KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 210 mm - délka rukojeti: 126 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem - EAN: 4901601464559 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. Základní profesionální řada KAI WASABI BLACK má díky leštěné čepeli a černé rukojeti krásný minimalistický design. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové uhlíkové oceli Daido 1K6 o úctyhodné tvrdosti 58±1 HRC. Následuje leštěná kovová záštita. Černá rukojeť nabízí optimální hygienický povrch díky kombinaci polypropylenu a bambusového prachu (přírodní anti-bakteriální vlastnost). Proto se tato řada skvěle hodí i do provozu restaurací. VIDEO - použití nože YANAGIBA: Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Filetovací nůž Vlastnosti: Nerez: ano Povrch: leštěný Všeobecné: Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: nerez Materiál rukojeti: Plast Délka (cm): 34
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Kuchyňské nože TESCOMA
- Kuchyňské nože Wüsthof
- Kuchyňské nože KDS
- Kuchyňské nože Berlinger Haus
- Kuchyňské nože Fiskars
- Kuchyňské nože CS Solingen
- Kuchyňské nože Güde Solingen
- Kuchyňské nože ZWILLING
- Kuchyňské nože Banquet
- Kuchyňské nože VICTORINOX SWISS ARMY
- Kuchyňské nože WMF
- Kuchyňské nože ORION
- Kuchyňské nože Lamart
- Kuchyňské nože Böker