Srovnání cen » Obchody » Digiboss.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4
(1x)

Digiboss.cz

PROFISYS a.s.       

E-shop Digiboss.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, knihy, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Digiboss.cz nabízí 57 257 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 2 863 ve výprodeji. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, e-shop Digiboss.cz jich nabízí hned 15, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Digiboss.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Digiboss.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Digiboss.cz

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Matys , 10.1.2017


PRO:
  • dobrrá cena, blízké bydliště
PROTI:
  • menší výběr

dobré ceny

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Nejprodávanější produkty eshopu Digiboss.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Rostislav , 22.1.2015


Doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ruda , 19.1.2015


PRO:
  • dobry přistup k zákazníkovi
PROTI:
  • nemam nic

vřele doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Honza1987 , 28.2.2013


PRO:
  • ceny, široký sortiment
PROTI:
  • někdy zavádějící info u některých výrobků

vřelý zákaznický servis pokud nabídnutí více alternativ pokud nemohou splnit přání zákazníka..spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

xxx25 , 28.2.2013


PRO:
  • dobré ceny
  • přehledný web
  • nemají problém poradit

Digiboss.cz je přehledný eshop s přijatelnými cenami, zboží dorazilo rychle. Personál je vyškolený, odkáže odborně poradit. Doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Josef Koldušek , 8.1.2013


PRO:
  • Po dnešní zkušenosti mne žádné nenapadá. Jen ta, že objednávku šlo stornovat.
PROTI:
  • Zboží bylo objednán 28.12.2012 na e-shopu DIGIBOSS.cz, zboží dle e-shopu skladem, dodání do 48 hodin. Dnes je 8.1.2012, zboží nemám a později mi bylo oznámeno, že nakunec bude dodáno za podstatně jinou cenu než mi potvrdili v mé objednávce. Domluva na původní potvrzené ceně nemožná. Takže dávám palec dolů!!!

Nevím jako zkušenost mají ostaní, ale já jsem krajně nespokojen a ostatním doporučuji rozmyslet si kde budou nakupovat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Jiří Pátek , 19.6.2012


PRO:
  • dobrá cena pračky BEKO ,typ WMB 61242PT ,ale ... popis
PROTI:
  • firma uvádí v popisu této pračky
  • otáčky při odstřeďování pouze 800 ot/min.,5 kg prádla ...

Jiní prodejci uvádějí otáčky 1200, třídu A++ . Co je tedy pravdou ? Má tento obchod na skladě zastaralý typ této pračky,nebo jejímu řádnému popisu nevěnuje zvýšenou pozornost a tak zbytečně přichází o tržby. Nemohu posoudit,ale v tomto obchodě bych si já nic nekoupil.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

NoName , 11.5.2012


PRO:
  • rychlý a příjemný nákup
PROTI:
  • v pořádku

Velice povedený e-shop s opravdu profesionálně vyškolenými zaměstnanci. Krom toho zde najdete opravdu příznivé ceny a zboží dostanete domu velice rychle. Vše navíc dokonale odpovídá popisům a fotografiím, takže vás už nic nepřekvapí – Digiboss.cz je opravdu spolehlivý eshop pro kohokoliv.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Ondra K. , 1.5.2012


PRO:
  • vše v naprostém pořádku
PROTI:
  • nic

Naprostá spokojenost jak s nákupem tak s doručením. Digiboss.cz je opravdu skvělý a levný e-shop...DOPORUČUJI.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Adam , 1.5.2012


PRO:
  • jedinečné a férové jednání
PROTI:
  • nic jsem nenašel

Opravdu zajímavý obchod se zajímavou nabídkou ( GPS navigace, tablety, notebooky, bílé zboží, paměťové karty a mnoho dalšího ). Vše navíc za minimální ceny, které jsou jen těžko srovnatelné s cenami na jiných e-shopech. Zaměstnanci Digiboss.cz vám navíc skvěle poradí a tak není důvod proč v budoucnu nakupovat jinde.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Jarin , 25.4.2012


PRO:
  • Reagují na chyby a opraví je.
  • Ceny zpravidla nahoru.
PROTI:
  • Mylné až zavádějící údaje o zboží včetně cen. Nabízí zboží které nemají, pak nabízejí alternativní zboží. Poskytují popis zboží, který nemohli ani držet v ruce, protože nebylo uvolněno na trh. Part. no: někdy nesouhlasí

Opravdu dávat pozor, co Vám pošlou. Zda je to to, co jste si objednali. Čachry s cenami a to neprodali třeba ani jeden kus. Sledujte průběžně. Popis zboží s part. no: byl zavádějící, včetně podezřele nízké ceny. Raději kupovat jinde. Nepokoušet.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Lada , 3.4.2012


PRO:
  • skvělé ceny a opravdu široký sortiment
PROTI:
  • vše bez sebemenšího problému

Příjemný a přehledný obchod s opravdu širokou nabídkou zajímavého a levného zboží. Vše navíc proběhlo naprosto bez problémů a reproduktory, které jsem objednával dorazily domů už třetí den, což jsem vůbec nečekal. Všem doporučuji – budete v dobrých rukou.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Tomy-Lee , 29.3.2012


PRO:
  • nákup zde je opravdu radost. Vyhovovalo mi naprosto vše
PROTI:
  • nic

Digiboss.cz patří mezi opravdové profesionály. Vždy jsem komunikoval jen s lidmi, kteří svému oboru opravdu rozumí. Krom toho je na stránkách opravdu široký výběr ( od PC po dataprojektory + snad veškerá elektronika, která vás napadne ), kde si vybere opravdu každý. Vše je navíc velice levné a strochou štěstí narazíte i na slevy, které jsou často výjimečně povedené. Sám jsem na digiboss.cz nakupoval již dvakrát a vždy mi zboří dorazilo do pár dní. Vždy jsem byl naprosto spokojený nejen s cenami, ale i s tím, že zboží stoprocentně odpovídalo popisům a fotografiím ze stránek.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

JEFF , 27.11.2008


Ja mam zkušenost pravý opak.. Vybral jsme si zboží, bohužel nebylo skladem a tak mi volali že mi nabidnou alternativu nebo jeslti chci čekat... nechal jsem si poradit a vzal jsi alternativu se kterou jsem spokojen.. dorazilo do dvou dnů .. Spokojenost...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Alfred Eckhardt , 3.10.2008


Objednán externí pevný disk (poznámka na firemním webu "do 48 hod"), objednávka potvrzena, obdržel jsem oznámení o odeslání zboží. Následně došlo "...litujeme, ale nemáme, objednáváme a ihned zasíláme". A nic. Na můj dotaz sděleno, že bohužel došlo k chybě a že zboží objednají, jsem-li ochoten čekat. No, internetový obchod jak má být.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Přidat recenzi pro Digiboss.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.