Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

od 115 Kč
Autor : Jana Dostálová, Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení…
Alza.cz
Skladem
115 Kč
Skladem
115 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Minimální cena: 115 Kč
Maximální cena: 129 Kč
Ušetříte až: 14 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Autor : Jana Dostálová, Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?Druh sortimentu : Kniha, Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů, Jazyk : Čeština, Počet stran : 54 Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová od authora Jana Dostálová a nakladatelství v kategorii Knihy za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.