Srovnání cen » Obchody » Knihkupectví chrpa - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 0
(0x)

Knihkupectví chrpa

Linek, s.r.o.       

Začít nakupovat v Knihkupectví chrpa

Filtrovat:

Uživatelské recenze Knihkupectví chrpa

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 12.3.2014


PRO:
  • knihy, které již jinde nejsou
PROTI:
  • neschopnost komunikace, obj. z 20.1. dodnes nevyřízena.
  • Musím volat já, sami se neozvou, i když to den před tím slíbili.
  • Snad se knihy dočkám.

NEDOPORUČUJI

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Knihkupectví chrpa

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

DanielR , 28.1.2014


PRO:
  • Našel jsem to, co už nikde nebylo (starodávné zásoby).
PROTI:
  • Jiné ceny v kamenném obchodě a jiné na internetu (rozdíl cca 20%)

Kupujte jenom přes internet z důvodu rozdílných cen v obchodě a na netu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Jana Týrová , 9.10.2012


PRO:
  • Ochotný e-shop, seženou i delší dobu rozebranou knihu. Komunikace bez problémů.
PROTI:
  • Nic

Opakovaně zde nakupuji, zatím jsem byla výždy spokojená. Po domluvě mi upravili objednávku. Již několikrát mi sehnali knihu, která na jiných e-shopech již nebyla. Doručení zásiolky jednou druhý den, jindy za týden - ale to bude asi zásluha pošty.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Klara , 28.8.2012


PRO:
  • levne ceny
PROTI:
  • vsechno

horsi objednavku pres internet neslo udelat. obchod je naprosto laxni, nekomunikuje se zakaznikem 14 dni po uzavreni objednavky, pres telefon neochotni, slibi ze se ozvou nic se nedeje, na dalsi vyuvu emailem obchod nereaguje. Naprosto jako eshop NEDOPORUCUJU !!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

mr. Slon , 18.5.2012


PRO:
  • Přehledný e-shop se skvělými výrovky
PROTI:
  • nákup proběhl bez problémů

Nízký ceny, rychlý dodání, všechno skladem. Hodnotím pozitivně.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

zákazník knihomol , 3.5.2012


PRO:
  • Přehlednost, ceny, komunikativnost a snaha uspokojit zákazníka
PROTI:
  • nic

Příjemný obchod s přehledným prostředím, i mezi stovkami knížek dokážu najít to, co hledám. Obchod komunikuje velmi rychle a snaží se věci řešit k mému prospěchu, což se cení.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Venca , 2.5.2012


PRO:
  • ceny, doručení i jednání – vše bez jediného problému
PROTI:
  • na nic jsem nepřišel

Jo, tuhle jsem si tam kupoval novýho Nesbo Jo, zaujala mě cena, která byla jedna z nejnižších. Protože mají prodejnu v Čáslavi, což je ode mě kousíček, tak jsem si ji vyzvednul tam, doprava byla zadarmiko (stejnak jsem tam musel). Už ten večer jsem se tak začetl a musím říct, že ten týpek píše fakt chytlavě.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 25% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Jana , 10.4.2012


PRO:
  • Bezproblémový nákup ve skvělém obchodě
PROTI:
  • nic

Knihy zde nakupuju ráda a pravidelně, jak pro sebe, či pro manžela anebo i ty dětské, ale těch jenom málo, protože se malý učí zrovna číst. S úrovní obchodu jsem hodně spokojená, vždy mě o všem informují, když něco nemají, a to se stává hodně zřídka, tak mi napíšou mail nebo zavolají, zpravidla ale všechno mají a hned mi to posílají. S cenami jsem také spokojená, jedná se o jedno z nejlevnějších knihkupectví na trhu. Jak jsem již psala, nakupuju zde pravidelně a ještě budu, jejich služby jsou pro mě kvalitní a už ověřené, nemám důvod chodit někam jinam.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

tříska , 31.3.2012


PRO:
  • Rychlé řešení všech problémů a férové jednání
PROTI:
  • vše v dokonalém pořádku

Dobré knihkupectví, vždy nabízejí horké novinky a když sem kouknu, tak vím, co si mám přečíst, co opravdu stojí za to. Chodím sem rád, protože mají jednak dobrý ceny a jednak profesionální přístup. Knihy odesílají takřka ihned, protože mají snad všechno skladem, nemusím teda čekat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Přidat recenzi pro Knihkupectví chrpa

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.