Berndorf - Sandrik Profi-Line nůž na maso 20 cm
Berndorf - Sandrik Profi-Line nůž na maso 20 cm

Berndorf - Sandrik Profi-Line nůž na maso 20 cm

od 399 Kč
Nůž na maso - speciálně určen ke zpracování masa v syrovém či tepelně upraveném stavu. Nůž má speciální tvar a je vhodný především ke krájení masa ať už na jemné plátky nebo tenké nudličky. Tento nůž vřele doporučujeme.  Materiál: X50CrMoV15 Tvrdost:  HRC 55+/-2 Délka čepele: 20 cm Nedoporučujeme mytí v automatických myčkách na nádobí.  Specifikace oceli - X50CrMoV15      Nožířská ocel X50CrMoV15 Martenzitická nerezová ocel, vynikající pro…
Alza.cz
Skladem
439 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Berndorf - Sandrik Profi-Line nůž na maso 20 cm
Výrobce: Berndorf - Sandrik
Minimální cena: 399 Kč
Maximální cena: 439 Kč
Ušetříte až: 40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nůž na maso - speciálně určen ke zpracování masa v syrovém či tepelně upraveném stavu.

Nůž má speciální tvar a je vhodný především ke krájení masa ať už na jemné plátky nebo tenké nudličky.

Tento nůž vřele doporučujeme. 

Materiál: X50CrMoV15

Tvrdost:  HRC 55+/-2

Délka čepele: 20 cm

Nedoporučujeme mytí v automatických myčkách na nádobí. 

Specifikace oceli - X50CrMoV15     

Nožířská ocel X50CrMoV15

Martenzitická nerezová ocel, vynikající pro řezné nástroje. Ekvivalent Aisi Stainless 440C. W.1.4116.

Složení:

  • C: 0,48-0,60 %
  • Cr: 14,50 %
  • Mo: 0,65 %
  • V: 0,15  %        

Tepelné zpracování: Kalicí teplota 980-1050 ° C (1795-1925 ° F), kalení v oleji. Popouštění 2 hodiny 160° Celsia. Rockwell: 55-57,5 HRC.

Nůž délka čepele: 20cm, materiál: nerezavějící ocel X50CrMoV15, tvrdost: HRC55+/-2. Rádi trávíte čas v kuchyni, baví vás vaření a pečení a hledáte kvalitní pomocníky? Chtěli byste mít kuchyňské náčiní profesionální kvality a nadčasového designu? Pořiďte si výrobky od firmy Berndorf-Sandrik. Nůž na maso ze série PROFI LINE je vhodný pro restaurace a gastro provozy, ale i do domácnosti, kde vám ušetří hodně času a námahy při krájení masa. Je vyroben z nerezavějící oceli zakalené na tvrdost 55 Rockwell, která zajišťuje dlouhou životnost nože. Řezná hrana nože je broušená do klínu pro extra ostrost. Nůž je optimálně vyvážen a zadní zábrana rukojeti zabraňuje vysmeknutí nože z ruky. Klíčové vlastnosti Berndorf Sandrik nože na maso PROFI LINEProfesionální kvalita i do domácnostiVyrobeno z nerazavějící oceli X50CrMoV15Tvrdost nože na maso Berndorf Sandrik HRC55+/-2 Rockwell zaručí dlouhou životnostSoučást produktové řady PROFI LINEExtra ostrost zaručená vybroušením řezné hrany čepele do klínuNedop Délka čepele je 20cm. Materiál: nerezová ocel X50CrMoV15 Čepel - je zakalená na tvrdost 55 ° Rockwell, čímž se dosáhne delší životnost ostří čepele. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadové oceli. Řezná hrana čepele je nabroušená za účelem dosažení hladšího řezu. Linie nožů Profi-Line je výborným pomocníkem do kuchyně. Linie je vhodná pro všechny, kteří hledají lehké kované nože, zároveň ocení vyváženost a odolnost. Ocílka je vyrobena z uhlíkové oceli s tvrdostí HRC 60 +/- 2, což je adekvátní k nožům v balení. Výrobce: Berndorf - Sandrik SK Záruka: 2 roky Kvalitní nůž na maso vyrobený kováním z jediného kusu prvotřídní oceli X50CrMoV15, která je vysoce odolná rzi a poškrábání. Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti dop

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.