Srovnání cen » Obchody » Digiboss.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.945
(6x)

Digiboss.cz

PROFISYS a.s.       

Internetový obchod Digiboss.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, knihy, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správné adrese. Internetový obchod Digiboss.cz nabízí 54 089 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 2 704 za výprodejové ceny. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si hodnocení ostatních, e-shop Digiboss.cz jich nabízí hned 21, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Digiboss.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Digiboss.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Digiboss.cz

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Skutečnost , 1.9.2018

PROTI:
  • Velmi špatný poprodejní servis. Reklamaci odbyli jednou větou. Prý můžu za skvrny v mobilu, kam se nedostanu ani. Lepkavá kapalina prý z mého zapříčínění.

Koupil jsem pred rokem mobil. Xiaomi Redmi 4X. Odesel display. Poslal jsem na reklamaci. Po oprave pres Digiboss odesel mobil uplne. Poslal jsem znovu na opravu. Vratili mobil, ze je v nem lepkava latka. Pritom mobil rozebiral jen servisak. Velmi spatna reklamace. Hodili na nas skvrny uvnitr mobilu kam se dostal 2x jen servisak pres digiboss. Komunikace je katastrofalni. Jakysi pan Zavr.. mi nebere vubec telefony. Dnes jsem volal, ze bude v 9:00 v kancelari. Zkousel jsem to 4x po hodine a nebral tel. Mobil s fotkami skvrn uvnitr mi poslali zpet a email o zamitnuti den predem v 8 v noci. Velmi velmi spatny servis. Nemam mobil a digiboss mi jen pise, ze "mame smulu". Tedy pan Zav.. z reklamaci. NEDOPORUCUJI. NYNI SE MUSIM OBRATIT NA COI A RESIT U NICH POMOC. REKLAMACI OPRAVY MI ZAMITLI PRO SKVRNY UVNITR MOBILU KAM SE BEZNY UZIVATEL NEDOSTANE. UZ NIKDI VICE DIGIBOSS. Celkem jsem musel kvuli nim vyhodit pres 300 kc za postovne. Mobil jsem posilal 2 x na opravu. Po prvni oprave sel jen 14 dni. Po druhe oprave mi ho vratili s fotkami pofidernich skvrn uvnitr mobilu kam se uzivatel nedostane. Navic ponicil pri oprave nekdo gumicku kolem kamery a nedocvakl ani mobil poradne zpet pri sestavovani. Skvrny ani nemaji stopy po vtekani dovnitr. Jsou to skvrny na baterii beze stop vtekani. Navic skvrny na schovanych zakrytych mistech. O zadne kapaline lepkave nevim. Na dotaz ze chci mluvit s opravarem mi napsali mail ze mi nesdeli kontakt. Telefony na jakehosi pana Zav.... z reklamacniho neprepojuji. Daji jen klapku kterou stejne nebere. Katatrofalni poprodejni servis. Nedoporucuji. Schovavaji se prede mnou a napsali jen 2 maily.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Nejprodávanější produkty eshopu Digiboss.cz

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Petr , 20.4.2018


PRO:
  • Doba dodání, kvalitní komunikace. Jsem maximálně spokojen. Doporučuji a nakoupím znovu
PROTI:
  • Bohužel mi bylo dodáno vadné zboží. Obchod jsem však informoval v den dodání a do 36 hodin jsem měl doma zboží nové, bezvadné.

Jsem příjemně překvapen, že ještě existuje kvalitní obchod po zkušenostech s Alzou či Czc.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 20.3.2018


5

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Věra , 4.7.2017


PRO:
  • - skvělé ceny,velký výběr výrobků
PROTI:
  • nic

přehledný obchod kde vybereme od A do Z, plno slev kde jinde ani nemají. koupen mobil a přišel druhý den perfektně zabalen, z naší strany doporučujeme opravdu dobrá komunikace,rychlost dodání. Spokojenost!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

