Bradley Smoker - Adaptér na studený kouř
Bradley Smoker - Adaptér na studený kouř

Bradley Smoker - Adaptér na studený kouř

od 3 490 Kč
Adaptér - chladného kouře, zvyšuje účinnost uzení při nízkých teplotách, zozměry komory: 28 × 30,5 × 43,2 cm, flexibilní trubice - 91,5 cm při plném roztažení. Adaptér studeného kouře na uzení ryb, sýrů a trvanlivých uzenin. Pro udírny Bradley, ale lze připojit i k vlastní udírně. Pro uzení při teplotě 35 - 40 °C. Jednoduchá instalace. Adaptér studeného kouře pro udírny Bradley pro uzení studeným kouřem. Uzení probíhá při teplotě 35 - 40 °C, což…
Grilykrby.cz
Doprava zdarma Skladem
3 490 Kč
Doprava zdarma Skladem
3 490 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bradley Smoker - Adaptér na studený kouř
Výrobce: Bradley Smoker
Minimální cena: 3 490 Kč
Maximální cena: 3 490 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Adaptér - chladného kouře, zvyšuje účinnost uzení při nízkých teplotách, zozměry komory: 28 × 30,5 × 43,2 cm, flexibilní trubice - 91,5 cm při plném roztažení. Adaptér studeného kouře na uzení ryb, sýrů a trvanlivých uzenin. Pro udírny Bradley, ale lze připojit i k vlastní udírně. Pro uzení při teplotě 35 - 40 °C. Jednoduchá instalace. Adaptér studeného kouře pro udírny Bradley pro uzení studeným kouřem. Uzení probíhá při teplotě 35 - 40 °C, což je vynikající především na uzení ryb, sýrů a trvanlivých uzenin. Spalování se přesune do tohoto přístroje a do udicí komory jde jenom chladný kouř. Adaptér jednoduše připojíte k udírně pomocí flexibilní roztažitelné hliníkové trubice. Lze využít pro udírny Bradley, ale s využitím samostatného generátoru kouře i k vaší vlastní udírně. Vše se instaluje velice jednoduše. Klíčové vlastnostina uzení ryb, sýrů a trvanlivých uzeninpro udírny Bradley, ale lze připojit i k vlastní udírněpro uzení při teplotě 35 - 40 °Cjednoduchá instalace Uzení studeným (chladným) kouřem je velmi jednoduché u všech modelů udíren Bradley. Například lososa většina lidí v udírně spíše peče než udí, a proto je výsledkem častokrát suché maso, které ztratilo na chuti čerstvé luxusní ryby. Když jej připravíte pomocí studeného kouře, bude výsledek o třídu chutnější. Potřebujete k tomu jen systémový adaptér studeného kouře, který z jedné strany nasadíte na generátor kouře a z druhé strany na udírnu. Vytvoříte tak delší kouřovod, ve kterém se bude kouř ochlazovat. V udírně vypnete topné těleso a teplotu v udírně bude ovlivňovat jen okolní teplota udírny a teplo z doutnajících briketek v generátoru kouře. Takto můžete udit i v teplotách od 35 °C, což je běžné právě u lososa i jiných ryb a takové uzení se praktikuje zejména ve Skandinávii. Adaptér studeného kouře vhodný pro všechny druhy elektrických udíren BradleyAdaptér se připojuje z jedné strany k udírně, z druhé ke generátoru kouřeAdaptér se používá při uzení studeným kouřem, kdy je potřeba docílit nižší provozní teploty okolo 20 °C

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.