Health Link BIO RAW kakaové máslo 250 g
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.
Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti.
Složení:
kakaové máslo v bio kvalitě, kousky
Nutriční hodnoty:
ve 100 g výrobku Energie 214,7 kcal/ 899 kJ Bílkoviny 0 g Sacharidy 0 g Tuk 99,9 g - z toho: nasycené mastné kyseliny 63,1 g Cholesterol 0 mg Vláknina 0 g Sodík 0,001 gPoužití:
Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.
Balení:
250 g
Země původu:
Peru
Kakaové máslo v bio kvalitě, kousky Health link kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za studena – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, kakaové máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády. Kakaové máslo BIO RAW přírodní afrodisiakum antioxidant prospívá proti stárnutí organismu zdroj Hořčíku, tryptofanu a vitaminu C podporuje imunitu Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti. Při výrobě čokolády (zjemní chuť), čokoládových polev (při krájení nebude poleva p