Srovnání cen » Obchody » Okay.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.4404
(25x)

Okay.cz

OKAY s.r.o.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod Okay.cz

Okay.cz nabízí produkty z kategorií chladničky, kuchyňské spotřebiče a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm prvotřídní značky, jakými jsou SAMSUNG, HUAWEI nebo Xiaomi a 98 % produktů je skladem, tedy prakticky hned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 85 recenzí od zákazníků, je jich 58 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Okay.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Okay.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze Okay.cz

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Lenka Dolanská , 9.10.2019


PRO:
  • Zboží dodané přesně jak bylo domluveno
PROTI:
  • Dovolat se na zákaznický servis hrůzaČekat od nich odpověď pokud máte problém a když odpoví tak máte pocit,že to psal mimoň.

Zakoupila sem si vestavěnou troubu AEG.Zaplatila sem si službu Exclusive za 999 kč Výnos,vybalení,zapojení a zprovoznění.Dopravní služba,která mi zboží přivezla Grebruder Weiss vestavěné zboží neinstaluje.Poslala sem reklamaci.A žádala sem o vrácení peněz.Proč mám platit službu,kterou neplní.Dopravní společnost má své předpisy na instalaci spotřebičů,ale o to se jak vidím Okay nezajímá.Je to podvod.Vyberou peníze od zákazníka a službu neplní.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Okay.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Selingerova , 2.10.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Vse

28.8.2019 jsme si objednali pračku na splátky. Smlouvu jsme podepsali,akontaci složili. Dnes je 2.10 a my nemáme pračku ani akontaci,splácíme úvěr za zboží,které nemame a jezdíme prát do verejne prádelny. Komunikace žádná,když už se dovolate slíbí,že zjistí a ozvou se. A nic. Pračka je skladem!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Andrea , 20.9.2019


PRO:
  • nic
PROTI:
  • všechno

objednala jsem si sušičku na prádlo, zboží bylo po vybalení poničené a defacto nepoužitelné, po telefonu se nedá nic vyřešit a ještě jsou na vás nepříjemní, čekání na fakturu několik dní a bez je člověk naprosto bezmocný.….jen sedí a kouká na spotřebič za tisíce korun a dál si vesele věší prádlo na sušák a to se fakt vyplatí

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jana , 21.8.2019


PRO:
  • spokojenost
PROTI:
  • nic proti nemám

Dali mi kupon na další nákup. Určitě tu ještě někdy nakoupím.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jiří , 21.8.2019


PRO:
  • doporučuji
PROTI:
  • ne

Možnost servisování u nich zakoupeného výrobku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Aleš , 21.8.2019


PRO:
  • vše ok
PROTI:
  • nemám nic proti

Uplatnil jsem slevový kod po lhůtě a po dohodě mi ho vzali zpětně, děkuji. Doporučuji tento obchod.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Netgar , 21.8.2019


PRO:
  • rychle doručené zboží a kvalitně zabalené

doporučuji obchod k nákupu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alex , 20.8.2019


PRO:
  • doporučuji

Nikdy se mi tu nestalo nic špatného, nebo aspoň o ničem nevím, takže nakupuji dál.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Spokojená zákaznice , 20.8.2019


PRO:
  • Je to můj oblíbený a ověřený obchod, za ty roky co tu nakupuji jsem nikdy neměla problém. Jen jednou se mi stalo, že doprava Datart byla opožděná o jeden den, ale to se stane.

tento obchod doporučuji k nakupování.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Hanka , 5.8.2019


PRO:
  • Rychlost dodání, komunikace
PROTI:
  • Nic

Nakupujeme zde pravidelně. Líbí se mi, že mám pobočku kousek od domu, takže objednáváme s manželem vždy na pobočku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 5.8.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Vše, hlavně dodaní

Zákaznická linka stále obsazená, až to po 10 minutách dovoláte, tak se stejně na ničem nedomluvíte. Hází vinu na přepravní společnost, která ale zboží ještě vůbec nepřevzala. Nepochopitelné.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lucie , 2.8.2019


