Srovnání cen » Obchody » Fitnessprotebe.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.66667
(1x)

Fitnessprotebe.cz

Pavel Švihálek       

Internetový obchod Fitnessprotebe.cz

Fitnessprotebe.cz nabízí produkty z kategorií doplňky stravy, výživa pro sportovce a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm špičkové značky, jakými jsou SPOKEY, Amix nebo Nutrend a 100 % produktů je přímo na skladě, tedy prakticky ihned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné benefity pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 15 recenzí od zákazníků, je jich 15 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Fitnessprotebe.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Fitnessprotebe.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze Fitnessprotebe.cz

Neznámý , 24.11.2019


PRO:
  • Výběrem
PROTI:
  • Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Fitnessprotebe.cz

Celkové hodnocení
  • 4.66667
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 22.8.2019


PRO:
  • Komunikací
PROTI:
  • Při namátkové prohlídce sportovního oblečení jsem našla pár kousků za vyšší ceny. Uvítala bych širší nabídku za nižší,pro mě přijatelné, ceny

Vzhledem k tomu,že mnou objednané zboží bylo skladem, mi přišla doba odeslání dlouhá

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 22.8.2019

PROTI:
  • neprofesionalita obsluhy

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 12.4.2019


PRO:
  • rychlost
PROTI:
  • ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.5
Komfort nakupování
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 27.3.2019

PROTI:
  • Mohl být aspoň dáreček.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 8.2.2019


PRO:
  • Rychlost doručení

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 1.2.2019


PRO:
  • Nemám rád povinné pole, kde musím psát svůj názor ikdyž nechci, proč pole nemůže být volitelné ?

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 7.11.2018


PRO:
  • Rychlost dodání.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 3.10.2018

PROTI:
  • V podmínkách o převzetí je že po rozbalení zboží je nelze vrátit. Takže se nedá provést kontorola dodaného zda je opravdu to zboží co je objednáno. Zaplatí se a musí se doufat, že je to co je obejdnáno.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 19.9.2018


PRO:
  • Rychlost
PROTI:
  • Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 7.9.2018


PRO:
  • Rychlost dodání. Za 36 hodin od objednání jsem měla zboží u sebe.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33333
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 24.7.2018


PRO:
  • měli zboží, které jsem potřeboval

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 30.6.2018


PRO:
  • Rychle vyrizeni objednavky

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 30.6.2018


PRO:
  • Rychle vyrizeni objednavky

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 26.6.2018


PRO:
  • Rychlost, komunikace, spolehlivost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Fitnessprotebe.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.