Srovnání cen » Obchody » Okay.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.43222
(27x)

Okay.cz

OKAY s.r.o.        Certifikovaný e-shop

E-shop Okay.cz

Okay.cz nabízí produkty z kategorií chladničky, kuchyňské spotřebiče a dalších, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm prvotřídní značky, jakými jsou SAMSUNG, BOSCH nebo Xiaomi a 97 % produktů je skladem, tedy prakticky ihned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 112 recenzí od zákazníků, je jich 75 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Okay.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Okay.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze Okay.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

bývalý zákazník , 10.6.2020

PROTI:
  • Nedoporuciji!

Koupila jsem si zastrihavac Grundig druhý den jsem ho reklamovala z důvodu že vůbec nezastrihava a s nástavcem vůbec, za dva dni mi poslali vyřízenou reklamaci, dnes jsem si ho vyzvedla a je to stejné a NESTRIHA, peníze vrátit ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Okay.cz

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Jirka , 30.5.2020


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Klame při slevach,nejdřív zdraží a to o tolik ze se na cenu nedostanete po slevě jako to nabízela před

Nedoporučuji a to jsem byl u nich registrovan

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Jirka , 14.4.2020


PRO:
  • Dobrý
PROTI:
  • Dobrý

Dobrý

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Milena , 1.4.2020


PRO:
  • cena
PROTI:
  • zboží stále nedodáno

Přestože mrazničku mám již více než týden zakoupenou a zaplacenou přes e-shop, stále čekám i přes telefonickou urgenci na její dodání. Sice stále "makají", ale zboží nebylo ani předáno přepravci. Jsem poučena, nikdy více!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Marcel , 23.1.2020


PRO:
  • super ceny

celkově dobrý eshop a super ceny

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Pavel Mikula , 8.1.2020


PRO:
  • není nic
PROTI:
  • Od zakoupení a zaplacení uplynul týden a nic,dodání z eshopu do prodejny

Čekám na dodání do prodejny již zaplacenou myčku. Na sledování zásilky píšou, že na tom makají. Je to chyba, že jsem do toho šel, zkušenost žádná a sliby od prodejce...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 11.12.2019


PRO:
  • Vše OK
PROTI:
  • nic

Vše OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Pavel , 7.12.2019

PROTI:
  • Stále čekám na potvrzení rezervace zboží
  • Totální ignorace a nekomunikace ze strany prodejce

Nekomunikujou se zákazníkem, klamou ohledně množství zboží na prodejně a možnosti si zboží zarezervovat. I po urgenci a opětovném dotazu ohledně rezervace, žádná reakce. Určitě nedoporučuji a myslím si, že jsou mnohem lepší a k zákazníkovi vstřícnější obchdy.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Žolík František , 19.10.2019


PRO:
  • nic....
PROTI:
  • Zboží věšinou jen jedno na prodejně a ještě vystavené. ochmatané a poškrábané. nebo sestavené z několika kusů, hrůza (vlastní skušenost) Po vstupu do prodejny okamžitě otravují prodavači.

Nákup na vlastní nebezpečí.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Lenka Dolanská , 9.10.2019


PRO:
  • Zboží dodané přesně jak bylo domluveno
PROTI:
  • Dovolat se na zákaznický servis hrůzaČekat od nich odpověď pokud máte problém a když odpoví tak máte pocit,že to psal mimoň.

Zakoupila sem si vestavěnou troubu AEG.Zaplatila sem si službu Exclusive za 999 kč Výnos,vybalení,zapojení a zprovoznění.Dopravní služba,která mi zboží přivezla Grebruder Weiss vestavěné zboží neinstaluje.Poslala sem reklamaci.A žádala sem o vrácení peněz.Proč mám platit službu,kterou neplní.Dopravní společnost má své předpisy na instalaci spotřebičů,ale o to se jak vidím Okay nezajímá.Je to podvod.Vyberou peníze od zákazníka a službu neplní.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Selingerova , 2.10.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Vse

28.8.2019 jsme si objednali pračku na splátky. Smlouvu jsme podepsali,akontaci složili. Dnes je 2.10 a my nemáme pračku ani akontaci,splácíme úvěr za zboží,které nemame a jezdíme prát do verejne prádelny. Komunikace žádná,když už se dovolate slíbí,že zjistí a ozvou se. A nic. Pračka je skladem!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Andrea , 20.9.2019


PRO:
  • nic
PROTI:
  • všechno

objednala jsem si sušičku na prádlo, zboží bylo po vybalení poničené a defacto nepoužitelné, po telefonu se nedá nic vyřešit a ještě jsou na vás nepříjemní, čekání na fakturu několik dní a bez je člověk naprosto bezmocný.….jen sedí a kouká na spotřebič za tisíce korun a dál si vesele věší prádlo na sušák a to se fakt vyplatí

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jana , 21.8.2019


PRO:
  • spokojenost
PROTI:
  • nic proti nemám

Dali mi kupon na další nákup. Určitě tu ještě někdy nakoupím.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jiří , 21.8.2019


PRO:
  • doporučuji
PROTI:
  • ne

Možnost servisování u nich zakoupeného výrobku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Aleš , 21.8.2019


PRO:
  • vše ok
PROTI:
  • nemám nic proti

Uplatnil jsem slevový kod po lhůtě a po dohodě mi ho vzali zpětně, děkuji. Doporučuji tento obchod.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Netgar , 21.8.2019


PRO:
  • rychle doručené zboží a kvalitně zabalené

doporučuji obchod k nákupu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alex , 20.8.2019


PRO:
  • doporučuji

Nikdy se mi tu nestalo nic špatného, nebo aspoň o ničem nevím, takže nakupuji dál.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Spokojená zákaznice , 20.8.2019


PRO:
  • Je to můj oblíbený a ověřený obchod, za ty roky co tu nakupuji jsem nikdy neměla problém. Jen jednou se mi stalo, že doprava Datart byla opožděná o jeden den, ale to se stane.

tento obchod doporučuji k nakupování.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Hanka , 5.8.2019


PRO:
  • Rychlost dodání, komunikace
PROTI:
  • Nic

Nakupujeme zde pravidelně. Líbí se mi, že mám pobočku kousek od domu, takže objednáváme s manželem vždy na pobočku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 5.8.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Vše, hlavně dodaní

Zákaznická linka stále obsazená, až to po 10 minutách dovoláte, tak se stejně na ničem nedomluvíte. Hází vinu na přepravní společnost, která ale zboží ještě vůbec nepřevzala. Nepochopitelné.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 6Další

Přidat recenzi pro Okay.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.