PRO:
  • slevový voucher na další nákup

možnost servisování zakoupeného zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jonatán , 2.8.2019


PRO:
  • velký výběr
PROTI:
  • ne

Nikdo se mě nesnažil okrást

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 1.8.2019


PRO:
  • Cena
PROTI:
  • Dodání

Klamou zákazníky že zboží předali přepravci, ale další čtyři dny čekání jsem se dozvěděla že to tak vůbec nebylo. Zboží které mělo dojít za dva dny a bylo zaplacené, došlo za týden.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vítek , 1.8.2019


Nakoupeno, rychle dodáno, nemám nic proti

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Karel , 1.8.2019


PRO:
  • cena

vše v pohodě

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

NITRAM , 11.7.2019


PRO:
  • CENA
PROTI:
  • OBJEDNAL JSEM KOMBINOVANÝ SPORÁK SPOLU SE SLUŽBOU - VYBALENÍ A PŘIPOJENÍ. SLUŽBA JE ZA 799,- KČ. DOMLUVA O DOPRAVĚ KOMPLIKOVANÁ (POZDNÍ).SPORÁK ANI NEVYBALILI, ANI NEZAPOJILI A PENÍZE VRÁTIT NECHTĚJÍ. PŘI SHÁNĚNÍ ZAPLACENÉHO PŘIPOJENÍ, KTERÉ DOPRAVCE NEMŮŽE PROVÁDĚT, V OBCHODĚ NENABÍDLI ŽÁDNÝ KONTAKT. SPORÁK MI ZAPOJIL ODBORNÍK (1.400,-Kč)DOPORUČENÝ OBCHODEM PLANEO A NYNÍ ČEKÁM NA VRÁCENÍ PENĚZ ZA NEPROVEDENOU SLUŽBU, KTEROU NEMOHOU SPLNIT A PŘESTO PENÍZE INKASOVALI.

DÁVEJTE SI VELMI DOBRÝ POZOR. CO UŠETŘÍTE NA ZBOŽÍ PRODĚLÁTE NA SLUŽBÁCH.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

SKALOVÁ , 17.6.2019

PROTI:
  • OBJEDNALA JSEM KOMBINOVANÝ SPORÁK SPOLU SE SLUŽBOU - VYBALENÍ A PŘIPOJENÍ. SLUŽBA JE ZA 799,- KČ. SPORÁK ANI NEVYBALILI, ANI NEZAPOJILI A PENÍZE VRÁTIT NECHTĚJÍ. DOMLUVA SE SLEČNOU NA ZÁKAZNICKÉ LINCE PŘÍŠERNÁ. SPORÁK JSME VRÁTILI A NYNÍ ČEKÁME NA PENÍZE..... UŽ PŘI NABÍZENÍ NA E-SHOPU A DÁLE PŘI ZPRACOVÁVÁNÍ OBJEDNÁVKY MUSELI ZAMĚSTNANCI OKAY VĚDĚT, ŽE NABÍZENOU SLUŽBU NEMOHOU SPLNIT A PŘESTO PENÍZE INKASOVALI. JEDNÁNÍ FIRMY OKAY SILNĚ PŘIPOMÍNÁ JEDNÁNÍ "ŠMEJDŮ". JE TO PODVOD NA ZÁKAZNÍKA.

V OKAY JIŽ NAKUPOVAT ROZHODNĚ NEBUDU

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 3.2.2019


o.k.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zdenda , 23.11.2018


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Všechno

Kupovali jsme TV v akci a prodavač vlezlí jako opice se mi snažil vnutit o 12 000,- dražší TV se slovy, že tu TV co si kupuji je šunt a že se mi brzy vykaší. Tak jsem mu řekl, že tedy otevřeně přiznává, že prodávají na prodejně šunty? Jednání strašlivé, nenakupovalo se mi tam dobře a už bych tam nešel. Okay elektro Jablonec nad Nisou, Želivského

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

1 2 3 4 .. 6Další

Přidat recenzi pro Okay.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.