Srovnání cen » Obchody » Knihy.abz.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 0
(0x)

Knihy.abz.cz

X-WEB publishing s.r.o.       

Začít nakupovat v Knihy.abz.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Knihy.abz.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jana , 13.11.2014


Jsem s nákupem spokojená a obchod můžu doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Knihy.abz.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Adam , 3.5.2014


byla jsem spokojena a určitě to nebyla poslední objednavka.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lucie , 23.1.2014


PRO:
  • pestrá nabídka a dobré ceny

pestrá nabídka a dobré ceny

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Ozzy , 12.5.2012


PRO:
  • Spokojenost s úplně vším – nebudu zde jmenovat
PROTI:
  • zatím nic

Velice spolehlivý e-shop, se kterým mám již dlouhodobé zkušenosti. Nenajdete zde jen všechny knižní novinky, ale třeba i deskové hry atd. Vše je navíc velice přehledné a jednoduché. Stačí si obědnat a díky krátkým dodacím lhůtám máte všechny knížky doma již do pár dnů. Vše z pohodlí domova, takže se nemusíte nikam hnát. Nákup knížek přes internet si zkrátka nemohu vynachválit a na webu Knihy.abz.cz obzvlášť!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Dalibor , 14.4.2012


PRO:
  • ceny, doručení i jednání – vše bez jediného problému
PROTI:
  • nic

Na Knihy.abz.cz jsem v životě nakupoval již nesčetněkrát a vždy to pro mě byla milá zkušenost. Je to opravdu e-shop podle mých představ. To znamená velký výběr, levné ceny, milý přístup zaměstnanců a rychlé doručení. Vše bylo splněno a tak není nic, co bych tomuto e-shopu mohl vytknout. Opravdu jsem byl vždy naprosto spokojený.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Tad , 11.4.2012


PRO:
  • Přehlednost, ceny, komunikativnost a snaha uspokojit zákazníka
PROTI:
  • ok

Pokud patříte mezi příznivce četby, narazili jste na opravdu skvělý obchod. Pro mě je totiž Knihy.abz.cz nejlepším knihkupectvím na internetu, které znám. Je to hlavně tím, že zde najdete opravdu velkou spoustu žánrů a knih, které jinde budete shánět jen těžko. Krom toho proti kamenné prodejně ušetříte poměrně podstatnou částku a také starostí. Vše totiž vyřídíte jednoduše z pohodlí domova. Nejlepší ovšem je, že se zde setkáte s opravdu lidským a vstřícným přístupem a zaměstanci vám dokonce poradí nejlepší novinky, které podle mých zkušeností vždy stojí za to. Opravdu spolehlivý e-shop – doporučuji.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Shadow , 6.4.2012


PRO:
  • Cena, rychlost dodání a balíček byl neoznačený a bez reklam
PROTI:
  • žádné slabiny

Vše rychle, levně a jednoduše. Oproti běhání do knihkupectví je pro mě nákup knížek přes internet výbornou možností, jak ušetřit čas i peníze. S obchodem Knihy.abz.cz mám navíc skvělé zkušenosti, takže už ani nemusím pokaždé hledat jiný e-shop – doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Pixel , 6.4.2012


PRO:
  • Především opravdu nízké ceny. Vyhovovalo mi ale naprosto vše, s čím sem se při nákupu setkal
PROTI:
  • díkybohu nic

Knihy.abz.cz – pro mě naprosto jedinečný e-shop, kde nakoupím všechny knihy, které potřebuji, velice rychle a také levně. Krom toho je zde mnohem větší nabídka než v běžných knihkupectvích. Pro mě opravdu skvělý způsob, jak knížky nakoupit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Knihy.abz.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.