JAGERMEISTER 0,7 l
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Šestapadesát ingrediencí (vzácné a exotické byliny, dřevo, koření, plody, semena a kořeny) dodává tomuto alkoholickému nápoji z německého Wolfenbüttelu jedinečnou a charakteristickou chuť Jägermeisteru. Výrobce z tajného receptu, který střeží jako oko v hlavě, zveřejňuje pouze čtyři ingredience – zázvor, badyán, kardamom a pomerančovou kůru. Ingredience jsou za studena macerovány ve směsích vody a alkoholu, filtrovány a až k ročnímu zrání ukládány do obrovských dubových sudů spravovaných bednářskou rodinnou firmou z Falckého lesa Palatine. Po ročním zrání je směs opět přefiltrována, několikrát zkontrolována mistry a zkušenými degustátory, aby byla v posledním kroku smíchána s vodou a alkoholem.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem značky Jägermeister je hlava jelena se zářícím křížem mezi parohy, který se údajně zjevil svatému Hubertovi (patron všech lovců). Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na –18 °C.
Složení: konzumní líh, cukr, směs bylin.
Typ: bylinný likér, Země: Německo, Obsah alkoholu: 35 % %, Objem: 0,7 l, Složení: Voda, konzumní líh, cukr, směs bylin a koření, karamelizovaný cukr, Další informace: Oblíbený německý bylinný likér s nezaměnitelnou trpkou kořeněnou chuťí. Tvoří jej extrakty z 56 bylin a rostlinných ingrediencí, kromě bylinek například i kůra skořice, kořen zázvoru, šafrán a další - ale jejich přesná kombinace je tajná. Dlouhodobým zráním v dubových sudech je docílena harmonie bylinného likéru. Chuť Jägermeistera je jemně kořeněná, komplexní a emocionálně hřejivá: dobře vyvážené stopy citrusů, zázvoru a badyánu jsou provázeny příjemně nahořklým bylinným aromatem. V první řadě ale objevíte čistou a přirozenou chuť.
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech.
Bylin