Hana Michopulu: Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto: Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a poži
Recepty z farmářského trhu II. jaro - léto - Michopulu Hanka
Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto - Hana Michopulu
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Hanka Michopulu
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto - Hana Michopulu
Recepty z farmářského trhu (2. díl) - Hana Michopulu
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto: Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a poži
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto
Recepty z farmářského trhu 2. díl - Hanka Michopulu
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Hanka Michopulu
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto
Recepty z farmářského trhu II. jaro - léto - Michopulu Hanka
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Michopulu Hanka Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla. Kniha Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto byla nominována na cenu Český bestseller za rok 2013 v kategorii Kuchařky. z kategorie Knihy | Kuchařky | BIOkuchařky od Návrat domů naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Pokračování úspěšné kuchařky Hany Michopolu, známé gastronomické novinářky a zakladatelky obnovené tradice farmářských trhů, tentokrát s recepty z jarních a letních surovin. Naučí vás zpracovávat méně obvyklé druhy zelenin (rukola, chřest, fenykl, lilek,...) a zároveň najít nové použití pro tradiční plodiny (meruňky, rajčata, bylinky, jahody, třešně,...).