Srovnání cen » Obchody » Czc.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.25889
(9x)

Czc.cz

CZC.cz s.r.o       

Internetový obchod Czc.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií sluchátka, příslušenství pro mobily, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správné adrese. E-shop Czc.cz nabízí 15 608 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 780 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, e-shop Czc.cz jich nabízí hned 145, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Czc.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Czc.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Barbora , 14.6.2016

PROTI:
  • Vyřizování reklamace a podstrčení falešných fotodokumentací k reklamaci!!!

Tento obchod určitě nedoporučuji. Dala jsem po dvou měsících mobil na opravu (přestal reagovat displej) a vrátili mi to se zamítnutím z důvodu oxidace (jako píšou ke každé reklamaci) a fotodokumentaci, jak vypadá. Nechala jsem si proto telefon rozdělat a nic takového tam nebylo. Lžou a okrádají. Nenabídli mi ani opravu, nic. Po dvou měsících jsem přišla o velké peníze. Nenakupovat zde!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 78% zákazníků z 9.

Nejprodávanější produkty eshopu Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Josef , 1.6.2016


PRO:
  • Z CZC jsem spokojený, když si objednám zboží a je na skladě tak okamžitě si pro něj jedu, když není tak mi napíší kdy bude a ten den je. Zboží přebírám přímo v obchodě v Příbrami. S reklamacemi mám dobré zkušenosti, když do 14 dní vrátím zboží tak mi dají peníze zpět a to okamžitě. Jinak reklamace do 30 dnů buď to přijde opravené, nebo nové zboží a nebo vrátí peníze, záleží na dodavateli.
PROTI:
  • nic

Sem s CZC spokojený.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Petra , 27.4.2016


Dobrý den. V březnu 2016 jsem sem psala recenzy ohledně reklamace mobilního telefonu v zaruce u této firmy. O co slo: telefon se sam vypinal a klesala vykonnost baterie. Poslali mi ho zpět s tim, ze je zoxidovana zakl. deska, s čímž jsem nesouhlasila, ale chtěli po mě 600 kc za neuznanou reklamací.Ale ja si našla na DTestu, ze je to protizákonné Podala jsem stížnost na ČOI a ta provedla kontrolu u této firmy, sankciovala je a me museli 600 kc vrátit zpět. Zaver: nemaj právo účtovat si poplatek za neuznanou reklamací přístroje ( zbozi) v záruční lhůtě, at uz je to, nebo není vaše vína, ze se s přístrojem cokoliv stalo. Nedejte se a reste to. COI pomůže. (Y)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Lenka , 31.3.2016


PRO:
  • Nákup
PROTI:
  • reklamace otřes!

Už nikdy více! Nákup samá pohoda ale běda reklamace!
Koupila jsem sony xperii
a každý rok přestal nabíjet. Udělali ze mne tupce a ještě podvodníka
se slovy "to by se líbilo každýmu přijít si před koncem záruky pro nový telefon" a vzkaz pro CZC.cz To by se vám líbilo prodávat elektroniku bez záruky že?

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Petra , 24.3.2016


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Jednání a vyřízení reklamace v záruční lhute

V Czc.cz jsem si koupila telefon Aligator měla jsem ho asi 7 měsíců kdyz se mi sám od sebe začal vypínat a značně klesala výkonnost baterie. Nejdřív tam by o 90% pak se vypnul a najednou 1% Dala jsem ho do záruční opravy ale vrátili mi ho s tím, ze reklamací zamítli z důvodu oxidace lcd a základní desky a chtěli za to, ze se nanněj podívali a za dopravu tam a zpět 600 kč, s čímž jsem nesouhlasila, jelikož mi do vody nespadl, ani nijak jsem ho nepoškodilo. Tudíž nemůže být oxidovany.Prodavač mi řekl, ze pokud to nezaplatim, tak mi telefon nevydá, takže jsem byla nucena zaplatit. Takovyhle jednání jsme ještě nezažila a už nikdy víc tady u té firma nic nekoupím. Když jsem si ten tel kupovala, tak ho prodavač vytáhl z podpultu, což mi teď dává smysl, protože v této prodejně se zboží objednává, něm ivan zboží na prodejně, takže teď mi dochází, ze uz ho nejspíš někdo reklamovat a oni mi ho prodali už používány, je mi z nich zle...UZ NIKDY VICE V CZC.CZ

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

VladaK , 24.3.2016


PRO:
  • sortiment
  • možnost sestavení PC...
PROTI:
  • Postup při reklamaci - tragédie
  • Obchod se pyšní sítí poboček, ale jsou to jen výdejní místa. U PC v záruce mi začal hučet větrák. Pobočka v Hradci Králové mi ho odmítla vyměnit, že to musí posílat na centrálu. A to přesto, že mají v Hradci svého technika, který to opravuje. PC používám denně k práci a kvůli větráčku ho nemůžu na měsíc poslat pryč.

