Srovnání cen » Obchody » Okay.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.74056
(18x)

Okay.cz

OKAY s.r.o.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod Okay.cz

Okay.cz nabízí produkty z kategorií mobilní telefony, chladničky a dalších, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm prvotřídní značky, jakými jsou SAMSUNG, HUAWEI nebo NOKIA a 95 % produktů je přímo na skladě, tedy prakticky hned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné benefity pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 81 recenzí od zákazníků, je jich 56 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Okay.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Okay.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Okay.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

mirka , 7.8.2018

PROTI:
  • Klamání zákazníků.Dodací lhůta neskutečný,jsou 100let za opicemi.už tam v životě nevlezu.. píší skladem což není pravda, možná tak v Vietnamu

V 21století určitě NEDOPORUČUJI...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Okay.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jana , 25.6.2018

PROTI:
  • Délka dodání děs!

Už mám u nich přes dva měsíce postel s rošty. První meil ok. Druhý že se objednavka zdrží s jiným datumem. Říkám si ok dali vědět i když je to měsíc. Dnes jim volám co se děje že furt nevidím pohyb zboží. A bylo mi řečeno jó tak to se zpozdi asi o další tři týdny, to nemáme... A že by dali vědět?? Je jim jedno ze nemáme kde spát. Už nikdy!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 27.4.2018

PROTI:
  • Reklamace neuznávají, novodobí šmejdi

Reklamoval jsem vysavač, prý se jedná o mechanickou závadu a na to záruka nevztahuje. Hlavně, že mi při nákupu vnucovali další připojištění záruky. Šmějdi, nikdy více do takového obchodu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Tereza , 7.3.2018

PROTI:
  • Nedoporucuji!Hruuuza!Komunikace nulova!

V kamenem obchode:Tv a stojan na splatky-ja jako zakaznik jsem ji rikala moznosti,jak splacet.A nakonec mi dala na splatky pouze jednu vec ze dvou.Pritom jsem ji to rikala.Des!Uz nikdyyyyy!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Franta , 16.2.2018

PROTI:
  • hned maš prodejce za zadkem asi maji procenta z prodeje

Zajimave celej tyden na prodejně TV stoji 21000kč ale jak přijde akce 10% dolu tak najednou TV stoji o 10% vice tak že 23500kč tak nevim jestli z lidi dělaji blbce asi jo...OKAY HRANICE NA MORAVĚ.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

wicho , 23.1.2018


PRO:
  • děs a zlodějna.
PROTI:
  • brno bistrc všem radim obloukem se okey vyhněte jsou to nejvěči zloději kteři se ohani zakonama a reklamace vam udělaji jen když si zaplatite vyměnu.

v brně snad nic horšiho nenajdete.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Lucka , 9.11.2017

PROTI:
  • Jedna velká katastrofa!

Nejhorsi elektro co jsem kdy zazila. Uz bych si u nich nekoupila ani clanky. Neseriozni jednani, ohranicovani paragrafy a zakony, ale reklamace jedna velka katastrofa.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jaroslav K. , 4.11.2017


PRO:
  • rychlost,široký sortiment,naprostá spokojenost
PROTI:
  • nic

perfektní

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Vlaďka , 19.10.2017

PROTI:
  • přijali objednávku na matrace a rošty , nechali si zaplatit a stále ještě po dvou měsících nedodali.

Naprosto nesolidní jednání.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Bob , 24.9.2017


Celkem slušný obchod.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Kupcová , 17.9.2017


Doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Irena , 12.9.2017

PROTI:
  • Katastrofální jednání Prostějov,po 3reklam.notebook,přehřívá se,seká se a co je nejhorší nevráceno napájení,týden už o to žádáme,nikdo nekomunikuje,už je nám to na houby baterka nejde a obchod na to se....

Hodně špatné ,už mě tam nikdo neuvidí

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Jiřina , 27.8.2017

PROTI:
  • špatná doprava a ještě horší kvalita dodaného zboží

Objednala jsem si kombinovaný sporák ve slevě, doprava do domu byla katastrofální aispotřebyč byl poškozený a chyběly dva hořáky i přes to, že když jsem se předem informovala, zda je na sporáku nějaká závada, bylo mi sděleno, že je zboží bez závad, že bylo pouze vybaleno a vyzkoušeno. Velká nespokojenost, už zde nakupovat nebudu.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Andrea , 1.8.2017


Super obchod, vždy mi poradí, když je potřeba, navíc mají dobré ceny a na nákupy v e-shopu můžu využít cashback z portálu https://www.ziskejte.cz/ , takže jsou pak ještě výhodnější.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Richard , 17.7.2017


PRO:
  • Chodím tam rád jsou ochotní a rozumí věci!

Tak ještě jednou chodím tam rá poradí a rozumí věci!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Věra R. , 19.4.2017


PRO:
  • -----
PROTI:
  • nedodrží, co slíbí, přijmou platbu a po 4 týdnech pošlou email, že zboží nebude. Nesolidní jednání

Dne 9. 3. 2017 jsme si po internetu objednali a zaplatili skříň Swing. Včera, tj. 18.4. 2017 nám poslali email, že skříň nebude, jelikož ji výrobce nevyrábí.Slíbili vrátit peníze, zatím je nemáme. Jednou jsme skříň zaplatili, takže by měli dodržet smlouvu a zboží poslat. To nevěděli dřív, že se skříň nevyrábí?Neférové chování, u téhle firmy si již v životě nic neobjednáme.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jitka , 10.3.2017


PRO:
  • velký výběr zboží
PROTI:
  • -

prodávající se vám hned věnují,rychlý nákup

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jaroslav , 2.3.2017


PRO:
  • Rychlost,profesionalita

Rychlost,profesionalita

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 1

Alice S. , 11.1.2017


PRO:
  • Solidní výběr nábytku za rozumné ceny.
PROTI:
  • Problém s dodáním !!

U mnou vybraného zboží bylo "Ihned k odeslání".
Po zaplacení mi za 2 dny přišel mail, že peníze přijali a dodání bude uskutečněno do 14 dní z důvodu problémů s připsáním peněz na účet ?
Co to je za blábol ? Prachy přijali, tak jsem čekala, že zboží vyexpedují a do dvou dnů bude u mě.Protože jsem nenakupovala na netu poprvé, přibližně jsem si spočítala, jak to od platby asi půjde dál a naplánovala si i dovolenou, abych si nábytek převzala...Je to nesolidní a prazvláštní přístup, dodat zboží, které má být skaldem do cca 14.dní od zaplacení ??!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Máca , 1.12.2016


PRO:
  • vstřícný přístup,výhodné akce a služby
PROTI:
  • nic

super elektro,přejí spoustu dalších spokojených zákazníku

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

1 2 3 4 .. 5Další

Přidat recenzi pro Okay.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.