Srovnání cen » Obchody » Czc.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.21182
(11x)

Czc.cz

CZC.cz s.r.o        Certifikovaný e-shop

E-shop Czc.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií mobilní telefony, notebooky, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Czc.cz nabízí 10 360 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 518 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod Czc.cz jich nabízí hned 136, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Czc.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Czc.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vladimír , 25.2.2019


PRO:
  • dobrá obsluha,rychlé vyřízení reklamace,blízko domova
PROTI:
  • žádné

dobré

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Milan , 31.1.2019


PRO:
  • Dobrá spolupráce na e-mailu
PROTI:
  • Trochu trvalo vyjasnění výrobku

bez problému

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

Christin , 3.1.2019

PROTI:
  • V kamenném obchodě CZC v Rožnově pod Radhoštěm mi prodali nefunkční mobil jako dárek pod stromeček. Dala jsem jej dědovi. Dědovi se roztřepaly ruce, když to rozbaloval, moc si mobil přál. Po 3 dnech mi nesměle řekl, že si s mobilem neví rady, že se mu tam nic nezobrazuje. Ukázalo se, že mi v kammenném obchodě prodali nefunkční mobil. Nebylo to náhodou. V internetovém obchodě bych jej mohla do 14 dnů vrátit a dostat peníze zpět. Při reklamaci v obchodě byl na mne chlap sprostý a řekl mi, že peníze mi samozřejmně nevrátí ani mi zboží nevymění a že si pěkně počkám, do zákonné lhůty 30ti dnů abych si prý příště neztětovala. Takže pozor ńa kamenný obchod v Rožnově pod Radhoštěm.

prostě nejhorší zkušenost za léta

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

hanka , 12.12.2018


spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 4.12.2018


Spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 3.12.2018


PRO:
  • rychlé
  • cena
  • obrázky

i o Vánocích vše stíhají

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 1.12.2018


PRO:
  • Rychlé vyřízení, ochotné jednání, blízkost bydliště

Naprostá spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 23.11.2018


PRO:
  • Několik let nakupovaval. Vše běs problémů.Areklamace běs problémů. Dícky poradijou dis na něco zapomenu. A neklacijou zákazníka zakázkou cenu. Kup takoví správní jednání.

Jen 1 měl problem reklamaci Evolveo závada neprojevila.Vizesil porušení záruky a lepší chladič a vše běs problémů.Slape jak má detetka.Obcas výrobci něco zanedbajou. To se stává

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Petr Duben , 29.6.2018

PROTI:
  • Nezajímá se o řřešení problémů.

Tohle se mi s CZC stalo a napsaljsem jim.
Diobrý den. Asi před dvěma lety jsem vám posílal na opravu tablet. Byl v záruce, ale o záruční opravu se zřejmě nejednalo (poškozený napájecí konektor). K mému úžasu jste mi poslali tablet neopravený s vymysleli jste si, že jste mě kontaktovali emailem možnosti placené opravy, ale já jsem prý neodpověděl. Nebyla to pravda, v hysorii jsem od vás žádný email nenašel. Na druhý pokus jste mi poslali tablet zpátky, že je neopravitelně poškozený plošný spoj. Přišel jsem tedy o zánovní tablet včetně záruky atd. Co se ale nestalo. Před, asi deseti dny mi zeť říkal, že zjistil firmu na opravu mobilů a tabletů nedaleko Žďáru a dával tam synovi opravit tablet. Vyndal jsem tedy, podle vás neopravitelný tablet a zavezl ho do té firmy. Druhý den byl za 600 Kč opravený a plně funkní. Neskutečné že. Bohužel je to pravda. Takle se CZC chová k zákazníkům. Jen prodat, vybrat peníze a tím to končí. Raději opravu řešíte blábolem o neopravenosti. Jsem totálně znechucen, jak je možné, že může taková firma se takle chovat. Když si není schopna zajistit tým odborníků na řešení takovýchto problémů, nemá taková fima na trhu co dělat. Ujišťuji vás, že seto pokusím zveřejnit, protože tohle si zákazníci nezaslouží a měli by jste upravit reklamu, asi takhe. Rozumíme vám, když platíte, dál nás nezajímáte a elektronice nerozumíme.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

