Orava ES-300 pákový kávovar
Orava ES-300 pákový kávovar

Orava ES-300 pákový kávovar

od 2 296 Kč
Kávovar Orava ES-300Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek. Hlavní vlastnosti kávovaru Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy Provozní tlak: 15 bar Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l…
Eberry.cz
Za dopravu 79 Kč Skladem
3 027 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Orava ES-300 pákový kávovar
Výrobce: ORAVA
Minimální cena: 2 296 Kč
Maximální cena: 3 899 Kč
Ušetříte až: 1 603 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Technické parametry

Typ:
Tlak: 15 bar

Vlastnosti

Kávovary s mlýnkem:
Ne
Profesionální kávovar:
Ne
Retro kávovar:
Ne
Aku kávovar:
Ne
Připojení na vodu:
Ne
Chytrý kávovar:
Ne
Pěnič mléka:
Ne
Dripper:
Ne

Popis produktu

Kávovar Orava ES-300Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek. Hlavní vlastnosti kávovaru Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy Provozní tlak: 15 bar Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu Světelná signalizace přípravy a provozu Tepelná pojistka proti přehřátí Provozní tlak Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma. Páka na vložení umleté kávy Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko - zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně - aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy. Kávová klasika z Itálie Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.