Přepuštěné máslo, České ghíčko GHÍ BIO, dóza sklo, 340 ml
Přepuštěné máslo, České ghíčko GHÍ BIO, dóza sklo, 340 ml

TOP 11
Přepuštěné máslo, České ghíčko GHÍ BIO, dóza sklo, 340 ml

od 249 Kč
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů , minerálů a antioxidantů . Při výrobě přepuštěného másla klademe největší důraz na kvalitu a tradici výroby. Používáme pouze ingredience od ověřených dodavatelů. Historie: Během posledních pár let se můžeme s ghí setkat v souvislosti s ajurvédou, což je 5 tisíc let stará indická…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
249 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Přepuštěné máslo, České ghíčko GHÍ BIO, dóza sklo, 340 ml
Minimální cena: 249 Kč
Maximální cena: 289 Kč
Ušetříte až: 40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů , minerálů a antioxidantů . Při výrobě přepuštěného másla klademe největší důraz na kvalitu a tradici výroby. Používáme pouze ingredience od ověřených dodavatelů. Historie: Během posledních pár let se můžeme s ghí setkat v souvislosti s ajurvédou, což je 5 tisíc let stará indická medicína. Ta považuje ghí pro své účinky na zdraví za elixír života. Z ajurvédy vychází čínská medicína, ale i veškerá západní medicína. Ghí je ideální ve spojení s léčivými bylinami, takto získá tělo z jejich účinků největší prospěch.

Složení: bio bezvodý máselný tuk 99%Obsah: 340mlZemě původu: Česká republika

Použítí: Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla…má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo…. neobsahuje laktózu a přirozeně bezlepkové.

Náš tip: nakrájejte brambory na plátky a fritujte na ghíčku - chutnají jako brambůrky, jsou lehce stravitelné

Skladování: - ghí vydrží několik let když není otevřené                  - při používání ojediněle dát do ledničky (není to podmínkou) - po otevření lépe spotřebovat do půl roku                 - od 20 °C se mění konzistence, do 20°C spotřeba do 8 měsíců

Doporučujeme: 1 lžíci pro zdraví denně

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.