KAI 6715Y
KAI 6715Y

KAI 6715Y

Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. Vroubkované nože na pečivo mají patentované…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: KAI 6715Y
Výrobce: KAI
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. Vroubkované nože na pečivo mají patentované ostří a jsou neuvěřitelně ostré. Čepel z japonské, vysoce uhlíkové oceli DAIDO1K6 s tvrdostí HRC 58+/-1. Světoznámá Japonská kvalita a estetické cítění ovlivněné budhismem je integrována moderní vědou do perfektního nože. Čepel z Japonské, Vysoce uhlíkové oceli DAIDO1K6 nabízí neuvěřitelnou ostrost a tvrdost HRC 58 +/- 1. Rukojeť je vyrobena z polypropylenu, obsahujícího ekologický bambusový prášek s antibakteriálním efektem. Po použití ručně umyjte nůž, vysušte jeho povrch a uložte na suché místo. V žádném případě nemyjte nože v myčce na nádobí Menší jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití.Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a ce Nůž DEBA jednostranně broušený, délka ostří 21cmJaponský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované oceli. Ostří zaručující velkou ostrost a přesnost použití. Tvrdost oceli je 58 HRC (chemické složení oceli: C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20). Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.