Profi Press Vaříme z divokých bylin: Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpra
Vaříme z divokých bylin: Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpra
Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpr - Becker Peter, Wilhelmi Claudie
Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován - Peter Becker
Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Vaříme z divokých bylin: Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpra
Vaříme z divokých bylin - Becker, Peter
Vaříme z divokých bylin - Becker, Peter
Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován - Peter Becker
Vaříme z divokých bylin
Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Vaříme z divokých bylin - Peter Becker, Claudie Wilhelmi
Vaříme z divokých bylin - Peter Becker, Claudia Wilhelmi
Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpr - Becker Peter, Wilhelmi Claudie
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů . Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na novější obyvatele naší přírody, často velmi neoblíbené, ale současně málo prostudované neofyty, invazní rostliny. Připravuje z nich lahodné pokrmy, které jsou mohdy velmi jednoduché, do naší stravy přináší nevšední pestrost a současně slouží při ochraně přírody nožem a vidličkou. Ti, kteří tyto rostliny ve volné přírodě sbírají a zpracují , zamezí tak zároveň jejich dalšímu šíření. V knize se věnuje deseti rostlinám, z nichž většina je odborníky považována za invazní. Všechny jsou detailně představeny na fotografiích i v textu pro jejich jednoznačné rozpoznání. Představeny jsou následující rostliny: pampeliška, dub, pěťour maloúborný, mahonie cesmínolistá, bršlice kozí noha, křídlatka japonská, jahodka indická a zlatobýl kanadský. Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován - Becker Peter, Wilhelmi Claudie Sběr rostlin z okolní přírody, rady na jejich použití v kuchyni a jiné zpracování Autor Peter Becker je odborníkem na divoké byliny, znamenitý kuchař, který dokáže zpracovat každou planě rostoucí bylinu v lahodný pokrm. Spolu s odbornicí na přírodní kosmetiku Claudií Wilhelmi připravili pro čtenáře knihu plnou chutný receptů z přírody. U každé byliny je její popis, kde se nachází, kdy je nevhodnější ji sbírat a co z ní připravit. Vše doplněno spoustou fotografií. z kategorie Knihy | Kuchařky | BIOkuchařky od Profi Press naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!