Srovnání cen » Obchody » Euroking.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 1.38833
(6x)

Euroking.cz

ANTALON, s.r.o       

E-shop Euroking.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, foto doplňky a příslušenství, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Euroking.cz má v nabídce 27 218 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 1 361 ve výprodeji. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod Euroking.cz jich nabízí hned 20, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Euroking.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Euroking.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Euroking.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Monika , 25.1.2019


PRO:
  • nic
PROTI:
  • nekomunikují, nereagují na reklamace, nic neřeší

takovému neférovému internetovému obchodu by měla ČOIka zakázat činnost nikomu nedoporučuji!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Nejprodávanější produkty eshopu Euroking.cz

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Rostislav.Dol , 24.1.2019


PRO:
  • nic
PROTI:
  • Doba dodání
  • Lhaní o odeslání
  • Nereagují na email
  • Podvodný obchod

V pondělí 21.1.2019 my bylo řečeno že balíček byl odeslán PPL na mou adresu.
23.1.2019 nebyla ani žádná informace od PPL že by převzali zásilku tak jak tomu obvykle je. jen mi odpoledne přišel Email

Dobrý den,
Vámi objednané zboží bude expedováno během následujících 3 pracovních dní. V den expedice zboží Vás budeme informovat pomocí emailu.
Omouváme se za způsobené potíže.
Děkujeme Vám za nákup v našem obchodě.
S přáním hezkého dne

Antalon s.r.o.
Zákaznické oddělení
Na Humnech 159
46007 Liberec

Proto jsem volal na telefon uvedený v emailu co to je že mi bylo řečeno 21.1. že balíček byl již 21.1. odeslán.
Na to mi paní řekla že balíček byl odeslán v úterý 22.1. že dostala novou informaci že to nebylo odesláno toho 21.1. tak jak mi předtím řekla.
Když jsem chtěl po ní číslo Balíčku abych ho mohl u PPL sledovat mi řekla že ho musí zjistit .
Údajné číslo balíčku mi poslala až po mém dalším telefonátu dnes 24.1. ale ve znění emailu že PPL balíček ztratila

Dobrý den,
zde zasílám číslo balíku, již prověřuji u PPL z jakého důvodu je tam uvedeno zásilka nenalezena. Zaslala jsme jim již i interní podklady pro dohledání.
https://www.ppl.cz/main2.aspx?cls=Package&idSearch=41181739956
Prosím vyčkejte než se Vám ozvu

S přáním hezkého dne
Petra Stříbrná

Proto jsem jí 24.1. volal již podruhé aby mi zaslala také ten interní doklad od zásilky abych to mohl také u PPL reklamovat. Nato mi řekla že to nemůže a začala se ohánět GDPR což bych chápal ale jedná se přeci o můj balíček nebo číslo od balíčku bylo vymyšleno? Ono když zadáte do sledování balíčku na stránkách PPL 11 mistné číslo které si vymyslíte tak vám to napíše že zásilka neexistuje. Ale abych si to prověřil tak jsem volal i na PPL a celou situaci jsem jim vysvětlil. Od PPL mi bylo řečeno že od firmy Antalon s.r.o. ,Na Humnech 159 ,46007 Liberec neevidují žádný balíček pod číslem 41181739956 a ani od téhle firmy reklamaci na ztracenou zásilku evidovanou pod číslem 41181739956 tak jak my bylo od paní Petry Stříbrné , teda doufám že jméno je pravé a ne lež řečeno.

PROTO NEDOPORUČUJI TENTO OBCHOD KTERÝ ZÁKAZNÍKŮM LŽE A NEJSEM SÁM KOMU LHALI A ZKOUŠELI STEJNÉ PRAKTIKY . A NAVÍC NA EMAIL NEREAGUJI

VIZ. RECENZE JINÉ PANÍ

Dana Kouřimská

10 %
Žádná!
Jen slibuji,balamuti a vymysli si...
Od 7.12. Kdy jsme udelali objednavku a ihned poslali nemalou castku,abysme meli zaruku,ze nam zbozi nevyprodaji,se tyden nic nedelo...Jen ze platbu maji na ucte a zbozi co nejdrive poslou...Nic se nedelo...Az po mem tydenim opravdu otravovanim,se zacalo dit...Pani sice mila,ale bohuzel lharka...Ze zbozi ihned posilaji,ze se to trochu zpozdilo,ze uz kuryr prevzal zbozi a plno jinych vymluv!!!!!!!Cislo baliku neexistuje,overovala jsem si to primo u dopravce!!!!!!Myslela jsem si,ze se vsichni se spatnymi recenzemi myli,ale opak je pravdou!!!!!Obchod by se mel nad sebou zamyslet!Jsou to lhari,podvodnici a zlodeji

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Melín , 25.12.2018


PRO:
  • Zdánlivě vše ok ALE
PROTI:
  • Zboží označené skladem nemají

27.11.2018 objednána elektická pila Makita ůdajně skladem.Několik telefonátů,že do vánoc určitě bude,no a výsledek pod stromkem bobek,telefony nezvedají na maily nereagují proto ruším objednávku a velice lituji,že jsem si dříve nepřečetl jejich recenze.V A R U J I.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

majka , 20.12.2018


PRO:
  • vůbec nic!!!
PROTI:
  • Nevěřte této společnosti, lžou, když objednáte zboží které mají údajně skladem, za 14 dní Vám přijde zpráva, že bylo zboží poškozeno a nabízí náhradní variantu.... Do společnosti se velmi těžko dovoláte, možná když "jednu paní"....

