Naturalis Bio Acerola 100g
Naturalis Bio Acerola 100g

Naturalis Bio Acerola 100g

od 379 Kč
Acerola Naturalis je tropické ovoce zvané barbadoská třešeň. Díky přírodnímu původu je obsah vitamínů a ostatních látek pro tělo snáze vstřebatelný, oproti synteticky produkovaným doplňkům stravy. Pro svou příjemně nakyslou chuť je oblíbeným dochucovadlem či se hojně používá k tvorbě různých nápojů. Acerola vyniká vysokým obsahem vitamínu C v přírodní formě, jehož dostatečný přísun je nezbytný pro normální funkci imunitního systému. Vitamín C…
Naturalis
Za dopravu 99 Kč Skladem
419 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Naturalis Bio Acerola 100g
Výrobce: Naturalis
Minimální cena: 379 Kč
Maximální cena: 419 Kč
Ušetříte až: 40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Forma:

Popis produktu

Acerola Naturalis je tropické ovoce zvané barbadoská třešeň. Díky přírodnímu původu je obsah vitamínů a ostatních látek pro tělo snáze vstřebatelný, oproti synteticky produkovaným doplňkům stravy. Pro svou příjemně nakyslou chuť je oblíbeným dochucovadlem či se hojně používá k tvorbě různých nápojů. Acerola vyniká vysokým obsahem vitamínu C v přírodní formě, jehož dostatečný přísun je nezbytný pro normální funkci imunitního systému. Vitamín C v neposlední řadě působí jako antioxidant. Zralé plody aceroly obsahují 4,5 % vitaminu C, což je v porovnání s pomerančem nesrovnatelně více. Acerola je dále zdrojem vitamínu A, riboflavinu či minerálních látek. Důležitou součástí procesu zpracování aceroly je sušení čerstvě sesbíraných bobulí a jejich následné rozemletí na jemný prášek. V případě Aceroly Naturalis je využíváno tzv. lyofilizace. Jedná se o sušení mrazem, což je nejšetrnější možný způsob, díky němuž zůstává zachováno až 95 % účinných látek. Běžným sušením je oproti tomu dosahováno pouhých 50 %. Na co nejčastěji používáte acerolu: Plody aceroly vzhledově připomíná naši třešeň. Tato podoba není ovšem náhodná. Acerole se totiž divoká tropická třešeň. Obsahuje velké množství vitamínu C. Acerola má velmi kvalitní i nutriční výživnost a chuť, která je příjemně nakyslá. Pro dodání vitamínu C - acerola obsahuje velké množtsví vitaminu C. Pro Anti-aging efekt . Pro podporu imunitního systému – ten zvyšuje odolnost organismu vůči běžným nemocem. Pro dodání energie - díky velikému množství vitaminů je acerola spolehlivým dodavatelem energie Acerola Naturalis obsahuje: 612x více vitamínu C než pomeranč 2x více vitamínu A než paprika 5,5x více draslíku než v masu Složení: 100 % lyofilizovaný - mrazem sušený plod Aceroly (Barbadonská třešeň, Malphighia glabra) v prášku Dávkování: Dospělí konzumují 1 až 2 zarovnané čajové lžičky (1,5g-3g) 1-2x denně. Pro děti od 3 let je vhodná 1 zarovnaná čajová lžička (1,5g) 1x denně. Ideální je acerolu rozmíchat v jogurtu, müsli či v mléčném koktejlu. Můžete ji též rozmíchat ve studené vodě, mlécé, smothies či jiném koktejlu a vypít. Zapomeňte na šťávy. Udělejte si lahodný a přitom zdravý nápoj z aceroly. Koktejl či kaši z aceroly se doporučuje konzumovat jako zdravá snídaně, svačina či lehká večeře. Certifikáty jakosti Aceroly Naturalis: Acerola Naturalis vyniká zejména svou kvalitou a vlivem na lidský organismus. Jeden z důkazů, že tomu opravdu tak je, jsou certifikáty jakosti s mezinárodním uznáním, které Acerola Naturalis získala. Acerola Naturalis získala certifikát vydaný Ministerstvem zemědělství v USA označující organicky a nezávadně pěstovanou surovinu Acerola Naturalis získala certifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU Acerola Naturalis získala certifikát vydaný v USA označující "košér" kvalitu Acerola Naturalis získala cerfikát, který zaručuje vhodnost konzumace i vegany BIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu. Pěstování Aceroly Naturalis: Acerola roste jako keř nebo nízký stromek pěstovaný pro kulaté až mírně zploštělé plody bohaté na vitamín C. Tato teplomilná rostlina původem ze Střední a Jižní Ameriky byla postupem času úspěšně domestikována v subtropických oblastech po celém světě. V případě ideálních podmínek dosahuje acerola období sklizně až třikrát do roka. Obliba přímého slunečního svitu přináší v případě mělkého kořenového systému aceroly nebezpečí vyvrácení, neboť v

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.