Health Link BIO RAW kakaové máslo 250 g
Health Link BIO RAW kakaové máslo 250 g

Health Link BIO RAW kakaové máslo 250 g

od 194 Kč
Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády. Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak…
Naureus.cz
Za dopravu 35 Kč Neznámá dodací lhůta
194 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Health Link BIO RAW kakaové máslo 250 g
Výrobce: HEALTH LINK
Minimální cena: 194 Kč
Maximální cena: 194 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti.

Složení:

kakaové máslo v bio kvalitě, kousky

Nutriční hodnoty:

  ve 100 g výrobku Energie 214,7 kcal/ 899 kJ Bílkoviny 0 g Sacharidy 0 g Tuk 99,9 g - z toho: nasycené mastné kyseliny 63,1 g Cholesterol 0 mg Vláknina 0 g Sodík 0,001 g

Použití:

Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.

Balení:

250 g

Země původu:

Peru

Kakaové máslo v bio kvalitě, kousky Health link kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za studena – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, kakaové máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády. Kakaové máslo BIO RAW přírodní afrodisiakum antioxidant prospívá proti stárnutí organismu zdroj Hořčíku, tryptofanu a vitaminu C podporuje imunitu Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti. Při výrobě čokolády (zjemní chuť), čokoládových polev (při krájení nebude poleva p

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.