Srovnání cen » Obchody » Czc.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.36217
(23x)

Czc.cz

CZC.cz s.r.o        Certifikovaný e-shop

E-shop Czc.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií notebooky, počítačové komponenty, příslušenství k tiskárnám nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. E-shop Czc.cz má v nabídce 14 450 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 723 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si hodnocení ostatních, internetový obchod Czc.cz jich nabízí hned 125, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Czc.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Czc.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Rosa de Pauli , 18.9.2017

PROTI:
  • nedodrzovani doby doruceni-nemoznost kontaktovat pobocku pro info o doruceni zbozi

des a bes...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ing. Viktor Schuster , 26.7.2017


Výborné

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Michal , 28.6.2017


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Naprosto příšerný přístup k reklamaci.
  • Nehorázné lži a intriky, jen aby nemuseli uznat naprosto legitimní reklamaci.
  • Již 5 měsíců nekonečného martyria...

Nikdy už od nich nic!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

kalhous , 24.4.2017


PRO:
  • Sortiment, ceny
PROTI:
  • Naprosto katastrofální přístup při reklamacích

Při nakupování dílů pro PC musíte být jako ostříž - vše zkontrolovat

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

radek , 29.3.2017

PROTI:
  • Příšerná komunikace.Neochota při vyřízení reklamace.Telefon nebyl určen pro trh v eu.

Zakoupen telefon samsung.Přestal fungovat po čtyřech měsících.Mimo jiné zjištěno že není určen pro trh cz ani eu.Reklamace déle jak měsíc.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zdislava , 23.3.2017


PRO:
  • Nic!!!
PROTI:
  • Nedoporučuji z důvodu špatné komunikaci při reklamaci!!!

Souhlasím se všemi zápornými komentáři.Máme velmi špatnou zkušenost s reklamací.Nic nechtějí uznat.Prostě lháři a podvodníci!!Máme 5 dětí-doufám že nikdo z nich nebude tolik lhát a podvádět-chce se mě zvracet z takového přístupu-že se nestydíte okrádat poctivé lidi!!!!!(ty kladné komety si píše CZC samo to je jasné)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petra Vlčková , 15.3.2017


PRO:
  • -
PROTI:
  • jediný co firma umí je vzít si peníze. 5310 kč za prázdnou zásilku. komunikace: je nám to líto, ale je to Váš problém. ObsaH. zásilka prázdna, Zkušenost s vrácením zboží: zboží jsme vám na 100% odeslali(na zákaznické lince mi bylo řečeno, že tento týden nejsem jediná, které v zásilce nedorazilo nic), zkušenost s reklamací: zákaznícká linka: přehlídka cynismus. jediný co je jisté je, že z firmy czc.cz si neobjednám už nikdy nic. doufám, že víc lidí už nenaletí. dejte si všicni pozor na nekalé praktiky tohoto eshopu!!!

obchody s tímto prodejcem: pokud chcete zažít pocit absolutní bezmoci, nechutného cynismu i nezájmu a ochoty, alespoň o předstíranou chuť řešit se zákazníkem, určitě si nakupte u firmy czc.cz, jistě zažijete noční můru jako z hororu! jako špatný sen!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Michal Kouba , 13.3.2017


PRO:
  • služby navíc
  • odborníci v elektru

Koupil jsem si od nich herní sestavu 40tis +, a jsem naprosto spokojený. Bez pomoci bych nevedel, jak komponenty zkombinovat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Zdeňa , 14.1.2017

PROTI:
  • reklamace katastrofa... Po půl roce přestal fungovat konentor na nabíjení telefonu, reklamace neuznána, mechanické poškození...
  • Nevím, jak může někdo mechanicky poškodit věc uvnitř telefonu, při pouhém zasouvání a vysouvání nabíječky, která přesně zapadá do zmíněného otvoru. Podám k prošetření ..

Pokud nakupujete, to jsou pracovníci pobočky v Blansku jeden velký medový úsměv. Při reklamaci se tváří jak poštípaní od včel a jsou velmi profesionálě nepříjemní. Zákaznická linka je dostupná pouze velmi, ale opradvu velmi vytrvalým telefonistům, a to ne vždy...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 13.1.2017


Obchod mi poslal kopie telefonu Xiaomi který po dvou hodinách přestal fungovat.Naštěstí vrátili peníze.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vlasta , 12.1.2017


PRO:
  • Rychlost objednávky - zboží mi kurýr dovezl ještě ten samý den
  • Parametry produktů a jejich popisky
  • Rozumné ceny
PROTI:
  • Zatím jsem na žádnou slabinu nenarazil

