Meditea Tapenada ze zelených oliv s bazalkou 90 g
Nejprodávanější konzervovaná a nakládaná zelenina
Mohlo by vás také zajímat
Konzervovaná a nakládaná zelenina Meditea Nejlevnější konzervovaná a nakládaná zeleninaSpecifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Složení: zelené olivy 75%, kapary 6%, olivový olej, bazalka z Provence 4.4%, česnek, ančovičkový krém (ančovičky, olivový olej, ocet, sůl. mix 4 koření), sůl, pepř. Alergeny: ančovičky Tapenáda je francouzský středověký vynález a znamená "pasta" neboli paštika. Říká se, že první olivové pasty, známé také jako "olivada" nebo "tapanade" vznikly v Provence. Meditea vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si. Gastronomické možnosti jsou téměř nekonečné - můžete je přidat do salátů, těstovin, pizzy nebo je použít k zeleninovým pokrmům, rybám a bílému masu, nebo na přípravu chuťovek. Přidáním do vinného octu vzniká nový originální způsob, jak vytvořit novou chuť dresingu. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček. Popis: Lou Rigalou - Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou 90g Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou. Složení: zelené olivy 75%, kapary 6%, olivový olej, bazalka z Provence 4.4%, česnek, ančovičkový krém (ančovičky, olivový olej, ocet, sůl. mix 4 koření), sůl, pepř. Tapenáda je vynález středověkých francouzů a slovo tapenáda znamená pasta neboli paštika. Historici tvrdí, že první olivové pasty vznikly v Provence. Tapenády jsou obohacené velmi kvalitním extra panenským olivovým olejem a jsou velmi lákavým předkrmem. Tapenáda se jednoduše natře na chléb, bagetku nebo na jiné křupavé pečivo. Kontakt:email: info@cajovinka.cztel.: 777 361 409tel.: 603 842 431