ORION Hrnec na nakládání zeleniny Pickles 1,3l
ORION Hrnec na nakládání zeleniny Pickles 1,3l

ORION Hrnec na nakládání zeleniny Pickles 1,3l

od 379 Kč
Hrnec na nakládání zeleniny vám pomůže připravit Pickles - zelenina kvašená pomocí bakterií mléčného kvašení. Obecně řečeno kvašená zelenina aktivuje imunitní systém v boji proti bakteriím a virům, posiluje organismus proti infekcím, podporuje také tvorbu krve a hormonů. Doporučená denní dávka jsou 2 polévkové lžíce kvašené směsi. Pickles je tak ideální oblohou k hlavnímu jídlu nebo přísadou do salátu. Vnitřní poklička (keramická) je tlačena…
4home.cz
Za dopravu 95 Kč Skladem
399 Kč
Za dopravu 95 Kč Skladem
399 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ORION Hrnec na nakládání zeleniny Pickles 1,3l
Výrobce: ORION
Minimální cena: 379 Kč
Maximální cena: 479 Kč
Ušetříte až: 100 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hrnec na nakládání zeleniny vám pomůže připravit Pickles - zelenina kvašená pomocí bakterií mléčného kvašení. Obecně řečeno kvašená zelenina aktivuje imunitní systém v boji proti bakteriím a virům, posiluje organismus proti infekcím, podporuje také tvorbu krve a hormonů. Doporučená denní dávka jsou 2 polévkové lžíce kvašené směsi. Pickles je tak ideální oblohou k hlavnímu jídlu nebo přísadou do salátu. Vnitřní poklička (keramická) je tlačena dřívkem a gumičkou stále ke dnu a vyvíjí tlak na zeleninu. Vhodné do myčky nádobí. Uvnitř balení recepty. Kvašená zelenina Pro přípravu nakládané zeleniny se nejčastěji používají okurky nebo zelí. Ovšem fantazii se meze nekladou a můžete použít i další zeleninu jako mrkev, cibuli, celer, kapustu, řepu a podobně. Hlavní přísadou při kvašení zeleniny je mořská sůl a drcený či mletý kmín. Dále pak můžete přidat česnek, křen, kopr či jiné bylinky. Nakládané zelí 500 g zelí 300 g mrkve 200 g cibule 2 lžíce mořské soli lžička pepře a kmínu Zelí nakrouhejte ručně nebo v robotu na libovolně velké kusy. Velikost zvolte podle toho k čemu budete zeleninou používat. Na salát do misky menší kusy. Jako příloha na talíř mohou být větší. Mrkev nastrouhejte na jemno a stejně tak nakrájejte cibuli. Nachystanou zeleninou vsypte do mísy, přidejte sůl a kmín a vše důkladně promíchejte. Zeleninu pak po vrstvách vkládejte do pickles nádoby. Každou vrstvu dobře udusejte, abyste ze zeleniny vymačkali co nejvíce šťávy. Po uložení by měla být zeleniny celá ponořená. Pokud je tekutin málo, můžete ji doplnit vodou z kohoutku. Zeleninu přikryjte menším keramickým víčkem (těžítkem). Následně na hrnec vložte horní keramickou pokličku a vše zajistěte dřevěným víčkem a gumičkou. Během kvašení musí být zeleniny bez přístupu vzduchu. Zeleninu nechte kvasit při pokojové teplotě 2-6 dní. Čím teplejší místnost a méně přidané soli tím bude kvašení kratší. Po ukončení kvasného procesu zeleninu přemístěte do menších uzavíratelných nádob a skladujte v lednici. Zde by měla vydržet až půl roku. Vlastnosti Materiál: keramika, dřevo, guma Rozměry: průměr 13,5 cm, výška 14/20 cm Objem 1,3 l

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.