Marta Pospíšilová , 1.7.2017


PRO:
  • cena zakoupeného zboží
  • nákup v pohodlí z domu
PROTI:
  • dost dlouhá doba dodání, ale to je spíš chyba přepravce, ne obchodu - a možná jsem byla jen netrpělivá

doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

VYHNÁNEK Gabriel , 5.6.2017


PRO:
  • -
PROTI:
  • Neschopnost uhlídat kvalitu prodávaného (zkušenost s pračkou ZANNUSI ZWH7120P) Napsal jsem mailem:
  • Dobrý den.
  • Dne 7.6.2012 jsem u Vás kupoval pračku Zannusi. Předchozí, od stejného výrobce, mi sloužila 18 let. Tato definitivně skončila řed pár dny.
  • Jak je to možné?
  • Zčala být hlučná. Nejspíš tedy ložiska. Zavolal jsem opraváře. Odklopil horní plášť a ptá se mě: vy už jste měl pračku u někoho v opravě?
  • Neměl! Vy jste můj opravář!
  • Ale tato už byla opravovaná - a ukázal mi na neodborně zozříznutý a následně sešroubovaný buben.
  • Oravu jsem nakonec vzdal. Cena, pochopitelně.
  • Takže nevím, kdo měl tuto nově zabalenou, od vás distribuovanou pračku už v pazourech.
  • Děkuji za drahou zkušenost.
  • Vypadá to, podle opraváře, že si ji už někdo pořídil přede mnou a následně ji, ve čtrnáctidenní lhůtě, zmasakrovanou vrátil.
  • Na tu bídu ještě jela opravdu dlouho.
  • Posílám v příloze záručák.
  • Jak s informací naložíte je už vaše věc.
  • Já jsem poučen, že český človíček nemá zábran jak vydrbat s druhým.

Nejspíše je NUTNÉ prověřit doma odborníkem, v jakém stavu jste složitější přístroje zakoupili. nenechte se mást dokonalým zabalením produktu - NEMUSÍ BÝT NOVÝ !

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 71% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Matys , 10.1.2017


PRO:
  • dobrrá cena, blízké bydliště
PROTI:
  • menší výběr

dobré ceny

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Rostislav , 22.1.2015


Doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ruda , 19.1.2015


PRO:
  • dobry přistup k zákazníkovi
PROTI:
  • nemam nic

vřele doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Honza1987 , 28.2.2013


PRO:
  • ceny, široký sortiment
PROTI:
  • někdy zavádějící info u některých výrobků

vřelý zákaznický servis pokud nabídnutí více alternativ pokud nemohou splnit přání zákazníka..spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

xxx25 , 28.2.2013


PRO:
  • dobré ceny
  • přehledný web
  • nemají problém poradit

Digiboss.cz je přehledný eshop s přijatelnými cenami, zboží dorazilo rychle. Personál je vyškolený, odkáže odborně poradit. Doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Josef Koldušek , 8.1.2013


PRO:
  • Po dnešní zkušenosti mne žádné nenapadá. Jen ta, že objednávku šlo stornovat.
PROTI:
  • Zboží bylo objednán 28.12.2012 na e-shopu DIGIBOSS.cz, zboží dle e-shopu skladem, dodání do 48 hodin. Dnes je 8.1.2012, zboží nemám a později mi bylo oznámeno, že nakunec bude dodáno za podstatně jinou cenu než mi potvrdili v mé objednávce. Domluva na původní potvrzené ceně nemožná. Takže dávám palec dolů!!!

Nevím jako zkušenost mají ostaní, ale já jsem krajně nespokojen a ostatním doporučuji rozmyslet si kde budou nakupovat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 71% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Jiří Pátek , 19.6.2012


PRO:
  • dobrá cena pračky BEKO ,typ WMB 61242PT ,ale ... popis
PROTI:
  • firma uvádí v popisu této pračky
  • otáčky při odstřeďování pouze 800 ot/min.,5 kg prádla ...

