Revoluce v opravdovém jídle
Revoluce v opravdovém jídle

Revoluce v opravdovém jídle

od 513 Kč
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za…
Dobre-knihy.cz
Za dopravu 59 Kč Skladem
530 Kč
Za dopravu 59 Kč Skladem
530 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Revoluce v opravdovém jídle
Minimální cena: 513 Kč
Maximální cena: 584 Kč
Ušetříte až: 71 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu. Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů. Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný. Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu. O autoroch : Vědec Profesor Tim Noakes Tim je vysoce uznávaný jihoafrický profesor zdravotních a tělesných věd na UCT (Univerzitě v Kapském městě). Účastnil se více než 70ti maratonů a ultramaratonů. Je autorem knih The Lore of Running, Challenging Beliefs a Waterlogged. Po vydání své poslední knihy vstoupil Tim do sféry stravování, aby prozkoumal a zpochybnil vědecké závěry týkající se obezity, ischemické srdeční choroby a infarktu. Následně Tim zasvětil svůj život tomu, že lidem otevírá oči ohledně mýtu stravy j s nízkým obsahem tuku i toho, v jaké environmentální krizi se teď díky tomuto přístupu ocitáme. V této knize vás Tim seznámí s vědeckými závěry svého vlastního výzkumu a studií, které prováděl od té doby, co se mu tenhle brouk usadil v hlavě. Odbornice na výživu Sally-Ann Creedová Sally-Ann strávila většinu svého života nemocná – chronické astma, záněty vedlejších nosních dutin a panická porucha vedly k několika operacím nosních dutin i tomu, že strávila třináct dlouhých let jako „oběť“ panické poruchy a agorafobie. Prostřednictvím úpravy svého jídelníčku získala zpět své zdraví a získala kvalifikaci Nutričního terapeuta (postgraduální titul v klinické výživě v Austrálii). Jejím cílem je pomáhat ostatním dosáhnout stejných výsledků. Díky zjištění, že jídlo a doplňky stravy mohou dramaticky změnit její

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.