Mall.cz

Celkové hodnocení

53% 459x

2.9 Komfort nakupování

2.1 Zákaznický servis

2.5 Včasné dodání

459 uživatelských recenzí

Platební metody

Platební karty: MasterCard, VISA

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ano

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ano

Ostatní: PaySec

Doprava

Doprava zdarma při objednávce nad 1 000 Kč

Pobočky

  • : Praha 7, Dělnická 12, 17000
  • : Brno, Bašty 416/8, 60200
  • : Praha-Horní Počernice, Do Čertous 2658/1, 19300

Uživatelské recenze Mall.cz

David Drexler

14.01.2022
Celkové hodnocení
0%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Objednal jsem deset krabic drazsich kapsicek od Carnisu s tim abych svym kockam dopral neco kvalitniho a zdraveho,prisli sice krabice od carnisu,ale to co bylo uvnitr me zarazilo,vykradou obsah a naplni vse levnym previtalem ktery moje kocky nezerou,kdyz jsem se koukal jak ma vypadat obsah kapsicky od carnisu tak je to naprosto jine a alespon to vypada chutne a kvalitne.Na krabici je napsano carnis,ale kapsy uvnitr uz jsou bez potisku a bez loga,o obsahu uz vubec nemluvim,je mi z vas na bliti,ze okradate nejen sve zakazniky,ale dokonce i domaci mazlicky,tak hlavne,ze jste si vydelali vy kurvy.

Karel

06.01.2022
  • Jsou to zloději. Lidí nenakupuje tu,jestli nechcete přijít o peníze. Podali mi jine zboží,tak jsem ho poslal zpět a už dva měsíce z nich nemůžu dostat prachy. Nikdo neodpovídá a nikam se nedovolate. Zlodeji na entou
Celkové hodnocení
0%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Na hovno shop

  • Jsou to zloději. Lidí nenakupuje tu,jestli nechcete přijít o peníze. Podali mi jine zboží,tak jsem ho poslal zpět a už dva měsíce z nich nemůžu dostat prachy. Nikdo neodpovídá a nikam se nedovolate. Zlodeji na entou

Libor Kašpar

05.01.2022
  • Komunikace 0
  • Jejich doprava WE DO je tragická
  • Storno ze strany Mall.cz viditelné jen při kliknutí na sledování zásilky
Celkové hodnocení
6%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Televize objednána a zaplacena 19.12. s garancí dodání do Vánoc. 23.12. přišla zpráva, ze mi bude toho dne vaše sesterská WE DO dodávat moji objednávku mezi 10 a 13 hodinou. Půl hodiny po tomto termínu zazvonil telefon a já natěšen spěchal ke vrátkám. Kurýr ale nedržel televizi nýbrž měl v ruce malou krabičku se sluchátky(dárek k televizi) s tím že nic jiného nemá. Balíček který na displeji k podpisu nebyl nějak označen jsem nepřevzal a čekal jsem že televize dorazí alespoň po Vánocích. 28.12. přišlo storno ze strany Mall.cz. Uvidím jestli alespoň peníze dokáže Mall.cz vrátit v zákonné lhůtě 14 dnů.

  • Komunikace 0
  • Jejich doprava WE DO je tragická
  • Storno ze strany Mall.cz viditelné jen při kliknutí na sledování zásilky

Vanessa

23.12.2021
  • Schválně bohatnou na neznalosti lidí
  • Nulová komunikace
  • Žádná snaha vyřešit jejich problém
  • Zdlouhavé čekání vyřízení
  • Schválně posílají špatné zboží .
  • Pošlou levnější zboží ,naučtují dražší.
  • Dokola jen trapné omluvy a výmluvy .
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
60%

Objednala jsem si dětskou kuchyňku . Za 1000kc v akci .. kuchyňka přišla, dokonce ta samá (vypadá téměř stejně )..ale menší ..s méně vybavením..o 30 čísel menší ..od té samé značky kterou v prodeji ani neměli ..na internetu stojí 600 Kč ..je to těžce rozpoznatelné člověku to nedojde ..měl to být vánoční dárek ..oni se omluvi,priznaji chybu ..ale vyměnit do štědrého dne mi to nestihnou .. takže jsem musela koupit novou kuchyňku někde jinde ..a tuhle mám na víc zbytečně .. téměř nulová komunikace .nejlépe přes Messenger..na email nereagují telefon nezvedaji.. musíte být hodně urputni a nasráni aby se začalo něco dít . Nakonec mi řekli že mi pošlou peněžní rozdíl mezi kuchyňkami ..ale opět na to mají 5 dnů ..čili do štědrého dne se mi to prostě nevrátí.. už nikdy v životě v tomto obchodě objednávat nehodlame.. a jsem přesvědčena že to tak mají schválně ..objednáte si velkou ,dražší a propracovanou,naučtuji vám velkou ..ale pošlou malou ..velmi špatně rozeznatelnou od té kvalitnější ..málo kdo si toho všimne ,já si všimla az po pár dnech co jsem ji měla doma.. takže mall.cz už nikdy v životě ..jsou to obyčejní vychcanci. Hnus . ( Tímto hledám více poškozených lidí kterým se stalo to samé jako mě,aby se dalo prokázat že to dělají záměrně aby to konečně někdo řešil .

