Domo DO325VD

Hodnocení: 2x
  • 3.5

Elegantní pětiposchoďová sušička ovoce DOMO Piet DO325VD zaujme na první pohled svým příjemným designem a výbornou skladností. Sušící plata jsou výškově nastavitelná, takže si můžete oblíbené potraviny přichystat nakrájené i na větší kousky. Sušit v ní nemusíte samozřejmě jen ovoce. Výborně si poradí s bylinkami, hřiby, nejrůznějšími bobulemi i se zeleninou. Dehydrované potraviny mají dlouhou výdrž, pokud zamezíte přístupu vlhkosti a ponechávají si zdraví prospěšné látky, minerály i vitamíny. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 3.132

Recenze Domo DO325VD

alexandr Starzinský, 21. prosince 2017


PRO:   je to dárek,tak ještě nevyzkoušeno

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alena Nohejlová, 15. prosince 2017


PRO:   jsme s výrobkem velice spokojeni

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milan Pumr, 14. prosince 2017


PRO:   Super spokojenost. Právem získala sušička prvenství v dTestu. Doporučuji všem tento kvalitní výrobek.
PROTI:

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milan Pumr, 14. prosince 2017


PRO:   Super spokojenost. Právem získala sušička prvenství v dTestu. Doporučuji všem tento kvalitní výrobek.
PROTI:

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Blanka Cieslarová, 12. listopadu 2017


PRO:   prima, jednoduchost, na houby super
PROTI:   nevím, jinou sušičku neznám

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Siesta Resort, 3. listopadu 2017


PRO:   cena - výkon - OK

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucia Veselovská, 3. listopadu 2017


PRO:   ľahká, výkonná, dobre sa snou manipuluje, nie je problém - zatial som spokojná
PROTI:   aby som zistila, aké suché je ovocie, musím ju otvoriť - ale to nie je taký veľký problém
  na stupni 3 - dosť hlučná, ale zatváram ju do kupelne, tak je to v pohode

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ludmila Plocková, 2. listopadu 2017


PRO:   Sušičku jsem potřebovala velmi rychle, protože jsem nasbírala košíky hub. Chválím, že mi sušička byla dodána okamžitě a já ji měla možnost hned odzkoušet. Nesušila jsem jen houby, perfektně se usušily z jablek křížaly.
  Nezbývá mi než za rychlé dodání a zatím bezproblémové fungování sušičky poděkovat.
  Ludmila z Třebechovic p. O.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Veronika Závodná, 2. listopadu 2017


PRO:   Není příliš hlučná
  Má odolné pevné plasty
  Testovali jsme zatím houby a jablečné křížaly a spokojenos
PROTI:   Nic neobjeveno, snad jen, že bychom uvítali možnost dokoupení pater

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jakub Srnec, 19. října 2017


PRO:   Hezký design, kvalitní provedení, nízká spotřeba.
PROTI:   Po zapnutí na všech 3 stupních řval motor takovím spůsobem že to bylo k nesnesení, po hodině se hluk trochu vylepšil, stejně je to tak hlučné že jsem sušičku musel přemístit z kuchyně do jiné místnosti.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdeňka Čmelíková, 13. října 2017


PRO:   spokojenost
PROTI:   chybí mi časovač

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel Krátký, 1. října 2017


PRO:   Dobrý pomocník,jednoduchý pro obsluhu.
PROTI:   Poměrně hlučný provoz,

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Monika Mihalíková, 30. srpna 2017


PRO:   Jednoduchá obsluha
PROTI:   je hlučnější

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

milan gigal, 14. srpna 2017


PRO:   dost dobra

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Libor Vacek, 4. června 2017


PRO:   se sušičkou jsme spokojeni,rychlá bezproblémová dodavka,pro naši potřebu vyhovuje,
PROTI:   nerovnoměrné sušení/ale s tím se asi musí počítat u všech sušiček/

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva Šeráková, 15. dubna 2017


PRO:   Jsem velice spokojena,mohu doporučit
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Miloslava Klichová, 11. listopadu 2016


PRO:   rychlá, bezproblémová dodávka...
PROTI:   asi jsem měla jinou představu o sušičce, myslela jsem, že to suší rychleji, docela mě taky překvapila hlučnost,

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

KL, 9. listopadu 2016


PRO:   Na houby je perfektní, jinak jsem zatím netestovala.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana Kadlecová, 9. listopadu 2016


PRO:   Spokojenost, vše suší jak má.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

@, 22. září 2016


PRO:   lehká, skladná, intuitivní a jednoduché ovládání
PROTI:   nerovnoměrné sušení (to, co je dole, je už usušené, zatímco horní plata ještě zdaleka nejsou hotová

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.132

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Domo DO325VD

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.