Bombardino je velmi hustý vaječný likér, vyrobený opravdu z těch prvotřídních surovin - čerstvé mléko s vyšší tučností, pouze vaječné žloutky a kvalitní lihovina. Původní recept na mléčný likér Bombardino, který je tradiční specialitou italských Alp, pochází z 19. století, kdy se v domácnostech často používal vaječný ...a dál?
Typ: likér, Země: Itálie, Obsah alkoholu: 16 % %, Objem: 1 l, Alergeny: MLÉKO, cukr, bílý rum, VEJCE - vaječný žloutek (10%), vaječný bílek, barviva E102, E110, aroma, Servírování: Ideální jako horký nápoj s porcí šlehačky a v kombinaci se sladkými dezerty. Před použitím dobře protřepat. °C ... a dál?
Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou
Bombardino je velmi hustý vaječný likér, vyrobený opravdu z těch prvotřídních surovin - čerstvé mléko s vyšší tučností, pouze vaječné žloutky a kvalitní lihovina. Původní recept na mléčný likér Bombardino, který je tradiční specialitou italských Alp, pochází z 19. století, kdy se v domácnostech často používal vaječný žloutek s alkoholem jako posilující lék bohatý na proteiny a vitamíny. Bombardino proto obsahuje mléko, cukr, vaječné žloutky a bílý rum. Charakteristika: sytě žlutá barva, silná vůně s pocitem vaječných žloutků a čerstvého mléka, zvýrazněná příjemnou vůní rumu. Chuť je jemná, sametová, intenzivní a příjemná. Servírování: v zimě - Bombardino zahřejeme použitím trysky z kávovaru na teplotu cca 45°C, lze zahřát i ve vodní lázni nebo na krátkou dobu do mikrovlnky. Bombardino se podává s velkou porcí šlehačky. Množství na jednu porci je 100ml. V létě - Bombardino podáváme chlazené s kouskem ledu nebo jako toping na vanilkovou zmrzlinu. Výrobce G. Bertagnolli velmi pečlivě dbá o kvalitu tohoto likéru. Používá kvalitní suroviny, kvalitní žloutky, tučnější mléko z regionu Trentino a hlavně velmi kvalitní alkohol. Právě kvalitní suroviny dělají Bombardino G. Bertagnolli velmi lahodnou záležitostí. Bombardino je tradiční, velmi známý a oblíbený italský likér na bázi koňaku a vaječného likéru z výběrových vajec, který obsahuje 16% alkoholu. Bombardino je charakteristické svou unikátní vůní vaječných žloutků a čerstvého mléka, zvýrazněnou příjemnou rumovou aroma. Barva Bombardina je sytě žlutá, zlatá. Chutná jemně smetanově a zároveň příjemně intenzivně. Bombardino je vrcholným dílem italské gastronomie. V zimě se Bombardino podává ohřáté se šlehačkou navrchu, nebo se přilévá do vídeňské kávy. V obou případech zahřeje a nabudí. Jako chlazený nápoj potěší v létě. Buď se zmrazený podává s ledem, nebo se do italského likéru přidává zmrzlina. Bombardino G.Bertagnolli je tyrolská specialita známá převážně ze zasněžených italských svahů. V zimě zahřeje v létě osv...