Srovnání cen » Obchody » Mader computer - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.555
(6x)

Mader computer

ANTALON, s.r.o       

Internetový obchod Mader computer

Mader computer nabízí zboží z kategorií kuchyňské spotřebiče, příslušenství k tiskárnám a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm osvědčené značky, jakými jsou SAMSUNG, NOKIA nebo HUAWEI a 70 % produktů je přímo na skladě, tedy prakticky okamžitě k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné benefity pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 19 recenzí od zákazníků, je jich 13 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Mader computer, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Mader computer

Filtrovat:

Uživatelské recenze Mader computer

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

TOM , 26.5.2017


PRO:
  • Mohu předat jen pozitivní zkušenosti s tímto e-shopem. Mader.cz oproti konkurenci nabízí velice seriózní jednání. Jako jedni z mála se totiž zdejší pracovníci před problémy neotáčejí a naopak se je snaží rychle vyřešit tak, aby byli všichni spokojení. Opravdu mohu jen doporučit.

Mohu předat jen pozitivní zkušenosti s tímto e-shopem. Mader.cz oproti konkurenci nabízí velice seriózní jednání. Jako jedni z mála se totiž zdejší pracovníci před problémy neotáčejí a naopak se je snaží rychle vyřešit tak, aby byli všichni spokojení. Opravdu mohu jen doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Nejprodávanější produkty eshopu Mader computer

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

HOVNOCUC , 4.5.2017


PRO:
  • NEVIM
PROTI:
  • NEVIM

CO MAM SEM NAPSAT KDYZ NEVIM

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 9.12.2016


ucházející

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Léňa , 3.11.2016


Doba dodání, to co jsem si objednal přišlo, nejlepší cena na celém internetu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 20.7.2016

PROTI:
  • Po týdnu, když jsem jim zavolal mi sdělili že budu čekat minimálně ještě týden. Sice mají napsáno doba dodání do týdne. Operátorka asi neumí počítat.

Určitě nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

eduardsebelik , 27.6.2016


PRO:
  • Ochotný personál na odborné úrovni
  • Vždy odcházím spokojen
PROTI:
  • není co vytknout

Obchod v Liberci navštěvuji již několik let a určitě ho doporučuji i ostatním zákazníkům.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

František , 29.12.2014


PRO:
  • RYCHLOST DORUČENÍ,OBJEDNAL JSEM V NEDĚLI A V ÚTERÝ JSEM MĚL TEL. DOMA.
  • VÝHODNÁ CENA A MÉ POŽEDAVKY SPLŇUJE BEZEZBYTKU-ZA TU CENU AŽ MOC!
PROTI:
  • NIC.

OBCHOD JE SPOLEHLIVÝ A RYCHLÝ A PŘI NEJASNOSTECH A POŽADAVCÍCH OPERATIVNÍ. MOJE SKUŠENOST SE SLUŽBAMI OBCHODU VÝBORNÁ. DOPORUČUJI. PRO RYCHLOST DODÁNI A VTŘÍCNÉ JEDNÁNÍ SE ZÁKAZNÍKEM.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jaroslav , 26.8.2014


PRO:
  • v dnešní době nic moc
PROTI:
  • Doba dodání příšerná, vystupování taktéž

Celkově jde o špatný obchod.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

kubek , 12.2.2014

PROTI:
  • Mader s.r.o.
  • je neschopný vyřídit objednávku do 12 dnů.

Už nikdy nenakupovat

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

zákazník , 17.1.2014


PRO:
  • Výborná cena.
PROTI:
  • Nemám žádné výhrady.

Jsem celkově spokojen.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 1.3.2013


PRO:
  • Naprostá spokojenost

Jeden z eshopů v čr, kde se dá dobře nakoupit elektronika. Dobře řeší reklamace a servis mají na dobré úrovni. Když tu najdete lepší cenu než jinde, rozhodně neváhejte nakupovat

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 2

king , 23.2.2013


PRO:
  • nízká cena
  • odběrní místo v liberci
  • slušná nabídka
PROTI:
  • pokud necmůžete čekat tomuto eshopu se vyhněte

Přestože mader.cz uvádí zboží skladem, trvá dodávka přes 10 dní. Ačkoliv je odběrné místo v Liberci, kde bydlíme, nemohli jsme čekat na dodávku a museli objednat jinde.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 88% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

jhg785 , 30.12.2012


hrůza děs

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 36% zákazníků z 11.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 23.5.2012


Strašlivé

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 39% zákazníků z 18.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Koost , 18.5.2012

PROTI:
  • naprosto v pořádku

Opravdu hodně široká nabídka – našel jsem zde přesně to, co jsem potřeboval. Nejvíce mě ale potěšilo opravdu rychlé dodání a skvělý přístup prodejců. Stručně řečeno je to dobrý obchod, kde dostanete vše, co potřebujete za dobré ceny. Vše perfektně zabaleno včetně českých návodů a veškerých dalších potřebností.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 10.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Franta , 15.4.2012

PROTI:
  • nic

Mohu předat jen pozitivní zkušenosti s tímto e-shopem. Mader.cz oproti konkurenci nabízí velice seriózní jednání. Jako jedni z mála se totiž zdejší pracovníci před problémy neotáčejí a naopak se je snaží rychle vyřešit tak, aby byli všichni spokojení. Opravdu mohu jen doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Rex , 9.4.2012


PRO:
  • 100% spokojenost
PROTI:
  • nic, co by mi vadilo

Přehledný e-shop s velkou nabídkou. Na stránce jsem si objednával notebook a jsem naprosto spokojený. Cena výrobku byla velice příznivá a i dodání bylo poměrně rychlé. Notebook splňoval veškeré parametry, které na stránkách byly uvedeny a obdržel jsem i veškeré nutné příslušenství. Děkuji za skvělý nákup.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 71% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Ivan , 25.3.2012

PROTI:
  • bez problémů

Nejvíce se mi líbí přehledné internetové stránky, kde se dá snadno najít přesně to zboží, které potřebujete. Celkově celé nakupování na Mader.cz je jednoduché, levné a hlavně bezpečné. Zboží přijde během pár dní a nikde nenastal žádný problém. Co se týče reklamace, nemohu soudit, protože vše zatím bezproblémově funguje. Doporučuji.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Fake , 25.3.2012


PRO:
  • nejlepší obchod, na který jsem narazil. V pořádku je naprosto vše.
PROTI:
  • vše v pořádku

Mader.cz je e-shop, ve kterém jsem provedl již celou řadu nákupů. Průběhu let jsem se nesetkal snad s jediným problémem, který by vznikl ze strany prodejce. Vždy sem byl potěšený příjemným jednáním a rychlým a otevřeným přístupem. I zboží, které bylo nutno reklamovat jsem měl brzo zpátky ve svých rukou opravené a plně fungující.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.

Přidat recenzi pro Mader computer

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.