Nelze se rozumně domluvit při reklamaci. Dobrou firmu poznáte právě podle toho, jak se chová v takovýchto situacích.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

KatkaHK , 4.3.2016


PRO:
  • pokud je zboží v pořádku, je vše ok, ovšem do doby, kdy se vám něco rozbije!!!
PROTI:
  • Co se týče vyřizování reklamací, tak proti je úplně vše. Čím začít, třeba tím, že 1. reklamace, žádná náprava se neuskutečnila, telefon se vrátil prasklý a rejplý. 2. reklamace, můj problém vyřešili tím, že provedli reset. Telefon je na cestě k vrácení a dle popisu opravy, kde se píše pouze o resetu, tak mi přijde i poškozený.

Nejhorší obchod, který v dnešní době může snad být. Za sebe nikomu nedoporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 10.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Andrea , 28.2.2016


PRO:
  • Vyřešení reklamace na místě, ihned vráceny peníze
PROTI:
  • nic

Doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

Libor , 19.2.2016


Po zakoupení zlevněného notebooku (zřejmě již vráceného)jsem zjistil že se strašně seká a je téměř nepoužitelný. Vyjádření reklamačního technika bylo že je potřeba odinstalovat antivir. Přitom byl notebook vrácen do továrního nastavení a nic jsem tam neinstaloval. Jediné doporučení jsem dostal ať si zaplatím soudního znalce. Od "profesionálů" bych čekal nějaký návrh nebo pomoc s odstraněním problému.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

mašek , 3.2.2016


perfektní doručování

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Štěpán , 26.1.2016


PRO:
  • Cena
PROTI:
  • doba dodání - 11 dní a stále nevím kdy zboží dostanu
  • Zákaznické centrum - nemožné se přes volby dovolat na živou osobu

Čekal jsem od tak velkého obchodu profesionálnější přístup. Tohle je v dnešní době ale naprosté diletanství a mrhání časem zákazníků. Příště jdu a vy všichni byste měli tak do jakéhokoliv jiného obchodu!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

newia , 23.1.2016


PRO:
  • perfekt
PROTI:
  • nic

nic

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 20.1.2016


PRO:
  • Naprostá spokojenost
  • filtrování produktů - sice má mouchy a občas jsou asi parametry u produktů špatně, ale oproti ostatním to mají v nadstandardní úrovni
PROTI:
  • Na andělu je to jen výdejní místo! Takže si tam nemůžete upravit fakturu případně si vzít jen něco ze zásilky -> složitější pro nerozhodné nakupující. Na Andělu musíte mít připravené číslo objednávky, jméno nestačí.

Spokojenost s cenami, motivačním programem, filtrováním produktů. O všem informují maily a SMSkou.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

mirek , 2.1.2016


doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jiří Korner , 31.12.2015

PROTI:
  • Absolutní nekomunikativnost
  • Termín dodání , když už mají zaplaceno je absolutně nezajímá
  • Nákupem v tomto obchodě jsem udělal největší chybu

Již nikdy více

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Blanka , 23.12.2015


Spokojenost.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 22.12.2015


PRO:
  • Rychle ´jednani
PROTI:
  • nic

doporucuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Suchý Antonín Humpolec , 22.12.2015


PRO:
  • dodání
PROTI:
  • Vyřizování reklamací

vyřizování reklamací - strašné. při reklamaci neochota zboží vyměnit, po32 dnech dorazil dobropis a tím to končí.Po dalších 8 dnech zboží nemám , peníze nemám - a obchod pouze zasílá email , že se ozvou v nejkratší možné době - jinak MRTVÝ BROUK .

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

pat , 14.12.2015


PRO:
  • sortiment--- do určité míry
  • požadavek na nákup stavěné sestavy technicky ladění v podstatě dobré...
PROTI:
  • obchodně tragedie - nekomunikativnost, neochota věc dořešit, po několika dněch/cca týden/ salám jestli klient objedná nebo ne, celé hra na max natažení kliernta v časové ose a následně upsell add servisu expres,
  • nedodali požadované další nabídky,
  • nereagovali opakovaně na dotazy k položkám na nabídce
  • různé ceny na jednotlivých komponentách a verzích komunikace
  • naprostá neochota k telefonické komunikaci a dotažění obchodu
  • prostě děs. Dostali mne do časového stresu a následně de facto vydíračka na čas s cjejich "jistotou" že dostanou svý prachy do plonkového I Q následujícího roku ...
  • proště sry ale nemohu jim věřit... shade

shade - presales a obchod děs, nemožno snad dotáhnout a uzavřít deal. potenciál je nezajímá... socik v praxi...uff. uvidíme, sbad alespoň jejich technici zvednou vlajku vysoko

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 1

milan , 9.12.2015


PRO:
  • Nabidka
PROTI:
  • Dodani zboží neustále oddaluji a po 1měsíci Vam nabidnou zbozi jiné

V zadnem případě bych znamym nedoporučil

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 25% zákazníků z 4.

Předchozí 1 2 3 4 5 6 .. 8Další

Přidat recenzi pro Czc.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.