ECG EWF 1051 MA+

Hodnocení: 10x
  • 3.9

ECG EWF 1051 MA+ představuje automatickou pračku, která spolehlivě pokryje požadavky všech jejích uživatelů. Pračka má přední plnění bubnu o kapacitě 5 kg prádla, kompaktní rozměry a design v bílé barvě. V nabídce je několik základních pracích programů a její provoz je úsporný. Spotřebič totiž spadá do energetické třídy A+. Pračce nechybí ani systém vyrovnání stability nebo dětská pojistka. V poměru ceny a výkonu se jedná o velmi výhodný spotřebič. ...a dál?

Recenze ECG EWF 1051 MA+

František, 16. srpna 2016


PRO:   Cena.
PROTI:   Málo programů praní.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Adriana, 22. prosince 2015


PRO:   Spokojenost se vsim. Jednoducha dobre fungujici pracka. Nevymnenila bych ji!

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Linda, 18. září 2015


PROTI:   U pračky je nevýhoda v tom, že jak je guma mezi bubnem a dveřmi, tak je vyhloubení moc velké, při praní se tam zaseknou ponožky a spodní prádlo, které pak není pořádně vyprané a vyždímané.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jarda, 20. srpna 2015


PRO:   Za ty prachy bohatě stačí

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

J.M., 18. srpna 2015


PRO:   jednoduché ovládání, dobrá cena, celkem potichá
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pepa, 14. července 2015


PRO:   Kvalita prani.
PROTI:   Hlucnost.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Láďa, 13. května 2015


PRO:   Zatím funguje bez problému, pere a ždíme dobře, dobrá cena.
PROTI:   Méně programu na výběr.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mates, 26. dubna 2015


PRO:   s cenou
PROTI:   ovládání

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavla, 27. ledna 2015


PRO:   Pračku jsem kupovala mamince. Je s ní moc spokojená, snadno se ovládá, je tichá, úsporná. Pěkně vypadá
PROTI:

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jik01, 7. ledna 2015


PRO:   Pračku jsem kupovala pro mou 70 letou matku a ovládání je opravdu velmi jednoduché. To byl důvod proč jsem ji zakoupila. Zatím pere dobře, ale máme ji jen krátce.
PROTI:   Jediné co by mohlo vadit: nemá volitelné otáčky odstředění a některé prací program y na bavlnu jsou zbytečně dlouhé.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Betty, 16. října 2014


PRO:   Skvely pomer cena/vykon, ak je clovek nenarocny a chce zakladnu pracku, vrelo odporucam.. Zatial ju sice mame len mesiac, ale sme spokojni. Jedina nevyhoda mozno je ze tie programy su trochu dlhsie- vacsinou 2-3 hodky..

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jenda, 3. října 2014


PRO:   V porovnání s naší starou Whirpoolkou pere skvěle, potichu a rychle. A za tu cenu ... bargain. :)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Šárka, 24. září 2014


PROTI:   Dlouhé programy, ale přežít se to dá. :)

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

MSK68, 9. září 2014


PRO:   Jsem velmi spokojena.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

TomasS, 2. května 2014


PRO:   + cena
PROTI:   - niektore programy su pomerne dlhe
  - nema displej so zostavajucim casom

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Andrea Fiedorová, 5. dubna 2014


PRO:   Super cena,skvěle pere,jednoduché ovládání

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Renata, 21. února 2014


PRO:   S ochotou Vašich pracovníkú.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hernová, 12. srpna 2013


PRO:   jednoduché ovládání

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro ECG EWF 1051 MA+

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.