G21 Akura WiFi Sous vide
G21 Akura WiFi Sous vide

G21 Akura WiFi Sous vide

Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám. Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?  Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: G21 Akura WiFi Sous vide
Výrobce: G21
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám. Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?  Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.  Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu. Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta. Co je sous-vide vaření Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu.  Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami. Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.  Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí. Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Akura můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu. Sous-vide G21 Akura  Ponorný pomalý vařič G21 Akura pro vaření ve vakuu je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Masivní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná nerezová část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejem. K hrnci se sous-vide G21 Akura připevní svorkou/klipsem. Displ

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.