Jarmila Mandžuková: Knedlíky
Knedlíky: 200 receptů
Knedlíky - 200 receptů - Jarmila Mandžuková
Knedlíky - Jarmila Mandžuková
Knedlíky
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Knedlíky - 200 receptů
Knedlíky: 200 receptů
Knedlíky - 200 receptů - Jarmila Mandžuková
Knedlíky
Knedlíky - 200 receptů - Jarmila Mandžuková
Knedlíky
Knedlíky
Knedlíky - Jarmila Mandžuková
Knedlíky - Jarmila Mandžuková
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Knedlíky - 200 receptů - Jarmila Mandžuková Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit – knedlovepřozelo, svíčková, guláš a stovky jiných, škála knedlíkové gastronomie je bohatá a pestrá. Známe knedlíky naslano, nasladko, plněné, bramborové, ovocné, zeleninové, vařené tak či onak, podávané jako příloha či hlavní pokrm a kdovíjak ještě podle vlastní fantazie. K jedinečnosti knedlíků významně přispívá skutečnost, že je v žádoucí proslulé kvalitě nelze zdárně vyrobit z jiné mouky než té české. I když se dnes dají koupit již hotové v obchodě, není nad ty doma připravené, kypré a čerstvě kouřící. Zvládnout jejich tvorbu patří k vrcholům kuchařského umění. Zkušená autorka, odbornice na zdravou a racionální výživu, ing. Jarmila Mandžuková, jež má na svém kontě již stovku vydaných knih, propátrala bohatou historii knedlíku a sestavila tuto výjimečnou kuchařskou příručku, věnovanou výhradně tomuto českému kulinářskému fenoménu. A věřte nevěřte, shromáždila v ní na dvě stě receptů knedlíků a knedlíčků všech druhů. Pokud platí známé rčení, že „láska prochází žaludkem“, pak s její pomocí lze očekávat nekončící líbánky. První vydání Knedlíků vyšlo již v roce 1995, druhé vydání před 10 lety autorka rozšířila a doplnila o padesátku receptů. Nyní pro neutuchající ohlas a poptávku vychází již potřetí. z kategorie Knihy | Kuchařky od ARISTA Books naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Knedl k je mimo ve kerou pochybnost kr lem česk kuchyně. Tradičn česk j dla si bez něj nelze představit knedlovepřozelo, sv čkov , gul a stovky jin ch, k la knedl kov gastronomie je bohat a pestr . Zn me knedl ky naslano, nasladko, plněn , bramborov , ovocn , zeleninov , vařen tak či onak, pod van jako př loha či hlavn pokrm a kdov jak je tě podle vlastn fantazie. K jedinečnosti knedl ků v znamně přisp v skutečnost, že je v ž douc proslul kvalitě nelze zd rně vyrobit z jin mouky než t česk . I když se dnes daj koupit již hotov v obchodě, nen nad ty doma připraven , kypr a čerstvě kouř c . Zvl dnout jejich tvorbu patř k vrcholům kuchařsk ho uměn . Zku en autorka, odbornice na zdravou a racion ln v živu, ing. Jarmila Mandžukov , jež m na sv m kontě již stovku vydan ch knih, prop trala bohatou historii knedl ku a sestavila tuto v jimečnou kuchařskou př ručku, věnovanou v hradně tomuto česk mu kulin řsk mu fenom nu. A věřte nevěřte, shrom ždila v n na dvě stě receptů knedl ků a knedl čků v ech druhů. Pokud plat zn m rčen , že l ska proch z žaludkem , pak s jej pomoc lze oček vat nekonč c l b nky. Prvn vyd n Knedl ků vy lo již v roce 1995, druh vyd n před 10 lety autorka roz řila a doplnila o pades tku receptů. Nyn pro neutuchaj c ohlas a popt vku vych z již potřet .