Třívrstvé nerezové nádobí KitchenAid v sobě kombinuje výbornou tepelnou vodivost hliníku a trvanlivost a odolnost nerezové oceli. Použitá nerezová ocel 18/10 se vyznačuje perfektní odolností proti mechanickému poškození i proti korozi. Při vaření v těchto materiálech tak můžete bez obav použít jakékoli náčiní a nemusíte se obávat poškození vnitřku hrnce či pánve. Rukojeti jsou přichyceny robustními nýty, a díky izolaci nepálí, takže můžete nádobí s lehkostí přenést ze sporáku rovnou na Váš stůl.
Svařované rukojeti v provedení moderních linií s ergonomickým madlem
Nádobí má velmi odolné dno z nerezové oceli, které celou plochou přiléhá k povrchu varných desek.
Nádobí můžete používat na všech typech sporáků – plynovém, elektrickém i indukčním, i k pečení v troubě až do požadované teploty 260°C
Lze mýt v myčce na nádobí
Parametry: Materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel (vnitřní povrch 304 18/10, vnější plášť 430)
Tloušťka stěn: 3 mm
Rozměry: průměr 25 cm POPIS Nerezová pánev od výrobce KitchenAid s průměrem 24 cm je vyrobena z leštěné nerezové oceli 18/10 s hliníkovým jádrem. Materiál je 3-vrstvý a kombinuje v sobě odolnost a dlouhou životnost nerezové oceli s výbornou tepelnou vodivostí hliníku. Nerezová ocel je navíc perfektně odolná proti korozi a mechanickému poškození. Při vaření v této pánvi můžete používat jakékoliv náčiní a nemusíte se obávat poškrábání. Rukojeť je přichycena robustními nýty, a díky izolaci se nezahřívá. Nerezové dno pánve celou plochou přiléhá k povrchu varných desek. Pánev je vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce a pro zapékání v troubě do teploty 260 °C. Možnost mytí v myčce na nádobí. specifikaCE Průměr: 24 cm Hmotnost: 0,9 kg Tloušťka stěn: 3 mm Materiál: nerezová ocel 18/10, hliníkové jádro Barva: stříbrná VÝHODY A NEVÝHODY Výhodou nerezového nádobí je především jeho pevnost, robustnost a dlouhá životnost. S tím souvisí i jeho vysoká odolnost pro poškrábání. I tak je ale vhodné používat dřevěné či silikonové kuchyňské pomůcky. Vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce. Rukojeť se při vaření nezahřívá. Vhodná na zapékání pokrmů v troubě do teploty 260 °C a do myčky na nádobí. Jak již název napovídá, další výhodou nerezového nádobí je fakt, že skutečně nereziví. Nerezová ocel má nízkou tepelnou vodivost, proto bývá často opatřena vnitřní vrstvou z jiného vodivějšího materiálu. Při použití v troubě manipulujte s pánví v chňapkách. PRAKTICKÉ RADY Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku, indukci Vhodné do trouby: Ano, do 260 °C Vhodné do myčky na nádobí: Ano cO dál? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu. Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky KitchenAid nebo na podobné produkty dalších značek. Pá