  • Schválně bohatnou na neznalosti lidí
  • Nulová komunikace
  • Žádná snaha vyřešit jejich problém
  • Zdlouhavé čekání vyřízení
  • Schválně posílají špatné zboží .
  • Pošlou levnější zboží ,naučtují dražší.
  • Dokola jen trapné omluvy a výmluvy .

Michaela Bezpalcová

22.12.2021
  • Sortiment
  • Ceny
  • Doprava
  • Žádná komunikace
  • Dostupnost informací
  • Vše dlouho trvá
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Málokdy se stane, že uděluji negativ. Většinou tyto věci přecházím a nechávám být, jednání s Mall.cz ale stojí za sdílení. Klasické hektické období před Vánoci, a tak člověk radši objednává dřív. Objednávku jsem provedla 13.12. a doručení mělo být kolem 15 až 20. prosince. V pondělí 20.12., bez jakékoli informace o zásilce, volám na call centrum. Zde mi bylo řečeno, že můj problém vyřeší (zboží bylo zaseknuto mezi depem a dopravou). O dva dny později už s mírným naštváním, volám znovu do call centra, jelikož mi nebyly podány žádné další informace z předešlého volání. Slečna na drátě mi oznámila, že je nesjpíš nějaká chyba v datech a objednávka fyzicky neexistuje, takže si ji mám stornovat. To už jsem vybouchla, ačkoli chápu, že za to slečna nemohla, tohle je pro mě opravdu totální fiasko. Příště si člověk dvakrát rozmyslí, kde bude nakupovat. Obchod s takovým rozsahem si tohle nemůže dovolit. Nyní ještě budu pár dní, možná týdnů čekat na storno a třeba pak jednou ten robotický vysavač bude. Pro mě poučení, že příště dám přednost opět Alze.

  • Sortiment
  • Ceny
  • Doprava
  • Žádná komunikace
  • Dostupnost informací
  • Vše dlouho trvá

Milada

17.12.2021
  • Balík zaplacen a pleny za 599.- v balíku chybí nikdo nekomunikuje
  • prostě jednání Šmejdů nikdy více
Celkové hodnocení
0%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

ŠMEJDI!!!!!!!! už nenakupovat jednání na hovno

  • Balík zaplacen a pleny za 599.- v balíku chybí nikdo nekomunikuje
  • prostě jednání Šmejdů nikdy více

Pavel

17.12.2021
  • mám zaplacený zboží balík došel bez jednoho zboží za 599.- a už týden nekomunikují
  • jednání řeznického psa
Celkové hodnocení
0%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

ŠMEJDI NENAKUPOVAT!!!!

  • mám zaplacený zboží balík došel bez jednoho zboží za 599.- a už týden nekomunikují
  • jednání řeznického psa

Tomáš Rezler

06.12.2021
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Čekám kdy mi dovezou zaplacené zboží a po dlouhé době napíší že objednávku prostě zrušili .. a jestli chci peníze zpět tak jim ještě musím posílat číslo účtu a údaje jak kdyby nevěděli kdo si to u nich objednal ... No hrůza ...už nikdy víc ...

Martina

30.11.2021
  • Zašlou špatné zboží, komunikace příšerná, řešíte a posíláte zpět a doufáte, že vám to někdo zaplatí a v závěru, když pořád dokola žádáte, aby vám konečně poslali to správně zboží, které jste si původně objednal se dozvíte, že ho prodali a jelikož to byl poslední kus máte prostě smůlu?!!!! Jako větší ho***A jsem fakt nezažila!!!
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Zašlou špatné zboží, komunikace příšerná, řešíte a posíláte zpět a doufáte, že vám to někdo zaplatí a v závěru, když pořád dokola žádáte, aby vám konečně poslali to správně zboží, které jste si původně objednal se dozvíte, že ho prodali a jelikož to byl poslední kus máte prostě smůlu?!!!! Jako větší ho***A jsem fakt nezažila!!!

  • Zašlou špatné zboží, komunikace příšerná, řešíte a posíláte zpět a doufáte, že vám to někdo zaplatí a v závěru, když pořád dokola žádáte, aby vám konečně poslali to správně zboží, které jste si původně objednal se dozvíte, že ho prodali a jelikož to byl poslední kus máte prostě smůlu?!!!! Jako větší ho***A jsem fakt nezažila!!!

MV

29.11.2021
Celkové hodnocení
0%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

OBJEDNANÉ ZBOŽÍ, ŘÁDNĚ ZAPLACENÉ, NEDODANÉ, ČEKALI NA VYPRODÁNÍ PAK OBJEDNAVKU STORNOVALI. DŮVODEM BYLA ZŘEJMĚ CHYBNĚ NASTAVENÁ PRODEJNÍ CENA. Jsou to šmejdi!

Ohodnoťte *
Komfort nakupování
Zákaznický servis
Včasné doručení
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze