Srovnání cen » Obchody » Euroking.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.665
(2x)

Euroking.cz

ANTALON, s.r.o       

Internetový obchod Euroking.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, hračky, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. E-shop Euroking.cz nabízí 32 262 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 1 613 ve výprodeji. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod Euroking.cz jich nabízí hned 13, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Euroking.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Euroking.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Euroking.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

dasf , 13.9.2016

PROTI:
  • Po záruční době je jim zákazník ukradený. Potřebuji opravit přímou brusku Hitachi a oni mi odpověděli, že je posílají do zahraničí a víc se se mnou nebavili.

Od nich už nikdy.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Nejprodávanější produkty eshopu Euroking.cz

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Petr K. , 28.4.2016


PRO:
  • komunikace
  • rychlost
  • cena
PROTI:
  • nic

Spokojenost s nakupem

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 8.6.2015


nakupovala jsem poprvé a zatím dobře

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

spotřebitel , 12.1.2015


PRO:
  • nic
PROTI:
  • prodávají nekvalitní výrobky, když je chcete reklamovat, máte smůlu, reklamaci neuznají

nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 92% zákazníků z 12.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

verča , 8.12.2014


PRO:
  • nic
PROTI:
  • komunikace, a nedošlo vše co mělo ...

nedoporučuji...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 83% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

pavel , 31.12.2013


PRO:
  • zadne
PROTI:
  • podvodne jednani

po dodani vyrobku ktery nefungoval,neochota jednani a zapirani se navzajem.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 5.11.2013

PROTI:
  • nestydatá cena vše vystihuje

jste novodobý zlatokopové je zbytečné platit tak mnoho, když je kvalita stejná za cenu 9999,-

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 70% zákazníků z 10.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

kamča , 23.2.2013


PRO:
  • nejlepší cena co jsem našla
PROTI:
  • pozvolnější komunikace

jen jsem si musela ověřovat dodací dobu, komunikace je milá, ale ne moc rychlá, eshop konkuruje hlavně na nízkou cenu, ale jinak spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 63% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Zákazník , 10.5.2012


PRO:
  • skutečně precizní služby
PROTI:
  • vše ok

Na doporučení mého známého jsem si z euroking.cz objednával spotřebiče do nového bytu a opravdu maximální spokojenost. Jednání, se kterým se dnes setkáte již málokde je na euroking.cz naprostou samozřejmostí. Vážně vynikající nákup za velice příznivé ceny. V budoucnu už půjdu rovnou sem - nemám totiž naprosto žádné výhlady.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

Tomáš , 1.5.2012


PRO:
  • skvělý eshop
PROTI:
  • žadný problém

V internetovém obchodě euroking. Cz jsem minulý měsíc objednával hned několik věcí ( především parfémy, hračky pro děti a také věci pro dům a zahradu ) a velice mě překvapila spolehlivost celého obchodu. Vše jsem měl doma velice rychle a vše odpovídalo popisům a fotografiím, které v obchodě byly vystaveny. Pro mě naprostá spokojenost a skvělý nákup, za který děkuji.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Ondra , 28.4.2012


PRO:
  • serióznost a spolehlivost
PROTI:
  • nic jsem nenašel

V Euroking.cz jsem v životě nakupovala už mnohokrát a nikdy jsem se nesetkala s nějakým pochybením. Vždy jsem si ve velkém sortimentu vybrala pár věcí a do pár dnlů vše bylo na mojí adrese. Zkrátka se setkáte s velice vstřícným, férovým a rychlým jednáním, které je dnes už spíše jen výjimkou. Za vynikající nákupy děkuji.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Igor , 10.4.2012


PRO:
  • přehlednost stránek a také ceny
PROTI:
  • vše v klidu

Velice moderně zařízený e-shop s naprosto bezkonkurenční nabídkou snad všeho, co si jen dokážete představit. V obchodě vážně můžete zakoupit snad všechno za velice slušné ceny. I jednání pracovníků je však velice příjemné a doručování velice rychlé. Není nic, co by mi při nakupování vadilo. Jsem zkrátka naprosto spokojený.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ladislav , 9.4.2012


PRO:
  • především ceny, které budete hledat jen těžko
PROTI:
  • obchod bez jediného problému

V obchodě euroking.cz jsem minulý týden kupoval dva malé spotřebiče a vše mi naprosto vyhovovalo. Ak velký sortiment, tak nízké ceny. Vše zkrátka tak, jak má být. Věřím, že tak spokojených zákazníků, jako jsem já, bude mít obchod v budoucnu co nejvíce.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 70% zákazníků z 10.

Přidat recenzi pro Euroking.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.