Už u nich nikdy víc už neobjednám!!! Pročtěte si nejdřív recenze a přemýšlejte!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petra Nováková , 27.9.2018


PRO:
  • zatím nic PRO
PROTI:
  • JE TO JIŽ TŘI TÝDNY A ZAPLACENÉ ZBOŽÍ STÁLE NEMÁM,
  • - ŽÁDNÉ ZPRÁVY CO SE DĚJE - SAMI NEKOMUNIKUJÍ
  • . JEN NA MÉ DOTAZY PŘIJDE OMLUVA A ŽE ZBOŽÍ JIŽ BUDOU POSÍLAT

Nevím, co si mám myslet, jen stále věřím, že mi objednané zboží přijde....

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Hamanová neuvádět , 14.11.2017

PROTI:
  • objednané zboží nebylo na skladě, objednávka zrušena dne 30.10.2017.Následně mi bylo několikrát oznámeno, že zboží mám připravené na skldě. 1/ protože byla objednávka zrušena, objednala jsem jinde. Na opětovaná upozornění na odběr zboží mi byla zaslána omluva. dnes je 14.11. a upozornění na převzetí zboží přišlo pro změnu SMS. Čekám, až obchod pochopí, že objednávka byla i z jejich strany zrušena, protože vlastně nabízeli zboží, které neměli na skladě se slíbeným termínem téměř ihned.

Obchod svým známým bych v žádném případě nedoporučila. Myslím že popis jednání stačí,, k vysvětlení

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

peter , 4.8.2017


PRO:
  • šíře sortimentu
  • ceny zboží v akcích
  • možnosti vyzbednutí

pravidelně se na e-shop vracím, příjemné ceny, stabilní obchod

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

dasf , 13.9.2016

PROTI:
  • Po záruční době je jim zákazník ukradený. Potřebuji opravit přímou brusku Hitachi a oni mi odpověděli, že je posílají do zahraničí a víc se se mnou nebavili.

Od nich už nikdy.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Petr K. , 28.4.2016


PRO:
  • komunikace
  • rychlost
  • cena
PROTI:
  • nic

Spokojenost s nakupem

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 8.6.2015


nakupovala jsem poprvé a zatím dobře

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

spotřebitel , 12.1.2015


PRO:
  • nic
PROTI:
  • prodávají nekvalitní výrobky, když je chcete reklamovat, máte smůlu, reklamaci neuznají

nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 92% zákazníků z 12.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

verča , 8.12.2014


PRO:
  • nic
PROTI:
  • komunikace, a nedošlo vše co mělo ...

nedoporučuji...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 83% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

pavel , 31.12.2013


PRO:
  • zadne
PROTI:
  • podvodne jednani

po dodani vyrobku ktery nefungoval,neochota jednani a zapirani se navzajem.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 83% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 5.11.2013

PROTI:
  • nestydatá cena vše vystihuje

jste novodobý zlatokopové je zbytečné platit tak mnoho, když je kvalita stejná za cenu 9999,-

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 77% zákazníků z 13.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

kamča , 23.2.2013


PRO:
  • nejlepší cena co jsem našla
PROTI:
  • pozvolnější komunikace

jen jsem si musela ověřovat dodací dobu, komunikace je milá, ale ne moc rychlá, eshop konkuruje hlavně na nízkou cenu, ale jinak spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 63% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Zákazník , 10.5.2012


PRO:
  • skutečně precizní služby
PROTI:
  • vše ok

Na doporučení mého známého jsem si z euroking.cz objednával spotřebiče do nového bytu a opravdu maximální spokojenost. Jednání, se kterým se dnes setkáte již málokde je na euroking.cz naprostou samozřejmostí. Vážně vynikající nákup za velice příznivé ceny. V budoucnu už půjdu rovnou sem - nemám totiž naprosto žádné výhlady.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

Tomáš , 1.5.2012


PRO:
  • skvělý eshop
PROTI:
  • žadný problém

V internetovém obchodě euroking. Cz jsem minulý měsíc objednával hned několik věcí ( především parfémy, hračky pro děti a také věci pro dům a zahradu ) a velice mě překvapila spolehlivost celého obchodu. Vše jsem měl doma velice rychle a vše odpovídalo popisům a fotografiím, které v obchodě byly vystaveny. Pro mě naprostá spokojenost a skvělý nákup, za který děkuji.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Ondra , 28.4.2012


PRO:
  • serióznost a spolehlivost
PROTI:
  • nic jsem nenašel

V Euroking.cz jsem v životě nakupovala už mnohokrát a nikdy jsem se nesetkala s nějakým pochybením. Vždy jsem si ve velkém sortimentu vybrala pár věcí a do pár dnlů vše bylo na mojí adrese. Zkrátka se setkáte s velice vstřícným, férovým a rychlým jednáním, které je dnes už spíše jen výjimkou. Za vynikající nákupy děkuji.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Igor , 10.4.2012


PRO:
  • přehlednost stránek a také ceny
PROTI:
  • vše v klidu

Velice moderně zařízený e-shop s naprosto bezkonkurenční nabídkou snad všeho, co si jen dokážete představit. V obchodě vážně můžete zakoupit snad všechno za velice slušné ceny. I jednání pracovníků je však velice příjemné a doručování velice rychlé. Není nic, co by mi při nakupování vadilo. Jsem zkrátka naprosto spokojený.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ladislav , 9.4.2012


PRO:
  • především ceny, které budete hledat jen těžko
PROTI:
  • obchod bez jediného problému

V obchodě euroking.cz jsem minulý týden kupoval dva malé spotřebiče a vše mi naprosto vyhovovalo. Ak velký sortiment, tak nízké ceny. Vše zkrátka tak, jak má být. Věřím, že tak spokojených zákazníků, jako jsem já, bude mít obchod v budoucnu co nejvíce.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 70% zákazníků z 10.

Přidat recenzi pro Euroking.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.