BOSCH MUM 4655

Hodnocení: 68x
  • 3.76471

Máte rádi vůni právě upečeného koláče a bez pořádné kávy si neumíte představit svůj den? Potom se kuchyňský robot BOSCH MUM 4655 stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. S nastavitelným čtyřrychlostním mícháním připravíte těsto během mrknutí oka, s krouhacím, strouhacím a krájecím kotoučem připravíte zeleninu pro skvělý salát. Přístroj je vybaven přísavnými nožičkami a pojistkou opětovného zapnutí, takže o svou bezpečnost se bát nemusíte! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Recenze BOSCH MUM 4655

Jaroslava Tauchmanová, 29. ledna 2017


PRO:   snadné ovládání i čištění
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Daniela, 12. července 2016


PRO:   Úžasný pomocnik - hlavně kynutá těsta
PROTI:   Zatim jsem na nic nepřišla

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Leňďa, 13. ledna 2016


PRO:   pracuje výborně
PROTI:   v balení chyběla planžeta na hrubé mletí masa

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

IFrydova, 3. ledna 2016


PRO:   Se vším,vyzkoušeno,funguje skvěle....

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana z krkonos, 22. prosince 2015


PRO:   Robot mam uz dva roky a jsem velmy spokojena,zatimzadna porucha. Koupila si ho ted i ma sestra.

VELMI
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Anna, 22. prosince 2015


PRO:   Užívám ho velmi krátce, ale prozatím jsem nadšená.
  Zejména mlýnek na maso je skvělý - je to velký rozdíl oproti ručnímu mletí.
PROTI:   Žádnou vadu jsem dosud nenašla.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel, 17. července 2015


PRO:   Za rozumnou cenu slušné zařízení.
PROTI:   Mixovací nádoba,respektive funkčnost mixéru nic moc. Při jen malinko vyšší námaze jde cítit přehřátí a zápach motoru.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alena , 20. prosince 2013


PRO:   Velmi se mi líbí, že je malý, žádné obrovské mísy na 10 vajec.
  Skvělý na kynutá těsta. Letos jsem dělala i linecké a jiné vánoční pečivo. Vše šlo velmi rychle a hlavně žádný nepořádek okolo mísy.
  Mlýnek na maso skvělý. Mixer velmi vyhovuje protože není velký a je lehký.
  Pro člověka s postiženýma rukama ten nejskvělejší pomocník.
PROTI:   nic

Robot, i když je vše skoro plastové, tak po užívání asi 3 let zatím vše v pořádku.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Prokeš, 30. prosince 2012


PRO:   Velmi variabilní stroj, kvalitní zpracování, mnohostranný

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

2kaspar, 29. prosince 2012


PRO:   byl to dárek,takže nejsem uživatelem

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Blanka, 27. prosince 2012


PRO:   multifunkčnost, velké příslušenství
PROTI:

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

jana, 7. prosince 2012


PRO:   Výrobek už mám cca rok a jsem s ním nad míru spokojena.Má mnohostranné využití a nejvíc se mi líbí, že si k němu mohu dokupovat další příslušenství.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina, 21. září 2012


PRO:   výborny pomocník, používala sem ho několik let u mamky a teď jsem si ho koupila k sobě domů, za celou dobu se nikdy nic nepokazilo a skvěle funguje dál
PROTI:   při strouhání je blbé, že je tam na výběr buď moc hrubé struhadlo nebo zas moc jemné..Nic mezi tím.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Gita, 31. srpna 2012


PRO:   Nenahraditelný pomocník v kuchyni,prostě výborný.Koupila jsem již 4 kusy,pro celou svoji rodinu.
PROTI:   Cena je dsot vyšší,než v internetovém obchodě.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

aaaa, 13. srpna 2012


PRO:   Snadná obsluha, skladný, výborný je box na uskladnění všech metliček a nožů, takže se to nikde neválí po šuplících apod.
PROTI:   zatím jsem na nic nepřišla

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Miroslava Příhodová, 9. srpna 2012


PRO:   s vyrobkem jsem spokojena.
PROTI:   jen u prvni a druhe prace s robotem jsem musela utirat drzak metly, protoze z tech dvou direk trosku vytekala vazelina nebo cim to masti.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva, 4. srpna 2012


PRO:   S kuchyňským robotem jsem velmi spokojená, ušetří mi spoustu práce a času, sestavení jednotlivých částí je rychlé a jednoduché. Doporučila bych každému, kdo má rád kvalitní pomocníky v domácnosti. Lituji jen, že jsem si ho nepořídila už dříve.
PROTI:   Zatím nemám co vytknout.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Melu, 31. července 2012


PRO:   Je to již třetí výrobek, rovněž dcera si jej koupila.Z toho plyne, že jsme velmi spokojeni s tímto výrobkem
PROTI:   Snad nerezová mísa v základní soupravě.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 12. června 2012


PRO:   S výrobkem jsem naprosto spokojená. Líbí se mi variabilnost a velké příslušenství v "základní sadě".Vyzkoušela jsem již hnětení těsta, mixér a masomlýnek. Vše na jedničku. Někomu může chybět sekací nůž, ale já mám již několik let robota, kde tento nůž je a proto mi ani nevadí, že zde chybí.
PROTI:   Zatím jsem na nic nepřišla.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radka, 6. května 2012


PRO:   Naprostá spokojenost,nenašla jsem zatím nic, co by mi nevyhovovalo
PROTI:   Nevím o ničem

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Max, 26. března 2012


PRO:   Značka, recenze, cena, možnosti dokoupeni doplňku.
PROTI:   Velikost.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 8. března 2012


PRO:   Super sada za super peníze
PROTI:   drahé další příslušenství

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva K., 26. února 2012


PRO:   Spokojena jsem s jednoduchou obsluhou a vzhledem.
PROTI:   zatim jsem zadny zapor nenasla.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

romiki, 14. února 2012


PRO:   Je to můj první robot a určitě jsem si vybrala dobře. Jednoduchá obsluha a údržba. Velice skladný. Šlehací metly jsou naprosto skvělé.
PROTI:   Nevím, jestli existuje ještě nějaký jiný druh krouhacích kotoučů, ale brala bych nějaký mezi těmito dvěma. Jeden krouhá moc najemno a ten druhý zase nahrubo.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 Další

Přidat recenzi pro BOSCH MUM 4655

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.