Jiní prodejci uvádějí otáčky 1200, třídu A++ . Co je tedy pravdou ? Má tento obchod na skladě zastaralý typ této pračky,nebo jejímu řádnému popisu nevěnuje zvýšenou pozornost a tak zbytečně přichází o tržby. Nemohu posoudit,ale v tomto obchodě bych si já nic nekoupil.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

NoName , 11.5.2012


PRO:
  • rychlý a příjemný nákup
PROTI:
  • v pořádku

Velice povedený e-shop s opravdu profesionálně vyškolenými zaměstnanci. Krom toho zde najdete opravdu příznivé ceny a zboží dostanete domu velice rychle. Vše navíc dokonale odpovídá popisům a fotografiím, takže vás už nic nepřekvapí – Digiboss.cz je opravdu spolehlivý eshop pro kohokoliv.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Ondra K. , 1.5.2012


PRO:
  • vše v naprostém pořádku
PROTI:
  • nic

Naprostá spokojenost jak s nákupem tak s doručením. Digiboss.cz je opravdu skvělý a levný e-shop...DOPORUČUJI.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Adam , 1.5.2012


PRO:
  • jedinečné a férové jednání
PROTI:
  • nic jsem nenašel

Opravdu zajímavý obchod se zajímavou nabídkou ( GPS navigace, tablety, notebooky, bílé zboží, paměťové karty a mnoho dalšího ). Vše navíc za minimální ceny, které jsou jen těžko srovnatelné s cenami na jiných e-shopech. Zaměstnanci Digiboss.cz vám navíc skvěle poradí a tak není důvod proč v budoucnu nakupovat jinde.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Jarin , 25.4.2012


PRO:
  • Reagují na chyby a opraví je.
  • Ceny zpravidla nahoru.
PROTI:
  • Mylné až zavádějící údaje o zboží včetně cen. Nabízí zboží které nemají, pak nabízejí alternativní zboží. Poskytují popis zboží, který nemohli ani držet v ruce, protože nebylo uvolněno na trh. Part. no: někdy nesouhlasí

Opravdu dávat pozor, co Vám pošlou. Zda je to to, co jste si objednali. Čachry s cenami a to neprodali třeba ani jeden kus. Sledujte průběžně. Popis zboží s part. no: byl zavádějící, včetně podezřele nízké ceny. Raději kupovat jinde. Nepokoušet.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Lada , 3.4.2012


PRO:
  • skvělé ceny a opravdu široký sortiment
PROTI:
  • vše bez sebemenšího problému

Příjemný a přehledný obchod s opravdu širokou nabídkou zajímavého a levného zboží. Vše navíc proběhlo naprosto bez problémů a reproduktory, které jsem objednával dorazily domů už třetí den, což jsem vůbec nečekal. Všem doporučuji – budete v dobrých rukou.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Tomy-Lee , 29.3.2012


PRO:
  • nákup zde je opravdu radost. Vyhovovalo mi naprosto vše
PROTI:
  • nic

Digiboss.cz patří mezi opravdové profesionály. Vždy jsem komunikoval jen s lidmi, kteří svému oboru opravdu rozumí. Krom toho je na stránkách opravdu široký výběr ( od PC po dataprojektory + snad veškerá elektronika, která vás napadne ), kde si vybere opravdu každý. Vše je navíc velice levné a strochou štěstí narazíte i na slevy, které jsou často výjimečně povedené. Sám jsem na digiboss.cz nakupoval již dvakrát a vždy mi zboří dorazilo do pár dní. Vždy jsem byl naprosto spokojený nejen s cenami, ale i s tím, že zboží stoprocentně odpovídalo popisům a fotografiím ze stránek.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

JEFF , 27.11.2008


Ja mam zkušenost pravý opak.. Vybral jsme si zboží, bohužel nebylo skladem a tak mi volali že mi nabidnou alternativu nebo jeslti chci čekat... nechal jsem si poradit a vzal jsi alternativu se kterou jsem spokojen.. dorazilo do dvou dnů .. Spokojenost...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

1 2 Další

Přidat recenzi pro Digiboss.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.