Srovnání cen » Obchody » Booktook.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.77871
(482x)

Booktook.cz

Bookretail s.r.o.        Certifikovaný e-shop

E-shop Booktook.cz

Booktook.cz nabízí zboží z kategorií knihy, hudba a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm světoznámé značky, jakými jsou HASBRO, KENWOOD nebo MICROSOFT a 30 % produktů je skladem, tedy prakticky hned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 3 885 recenzí od zákazníků, je jich 3 841 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Booktook.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Booktook.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Booktook.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Jindr , 6.12.2018

PROTI:
  • Objednala jsem si stolní společenskou hru, po pár dnech mi přišel email s tím, že tato hra není a že bude vydána až 3.12. a zda si přeji počkat. Tak jsem psala na kontaktní email, proč není a že nemá vycházet že ta hra už vyšla a v prodejnách ji normálně mají. Přišla mi odpověd ze jejich dodavatel ji momentálně nemá. Tak řikam dobrý do 3.12. počkam. Ale 4.12. dopoledne, kdy měla být hra už na cestě mi přišel další email s tím, že hra vyjde až 19.3.2019 a jestli si přeji počkat ? !!! To jako vážně ? Ne opravdu si nepřeji počkat, hru jsem objednala jako dárek k vánocum v březnu mi bude opravdu už k ničemu. takže jsem se nastvala a napsala email s tím, že je to dárek a že v breznu mi bude k nicemu, ze od nich uz nic neobjednam, ze kdybych si dojela do obchodu uz jsem ji davno mohla mít, bohužel mam dost práce a myslela jsem si, že internetový obchod mi to usnadní. Odpoved na muj email neprisla zadná za to nejak odpoledne prisel email, že moje objednávka byla vyrizena a expedována. Hra ještě nedorazila, jsem zvedava jestli to vůbec hra bude.. protože je vic nez divne, když napisou email s tim, ze hru nemaji ze bude az 19.3.2019 a po par hodinách mi ji najednou posílají. Jsem na to opravdu zvedavá. Každopádně určitě z této stránky už nikdy nic nekoupím!

Nedoporučuji !

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Booktook.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 14.10.2018


PRO:
  • Rychlost odeslání
PROTI:
  • Hodně plastového obalu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 12.10.2018


PRO:
  • Rychlá expedice zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 12.10.2018


PRO:
  • Obchod je blízko mého bydliště.
PROTI:
  • Ne.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 12.10.2018


PRO:
  • zboží bylo doručeno rychle,dobře zabaleno,u zboží v nabídce mají uvedeno dokdy expedují
PROTI:
  • ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 12.10.2018


PRO:
  • Rychlosti
PROTI:
  • Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 11.10.2018


PRO:
  • rychlost a informovanost
PROTI:
  • Nic

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 11.10.2018


PRO:
  • rychlostí vyřízení

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.66667
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 11.10.2018

PROTI:
  • Učebnice byla navlhla - zkroucena , ale nevadí mi to

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Neznámý , 10.10.2018


PRO:
  • Rychlé vyřízení objednávky.
  • Nakoupila jsem zde knihu,která není dostupná ve všech obchodech.
PROTI:
  • Žádné zápory obchodu.
  • Jsem spokojená.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 10.10.2018


PRO:
  • Rychlost a velice levn knihy, vše proběhlo k mé spokojenosti. Je skvělé že nabízí odeslaní pře zásilkovnu.
PROTI:
  • nevím o ničem ;)

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 10.10.2018


PRO:
  • dobrý popis produktu
PROTI:
  • ne

ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

tojefuk , 10.10.2018


PRO:
  • - ceny
PROTI:
  • - žádná komunikace, upozornění, že je třeba na zboží čekat a to FAKT DLOUHO!!!
  • - neskutečně dlouhá doba dodání

První a poslední objednávka, to určitě! ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI OBJEDNÁVAT A PLATITI PŘEDEM KARTOU!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 9.10.2018


ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 9.10.2018


PRO:
  • cenami zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Neznámý , 9.10.2018


PRO:
  • Nevim

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Neznámý , 9.10.2018


PRO:
  • Přijatelné ceny
  • Rychlost dodání
PROTI:
  • Nic

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 9.10.2018

PROTI:
  • z důvodu chybně uvedeného emailu/chyba na mé straně/, mne obchod nekontaktoval telefonicky. čekal, i přesto, že měl zaplaceno dopředu až se já ozvu - to je 2 týdny - i přesto, že jsem volala, že mi nepřišlo potvrzení o objednávce to prodejce nechalo zcela v klidu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 9.10.2018


PRO:
  • Milá obsluha

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 9.10.2018


PRO:
  • přehledné inter.stránky,
  • super rychlost
  • dobrá cena
  • doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 195Další

Přidat recenzi pro Booktook.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.