Electrolux LKR564200W
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Rozměry
Technické parametry
Popis produktu
Electrolux LKR564200W SteamBake, sklokeramika, bílá Volně stojící sporák Electrolux s maximálním příkonem 8 605,5 W tepelně upravuje potraviny pomocí ventilátoru a kruhového topného tělesa. Indukční deska má 4 varné zóny s průměrem 12 cm a 3× 14 cm. Elektrická trouba s vnitřním objemem 58 l je vybavena teleskopickými výjezdy pro snadné vyndávání plechů, z nichž největší může mít až 1 164 cm2 a uložíte ho v praktické zásuvce. Katalytický povrch trouby společně se skleněnými dvířky se velmi snadno čistí. Trouba má kromě spodního a horního ohřevu či grilu také speciální funkci SteamBake, která pomocí páry vytvoří bohatší a lesklejší barvu a zajistí křupavou kůrku vašeho domácího pečiva. S funkcí a plechem AirFry si zase vychutnáte křupavé hranolky. Díky páře můžete také zavařovat a pomocí nízké teploty od 50 °C do 100 °C usušíte vaše oblíbené ovoce, zeleninu či houby. Ovládací panel je vybaven chladicím ventilátorem, který ochlazuje elektronické ovládací komponenty a chrání je tak před poškozením teplem. Klíčové vlastnosti: Sklokeramická deska se 4 varnými zónami 10 programů pro přípravu jídel v troubě Ventilátor a kruhové topné těleso Mechanické ovládání pomocí knoflíků Vnitřní objem trouby 58 l Maximální příkon 8 605,5 W Energetická třída A Vykouzlete skvělé pokrmy rychle a účinně pomocí sklokeramické varné desky sporáku Electrolux SteamBake. Upečeno do křupava Dopřejte si čerstvé a chutné domácí pečivo s funkcí SteamBake. Pomocí páry upeče pečivo s měkkou a lahodnou texturou a úžasně křupavou kůrkou. Zdravější a neodolatelně křupavé Úžasně křupavé hranolky, brambůrky či zelenina jako z fritézy. Navíc s použitím minimálního množství oleje, takže vaše jídlo bude nejen chutné a křupavé, ale také zdravější. A to díky speciální funkci AirFry a perforovanému plechu, při čemž dochází k neomezené cirkulaci horkého vzduchu uvnitř trouby a přípravě pokrmů ze všech stran. Zavařování v páře Zavařené ovoce a zelenina si zachovají všechny živiny a vitamíny díky zavařování v páře. I v zimním období si tak můžete pochutnat na zdravých a výživných plodech z vaší zahrádky. Sušené ovoce, zelenina či houby Usušte si natrhané houby, jablka, hrušky, meruňky, mrkev či jiné ovoce a zeleninu podle vaší chuti. Sušením při nízké teplotě od 50 do 100 °C si sušené potraviny zachovaní svou strukturu a maximální chuť. Bezpečná a pohodlná manipulace Trouba je vybavena teleskopickými výsuvy, které vám usnadní přístup k pokrmům během jejich přípravy. S jejich pomocí snadno vysunete rošt či plech ven, aniž byste se museli obávat jejich vypadnutí. Vaše ruce navíc máte volné k zamíchání a dochucení pokrmu. Rychlé zahřátí Sklokeramická varná deska se zahřeje velmi rychle po zapnutí, všechny pokrmy proto připravíte za krátký čas. Z povrchu navíc jednoduše setřete veškeré nečistoty. Praktické uložení nádobí Sporák Electrolux je vybaven prostornou zásuvkou, kam uložíte veškeré vaše potřebné nádobí. Vždy ho tak budete mít po ruce. Technické parametry Konstrukce Objem 58 l Typ volně stojící Varné zóny radiant Typ varné desky Sklokeramika Fu