Kontrast Moje cesta k Michelinu
Kontrast Moje cesta k Michelinu

Kontrast Moje cesta k Michelinu

od 19 Kč
Publikace: Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře - Pavel Pospíšil. Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné…
Alza.cz
Skladem
373 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Kontrast Moje cesta k Michelinu
Minimální cena: 19 Kč
Maximální cena: 424 Kč
Ušetříte až: 405 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře - Pavel Pospíšil. Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem! PROČ SE JEDNÁ O FANTASTICKOU KUCHAŘKU? * Kniha je rozdělena na osm kapitol podle zemí ve kterých Pavel žil a vařil * První Čechoslovák, který získal Michelinskou hvězdu * Majitel restaurace patřící mezi nejlepší v Německu * Autor byl uveden v roce 2016 členem Síně slávy gastronomie * Nejznámější kuchař Slovenska a tvář pořadu Tajemství mé kuchyně * Průvodce pořadem Pochoutkový rok na Českém rozhlase CO V KUCHAŘCE ČTENÁŘI NALEZNOU? Přináší 64 unikátních receptů, kterými uděláte dojem na všechny strávníky. Všechny recepty jsou navíc zázračně jednoduché a doplněné informacemi o časové náročnosti, takže si vše můžete skvěle naplánovat. A na jakou kuchyni se můžete těšit? Uvařte si lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. „Na kuchařině je krásné to, že nemá konce. Ostatní řemeslníci, jako jsou tesaři, truhláři nebo zedníci, se v určitý okamžik dostanou na konec svých dovedností. Ale v kuchařině to nikdy nekončí.“ Pavel Pospíšil Publikace: Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře - Pavel Pospíšil.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.