Srovnání cen » Obchody » Kamody.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.61
(6x)

Kamody.cz

Kamody - vše pro řemeslníky a kutily       

E-shop Kamody.cz

Kamody.cz nabízí produkty z kategorií kuchyňské náčiní, topení a dalších, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm osvědčené značky, jakými jsou SAMSUNG, HUAWEI nebo BOSCH a 36 % produktů je skladem, tedy prakticky okamžitě k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 14 recenzí od zákazníků, je jich 12 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Kamody.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Kamody.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Kamody.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Světlana , 22.5.2017


PRO:
  • Slušné ceny a hodně zboží
  • Věřila jsem v úspěšný nákup
PROTI:
  • Neochota komunikovat pokud nastane problém.
  • Nejsou ochotni uznat reklamaci i přes to, že máte fotodokumentaci, která jasně ukazuje, že zboží poškodil někdo jiný než zákazník.

V žádném případě bych tento obchod svým známým nedoporučila. Jsou arogantní, pokud se řeší reklamace. A v žádném případě ji neuznají. Už jsme se obrátili na obchodní inspekci. Zboží nebylo dobře zabalené i přes to , že jsme si zaplatili za extra zabalení. Granitový dřez uložili bez výplně a polystyrenového zajištění jen tak volně do kartonové krabice...

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Nejprodávanější produkty eshopu Kamody.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Světlana , 22.5.2017


PRO:
  • Slušné ceny a hodně zboží
  • Věřila jsem v úspěšný nákup
PROTI:
  • Neochota komunikovat pokud nastane problém.
  • Nejsou ochotni uznat reklamaci i přes to, že máte fotodokumentaci, která jasně ukazuje, že zboží poškodil někdo jiný než zákazník.

V žádném případě bych tento obchod svým známým nedoporučila. Jsou arogantní, pokud se řeší reklamace. A v žádném případě ji neuznají. Už jsme se obrátili na obchodní inspekci. Zboží nebylo dobře zabalené i přes to , že jsme si zaplatili za extra zabalení. Granitový dřez uložili bez výplně a polystyrenového zajištění jen tak volně do kartonové krabice...

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 22.4.2017


Obchod doporučuji,rychlé vyřízení zakázky i když nebyla na skladě.Mohu jenom doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Hawk , 26.1.2017

PROTI:
  • U zboží nedodán záruční list, reklamace už se táhne pěkně dlouho

Doporučuji všem všechno kontrolovat na prodejně

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 5

Lišková , 7.1.2017


PRO:
  • Objednávka rychle vyřízena i před Vánocemi
PROTI:
  • Nárazem poškozené zboží v neporušeném obalu. Viníkem reklamační oddělení označilo poštu.

Vyřízení objednávky bez připomínek, ale vyřizování reklamace poškozeného zboží je předem prohrané i když to stihnete ve 14denní lhůtě. Zklamání - známým bych ho nedoporučila

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

salach M. , 3.12.2016


PRO:
  • Dobré ceny,a rychle vyřizené objednávky.
PROTI:
  • Nic.

Dobré ceny a rychlé dodaní zboží.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Strejda , 2.2.2016


Vstřícný a ochotný telefonní operátor(ka), včasné dodání a informace o zásilce

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vítek , 15.12.2015


PRO:
  • Dobrá cena, sortiment, důvěryhodný obchod.

Mohu doporučit. Dodání do druhého dne.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Markétka , 8.12.2015


PRO:
  • Přehledný web.

OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Miška , 14.7.2015


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Nedošlo mi zboží

nedoporučuji mě sluchátka nedošly

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

jannat , 14.6.2015


PRO:
  • levnější cena

přístup k zákazníkovi na prodejně špatný

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Ivona , 17.1.2015


PRO:
  • žádné
PROTI:
  • zboží co měli údajně skladem nebylo naskladnění prý 14.1. už se neozvali

nespokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 18.5.2014


PRO:
  • 5
PROTI:
  • 0

předražený

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Martin , 24.9.2013


PRO:
  • Super ceny
  • Prehladny obchod

Dobry nakup zs skvelu cenu. Dorucenie do 2 dnov.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Kamody.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.