, 24.11.2017


CZC.cz - Praha Háje 24.11.2017. Objednávka ntb přes internet, vyzvednutí v obchodě. Prodavači u pultu dobrý, pracovnice pokladny arogantní až nepříjemná. Komunikace ve stylu " nerozumíte mi, tak se zeptejte paní co stojí za vámi". Že nevidíte kde se podpsat? Někoho se zeptejte. Pokladní sedí za sklem a za stolem, hraje jí poměrně hlasitě hudba a běží hlučný větrák. Že se nedomluví se zákazníky jí nezajímá. Celkové hodnocení: nic moc po nás nechtějte, nakupte a vypadněte.Při zakoupení podpory k zprovoznění ntb jsou pocity rozporuplné. Očekávala bych rady, doporučení, větší ochotu. Systém poskytování služeb je uspořádán tak aby vyhovoval co nejvíce zaměstnancům CZC.cz

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 20.11.2017


pravidelně zde nakupuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Rosa de Pauli , 18.9.2017

PROTI:
  • nedodrzovani doby doruceni-nemoznost kontaktovat pobocku pro info o doruceni zbozi

des a bes...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ing. Viktor Schuster , 26.7.2017


Výborné

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Michal , 28.6.2017


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Naprosto příšerný přístup k reklamaci.
  • Nehorázné lži a intriky, jen aby nemuseli uznat naprosto legitimní reklamaci.
  • Již 5 měsíců nekonečného martyria...

Nikdy už od nich nic!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

kalhous , 24.4.2017


PRO:
  • Sortiment, ceny
PROTI:
  • Naprosto katastrofální přístup při reklamacích

Při nakupování dílů pro PC musíte být jako ostříž - vše zkontrolovat

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

radek , 29.3.2017

PROTI:
  • Příšerná komunikace.Neochota při vyřízení reklamace.Telefon nebyl určen pro trh v eu.

Zakoupen telefon samsung.Přestal fungovat po čtyřech měsících.Mimo jiné zjištěno že není určen pro trh cz ani eu.Reklamace déle jak měsíc.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zdislava , 23.3.2017


PRO:
  • Nic!!!
PROTI:
  • Nedoporučuji z důvodu špatné komunikaci při reklamaci!!!

Souhlasím se všemi zápornými komentáři.Máme velmi špatnou zkušenost s reklamací.Nic nechtějí uznat.Prostě lháři a podvodníci!!Máme 5 dětí-doufám že nikdo z nich nebude tolik lhát a podvádět-chce se mě zvracet z takového přístupu-že se nestydíte okrádat poctivé lidi!!!!!(ty kladné komety si píše CZC samo to je jasné)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petra Vlčková , 15.3.2017


PRO:
  • -
PROTI:
  • jediný co firma umí je vzít si peníze. 5310 kč za prázdnou zásilku. komunikace: je nám to líto, ale je to Váš problém. ObsaH. zásilka prázdna, Zkušenost s vrácením zboží: zboží jsme vám na 100% odeslali(na zákaznické lince mi bylo řečeno, že tento týden nejsem jediná, které v zásilce nedorazilo nic), zkušenost s reklamací: zákaznícká linka: přehlídka cynismus. jediný co je jisté je, že z firmy czc.cz si neobjednám už nikdy nic. doufám, že víc lidí už nenaletí. dejte si všicni pozor na nekalé praktiky tohoto eshopu!!!

obchody s tímto prodejcem: pokud chcete zažít pocit absolutní bezmoci, nechutného cynismu i nezájmu a ochoty, alespoň o předstíranou chuť řešit se zákazníkem, určitě si nakupte u firmy czc.cz, jistě zažijete noční můru jako z hororu! jako špatný sen!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Michal Kouba , 13.3.2017


PRO:
  • služby navíc
  • odborníci v elektru

Koupil jsem si od nich herní sestavu 40tis +, a jsem naprosto spokojený. Bez pomoci bych nevedel, jak komponenty zkombinovat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Zdeňa , 14.1.2017

PROTI:
  • reklamace katastrofa... Po půl roce přestal fungovat konentor na nabíjení telefonu, reklamace neuznána, mechanické poškození...
  • Nevím, jak může někdo mechanicky poškodit věc uvnitř telefonu, při pouhém zasouvání a vysouvání nabíječky, která přesně zapadá do zmíněného otvoru. Podám k prošetření ..

Pokud nakupujete, to jsou pracovníci pobočky v Blansku jeden velký medový úsměv. Při reklamaci se tváří jak poštípaní od včel a jsou velmi profesionálě nepříjemní. Zákaznická linka je dostupná pouze velmi, ale opradvu velmi vytrvalým telefonistům, a to ne vždy...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

1 2 3 4 .. 7Další

Přidat recenzi pro Czc.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.