Srovnání cen » Obchody » Bombasport.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3
(1x)

Bombasport.cz

Luboš Kosinka       

E-shop Bombasport.cz

Bombasport.cz nabízí produkty z kategorií pánské oblečení, fitness stroje a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm osvědčené značky, jakými jsou ADIDAS, BOSCH nebo HUAWEI a 99 % produktů je skladem, tedy prakticky ihned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 11 recenzí od zákazníků, je jich 10 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Bombasport.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Bombasport.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Bombasport.cz

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 9.12.2016

PROTI:
  • neskutečně předražené ceny

nákup za ceny nižší než v kamenných obchodech - tak to těžko. Příklad - badmintonová raketa Li Ning N90 III Badminton Racket za 6854,- Proti tomu v prodejně Lining X-Arena Slatina, Tuřanka 55, Brno-Slatina 4499,- Trochu rozdíl...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Bombasport.cz

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 2

anonim , 22.6.2015


PRO:
  • pěkný
PROTI:
  • dlouho čekám

dobré

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Tony , 31.1.2014


Doporučuji tento obchod známým.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Marie , 13.1.2014


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Podvodné jednání.Zboží údajně odeslali,avšak ani po měsíci žádné nemáme.Že by jim nechyběly peníze za zboží?Objednávali jsme na dobírku.

Určitě už nikdy BOMBASPORT

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 2

Stanka , 29.12.2013


Zboží jsem zatím neobdržela, jelikož je na objednávku, Ale mně jako zákazníkovi to nevadí.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Tereza , 6.12.2013


PRO:
  • dobrá komunikace se zákaznických servisem
  • dobré ceny
  • kvalitní zboží
PROTI:
  • dlouhé dodací lhúty (ale mají to na stránkách uvedené)ci informují v emailu
  • špatně uvedené dostupné velikosti

Velmi dobrý obchod s velkým sortimentem zboží, velmi dobré ceny. Tento obchod mohu doporučit. Pouze problém s dostupností velikosti - přes internet se dá velikost objednat, ale již ji mají vyprodanou - ale informují o tom obratem emailem. Ale i tak doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

Matěj , 29.6.2013


PRO:
  • Vše je přehledné
  • Popisky jsou pravdivé a podrobné
  • Komunikace se zákazníky
PROTI:
  • Dodací lhůty!!!

Obchod je moc fajn, ale doba dodání byla aspoň v mém případě poměrně dlouhá. To je škoda

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Honza , 28.5.2013


PRO:
  • Přehledné a nezanedbané popisky zboží
  • Velký výběr oproti jiným obchodů
PROTI:
  • V e-shopu jsem se občas špatně orientoval
  • Ocenil bych širší možnosti dodání a kratší lhůty

I když k dokonalosti tomu ještě hodně chybí, tak nákup proběhl v naprostém pořádku a já mohu doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Radek , 18.5.2013


PRO:
  • Perfektní konunikace se zákazníkem
  • Skvělé ceny
  • široký výběr
PROTI:
  • O něco delší doba dodání
  • Zboží jsem musel reklamovat

S nákupem jako takovým jsem naprosto spokojený - velký výběr, dobré ceny a přehledný e-shop. Zboží mi však přišlo až po 7 dnech a myslím, že by se to dalo zlepšit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Milan , 10.5.2013


PRO:
  • Velký výběr zboží
  • Přehledný e-shop
  • dodací lhůty
PROTI:
  • Chyběly mi informace o průběhu objednávky

V obchodě jsem nakupoval zatím jenom jednou, ale mohu ho všem vřele doporučit. Ocenil bych však, kdyb mi například přišla SMS o průběhu objednávky, jak je již prakticky standardem u jinéch e-shopů.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Petr , 1.5.2013


PRO:
  • Dobré ceny
  • Vesměs velmi pozitivní recenze na internetu
PROTI:
  • Pomalé vyřízení objednávky

Odeslání balíku trvalo podle mého vkusu trochu dýl, ale jinak jsem spokojený.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Bombasport.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.