PHILIPS HD7546

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Skutečný pomocník do každé kuchyně! Kávovar PHILIPS HD7546 zvládne až 15 šálků. Disponuje výklopným filtrem s nerez úpravou, automatickým vypínáním a snadnou možností čištění. Nádoba má pevný úchyt, proto je nalévání kávy bezpečné a maximálně pohodlné. Kapacita nádoby je 1,2 litru. Velkou výhodou je nízká spotřeba a líbivý design, který najde své místo kdekoliv na kuchyňské lince. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Recenze PHILIPS HD7546

Pedro, 22. srpna 2016


PRO:   Takove výrobky už nejsou na trhu.Koupil jsem tento překapávač v roce1996 a světe div se funkčni do dnes baz jedine závady.Dokonce made in China.

Smekam klodouk výrobek ULTRAPLUS jako 5ti hvězda .
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Xaver, 1. července 2016


PRO:   Pozitivně hodnotíme, že se kávovar po skončení přípravy kávy vypne

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Soňa Nejezchlebová, 27. prosince 2015


PRO:   Perfektní uzávěr na konvici, káva z ní má vynikající chuť a káva zůstává v konvici dlouho teplá.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel, 17. října 2015


PRO:   xdd
PROTI:

dd
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

zbojnik, 8. března 2012


PRO:   Vse
PROTI:   Mozna, jedna by se nasla: kdyz se rozjede, jedina moznost jak ho stopnout je vyndat el snuru ze zasuvky

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zuzi, 14. prosince 2011


PRO:   se zachováním teploty kávy/čaje
PROTI:   bez výhrad

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ludmila, 6. září 2011


PRO:   Výrobek je jednoduchý, káva je výborná a rychle připravená.
PROTI:   Nevyhovuje mi manipulace s víčkem od termokonvice a to, že nevidím kolik kávy v konvici zbývá.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Viktor, 3. června 2011


PRO:   Chutná káva, snadné ovládání, jednoduchá a čistá obsluha. Termoska na kávu se dobře ovládá i dobře izoluje.
PROTI:   Kávovar nemá hlavní vypínač na přívod elektřiny. Má jen jedno automatické tlačítko.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

MC, 22. května 2011


PRO:   Používám na čaj (už vaří voda, už někdo vyndal ty pytlíky?)
  Po překapání okamžitě vypne.
PROTI:   Při vyjímaní konvice je nutno držet překapávač (klouže po podložce)

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

honza, 15. září 2010


PRO:   Kovová konvice s výbornou tepelnou izolací.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.68521
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro PHILIPS HD7546

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.