Jsem s nákupy v czc.cz dlouhodobě spokojený. Vždy vše proběhlo rychle a bez sebemenších problémů.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdenda , 5.12.2016


PRO:
  • Rychlost vyřízení objednávky
  • Akční cena se slevovým kupónem
  • Online platba kartou
PROTI:
  • nic

V czc.cz jsem nakupoval již po několikáté a jako vždy spokojenost. Dopoledne kolem 10 hodiny jsem objednal notebook s dopravou kurýrem po Praze (nejlevnější doprava) a odpoledne kolem 4 hodiny mi ho kurýr dovezl - super! Obchod doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

i , 26.11.2016


rychlé jednání

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lukáš , 15.11.2016


PRO:
  • Ochota vyjít vstříc
  • Rychlé doručení - v 9 večer objednáno, druhý den v 16 hodin dorazil kurýr (Praha)
  • Komunikace zákaznické linky
PROTI:
  • Chybné popisky na webu - prý chyba výrobce
  • Neinformovanost o tom, že zboží bylo vyexpedováno ani kdy bude doručeno (volal mi až kurýr, že bude za 10 minut před barákem)

Na czc.cz jsem nakupoval nabíječku na notebook. Podle popisu na webu měla být kompatibilní, ale bohužel není (chyba ve specifikaci výrobce). Nicméně jsem byl velice mile překvapen reakcí zákaznické podpory, kdy mi nejprve odepsali, že zjišťují informace, druhý den mi pak napsali, že výrobce uvádí, že nabíječka je s mým ntb kompatibilní, ale že si ověřili, že to tak skutečně není. Bohužel ale žádnou kompatibilní nabíječku nemají a tak mi doporučili vrátit zboží na pobočce, kde mi okamžitě vrátí peníze.
I přesto, že je tedy zboží pro mě nepoužitelné, tak nákup doporučuji, jelikož problém skutečně řeší a neposílají člověka jen od čerta k ďáblu...

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 15.11.2016


PRO:
  • Rychlost, spolehlivost, široká síť výdejen - úspora na dopravném
PROTI:
  • výjimečně trochu vázne komunikace mezi obchodem a zákazníkem

velmi dobrý obchod

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Iva Kubíčková , 23.9.2016


PRO:
  • Snadné objednání zboží, výborná komunikace, jeden den jsem objednala a druhý den jsem ho měla v Kolíně na pobočce. Jsem velice spokojen a využiji ho při příštím nákupu elektroniky

Doporučuji všem , jsem sice zvědavá při případné reklamaci co bude,ale doufám, že telefon bude fungovat bez použití této služby. Co se týče prodeje a chování - nadmíru překvapená a spokojená

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 19.8.2016

PROTI:
  • -doručili poškozené zboží a odmítli vrátit peníze či nové zboží
  • -další komunikace vázne

- opravdu nikdy víc

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Jirka h , 14.7.2016


PRO:
  • Ooo
PROTI:
  • Oooo1

1

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

eifel , 7.7.2016


PRO:
  • ceny notebooků a komponent pro pc

spokojenost, nakoupím zas

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

jarda , 22.6.2016

PROTI:
  • obednal sem si pres jeich esop sestavu PC pocitace jak uvady vybral sem si zakladni desku z jejich popisu a obrazku a pak sem zjistil ze mi nezapojili na pametni karty a jeno USB protoze dalsi pripojeni to nemelo v tom jejich popisu ani zminka.Namontovali ani nezavolali jestli nechci jinou zakladni desku aby to fungovalo.PC sestava prisla az za 14dni a kdiz sem tosel reklamovat tak sem cekal dalsich 14dni,po 14dnech sem tam volal kdyz se nikdo neozvala a voni mi rekli zeho misto toho aby mi to vymenili ta ze ho rozebrali tak sem chtel penize spatky arekli ze uz nemam narok ze ubehla 14deni lhuta.Tak ze penize mi nevrati a jestli nechci tu PC sestavu tak zesi nechji oboji.Tak nakonec mi vymenili tu zakladni desku jenom po 14dnech ji zdlazili a musel sem zaplatit jeste vic zani naprodejne sem jim to rikal a zeje to moje chyba ze sem siji neobjednal tak sem mu rikal ze odtoto tam sedi aby mi poradil nato mirekli ze sem to mel vedet sam cekal sem dalsich 5dni nez PC prisla.UZ NIKDY TAM NENAKOUPIM OCHTA PRISERNA NEDOPORUCUJI !!!!!!

NEDOPORUCUJI TENTO OBCHOD NA SESTAVU PC POCITACE - CZC !!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 6.

1 2 3 4 .. 7Další

Přidat recenzi pro Czc.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.