BEKO DPU 8360 X

Hodnocení: 6x
  • 3.66667

Nač si pořizovat sušičku, když máte doma věšák na prádlo? Možná proto, že sušička BEKO DPU 8360 X ušetří spoustu času, kdy musíte stát s žehličkou v ruce a mučit svá záda. Tento pomocník zvládne usušit až 8 kg prádla. Ze 16 programů najdete vždy ten nejvhodnější. A bude vás to stát necelých 3 450 Kč ročně. Vymyslela jste si na zítra dokonalý outfit, ale přesně tu košili, která by se k tomu hodila, jste právě vytáhla z pračky? Dejte jí přes noc do sušičky a ráno ji stačí obléci. ...a dál?

Recenze BEKO DPU 8360 X

Lenka Hladíková, 20. ledna 2017


PRO:   Jednoduchá obsluha
  velký buben
  pěkný design :-)
  prádlo je krásně nadýchané, zvláštˇ ručníky
  i když nedáte aviváž voní jako by bylo mandlované
PROTI:   mírná hlučnost (cvakající, kovový zvuk) ale snesitelné
  po usušení mokré rohy v povlečení,
  nutno sušit prádlo stejné síly (tloušťky), jinak nerovnoměrné usušení (něco jo a něco ne)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Olga Zejdová, 30. prosince 2016


PRO:   Dobře suší, prádlo měkké, hlavně ručníky, povlečení, z pračky do sušičky a rovnou do skříně, méně prachu z prádla, vše je na filtrech
PROTI:   trochu menší orientace v prgramech

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdeňka J., 17. prosince 2016


PRO:   Jsem zatím velice spokojená a doufám,že to tak zůstane.Sušička je hlučnější,ale to mě vůbec nevadí,protože jí mám v prádelně.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Irena Barešová, 20. listopadu 2016


PRO:   spokojenost
PROTI:   hlučnost sušičky

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jitka Štajerová, 7. listopadu 2016


PRO:   výborná kvalita za rozumnou cenu :)
PROTI:   mírně hlučná, ale nic závažného

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie Odvarkova, 7. listopadu 2016


PRO:   Jsem spokojená.super je 5leta zaruka.prádlo měkké a dobře usušené
PROTI:   Trochu hlučnější.ale nevadí...

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ilona Muzičková, 2. října 2016


PRO:   - dobře suší
  - 5 let záruka
  - naprostá spokojenost
PROTI:   - nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mike, 13. června 2016


PRO:   Určitě výborný poměr cena a výkon...
PROTI:   Trochu složitý návod k obsluze, je potřeba ho přečíst vícekrát a pochopit symboly a ovládání... Tedy pro nového uživatele sušičky
  Překvapila mě vysoká hlučnost, s použitím míčku ještě větší tlukot...nedá se spouštět ve večerních hodinách a v noci, nebo při spánku dítěte v blízké místnosti..to je ale dle zkušeností známých u většiny sušiček...

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek, 17. dubna 2016


PRO:   Poměr kvalita a cena.
  Manuální čištění filtru kondenzoru. (Minula sušička umřela kvůli auto čistění).
  5 let záruka
PROTI:   Trochu hluk, ale v normě s minulou top sušičkou LG.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva Lamačová, 7. dubna 2016


PRO:   Sušička suší dobře, jsem spokojená a pokaždé, když čistím prachový filtr, tak jsem vždy spokojená, že chlupy a prach už nejsou v oblečení či povlečení :) Prádlo voňavé i bez použití aviváže. Měkkost též super. A přežehlím maximálně pár věcí do práce ( myslím, že bych ani nemusela ) , ale žehlení je lehčí, tím, že už je to jakoby předžehlené :D Spokojenost :)
PROTI:   Snad jen hlučnost, ale je naprosto normální :)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Erika Galová, 6. března 2016


PRO:   super,lituji,že jsem si jí nekoupila už dávno,
  spousta ušetřeného času,který jsem trávila u žehličky.
  a hlavně hned je uklizeno ve skříni,už jsem byla na prášky z toho,jak to prádlo mám snad v každé místnosti - sušení,žehlení,na praní,a pak vyžehleno v koši a čekalo to na mě až to uklidím do skříně,teď poskládám a šup s tím do skříně

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zuzan, 29. února 2016


PRO:   Mám ji teprve měsíc, zatím jsem spokojená, jednoduchá obsluha, velký osvícený buben.
PROTI:   Zatím a doufám, že ani po čase se nic proti nevyskytne

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr Janský, 14. ledna 2016


PRO:   za tu cenu super
PROTI:   trošku hlučnější

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr Ševčík, 14. ledna 2016


PRO:   velká spokojenost

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ruda, 14. ledna 2016


PROTI:   Nelíbí se mi nastavování jednotlivých programů a trochu mi vadí špatný odhad dokončení programu. Oproti předchozí sušičce ( Indesit za 3990 ) je prádlo stále mírně vlhké a sušení trvá cca dvakrát déle.

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vlaďka, 13. ledna 2016


PRO:   spokojenost s cenou a kvlitou sušení, ovládáním, srozumitelný návod, možnost připojení na odpad, 100% spokojenost a doporučuji

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr novotný, 3. ledna 2016


PRO:   Super, proč jsem tak otálel s koupí?
PROTI:   Vůbec nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nataša Hale, 11. prosince 2015


PRO:   Se sušičkou jsme velice spokojeni. Super je 5 let záruky.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Olga, 7. prosince 2015


PRO:   Naprostá spokojenost.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vladimír, 30. listopadu 2015


PRO:   * Pěkný design
  * Pětiletá záruka
  * Rychle usuší velké množství prádla
  * Snadné čištění filtrů
PROTI:   * Nic nás zatím netrápí (nemáme srovnání)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Barbora Vlčková, 28. listopadu 2015


PRO:   Maximální spokojenost, za výbornou cenu - sušička, která splňuje veškeré mé požadavky.
  Nic nesráží, super suší - věčné sušáky jsou pryč a nemusíme ani žehlit :-)
  Navíc 5-tiletá záruka, co víc si přát - doporučuji všem, co nad ní uvažují !
PROTI:   Je hlučnější, ale s tím jsem počítala. Vzhledem k tomu, že stačí zavřít dveře a nevím o ní, ničemu to nevadí.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina, 26. listopadu 2015


PRO:   skvěle suší, hlučnost snesitelná, více programů, ale časem si každý najde své uplatnění DOPORUČUJI

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kamil Mitáš, 20. listopadu 2015


PRO:   - neuvědomoval jsem si kolik prachu zůstane na prádle po vyprání....
  - prádlo hebké, ručníky jak v hotelu
  - hadička do odpadu
  - regulace zbývajícího času na základě zbývající vlhkosti
  - prošla 60 cm obložkami
  - velký zásobník na vodu...
PROTI:   - vyšší hlučnost
  - kratší hadička do odpadu, dá se napojit

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Josef Přichystal, 15. listopadu 2015


PRO:   Je v Pohodě

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 Další

Přidat recenzi pro BEKO DPU 8360 X

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.