Celkové hodnocení

83% 100x

4.5 Komfort nakupování

4.5 Zákaznický servis

4.5 Včasné dodání

100 uživatelských recenzí

Kontakty

Web: www.pneuok.cz

Platební metody

Platební karty: VISA, MAESTRO

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ne

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ano

Ostatní:

Doprava

cena za 1ks/75Kč při 4ks na dobírku 330Kč nákladní pneumatiky nad 50kg od 350,-/ks

Uživatelské recenze Pneuok.cz

Nováček

28.05.2019
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
80%
Včasné doručení
80%

Nejlevnější pneu, rychlé vyřízení. Spokojenost.

Drašnar L.

24.05.2019
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
100%

Velkou výhodou je, postavení se čelem k případně vzniklého problému. Jinak spokojenost s dodaným zbožím.

Ježková A.

21.05.2019
  • Nejlepší cena, mnou požadovaného zboží. Výrobek skladem a doručení do druhého dne Dobrý konfigurátor disků
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
80%
Včasné doručení
80%

Solidně se chovající obchod, stojí za to vyzkoušet.

  • Nejlepší cena, mnou požadovaného zboží. Výrobek skladem a doručení do druhého dne Dobrý konfigurátor disků

Jan

20.05.2019
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
80%

doporucuju

Duna

18.05.2019
  • internetová objednávka servisních prací
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
100%

nic

  • internetová objednávka servisních prací

Šírová

10.05.2019
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
80%
Včasné doručení
100%

není co vytknout, i po telefonu dobře poradili co vybrat

Jana

10.05.2019
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
80%

vše O K

Drda Š.

09.05.2019
  • suprová komunikace
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
80%

Objednáte a do dvou dnů máte zboží.

  • suprová komunikace

Tex84

29.04.2019
  • Dobré ceny Přehledný e-shop - dobrá filtrace velikostí a vlastností pneu Rychlost dodání KOMUNIKACE!
  • Než jsem je našel, musel jsem se poměrně hodně proklikat vyhledávačem
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
80%

  • Dobré ceny Přehledný e-shop - dobrá filtrace velikostí a vlastností pneu Rychlost dodání KOMUNIKACE!
  • Než jsem je našel, musel jsem se poměrně hodně proklikat vyhledávačem

Jaromír

26.04.2019
  • Obchod spojen s pneu servisem a dílnou.
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
100%

Vše bez problému. Pneumatiky mi hned přezuly mohu jen doporučit.

  • Obchod spojen s pneu servisem a dílnou.
Ohodnoťte *
Komfort nakupování
Zákaznický servis
Včasné doručení
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze