Srovnání cen » Obchody » Athletic24.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.266
(5x)

Athletic24.cz

ATHLETIC24 s.r.o.       

E-shop Athletic24.cz

Athletic24.cz nabízí produkty z kategorií fitness stroje, sjezdové lyžování a dalších, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm prvotřídní značky, jakými jsou ADIDAS, Lamps nebo ACRA a 2 % produktů je přímo na skladě, tedy prakticky hned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 13 recenzí od zákazníků, je jich 12 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Athletic24.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Athletic24.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Athletic24.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Stanislava Horníčková , 4.9.2017

PROTI:
  • distancují se od reklamace poškozené zboží

Kritika: Koupila jsem dětské boby.Boby byly zabalené v obrovské krabici bez zabezpečení, kde po celou lítaly a mě přišly prasklé. Při pokusu o reklamaci u Athletic, mě odkázali ať si reklamuji u Geis. Geis mi napsal, že má reklamovat zákazník. Firma Athletic24 si tímto dělá velmi špatnou vizitku. místo, aby řešil reklamaci on s Geisem a zákazníkovi poslal náhradní zboží. Čeká se na vyjádření Geisu, což mi přijde, když Geis zamítne reklamaci, tak nebudu mít peníze ani boby. Už nikdy víc tuto firmu

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Athletic24.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ivona G. , 11.8.2016


PRO:
  • Nízké ceny
  • Široký výběr

Koupili jsme u nich trampolínu sice už dva roky zpátky ale pořád drží jako skála. Zy ty peníze je to vážěn super kup.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Tomáš Skalský , 14.7.2016


PRO:
  • Měli náhradní díly k trampolíně kterou jsem kupoval 3 roky zpátky! Udělalo mi to moc velkou radost.
PROTI:
  • nic

Jak jsem psal výše, je super že mají nahradní díly k mé trampolíně i po tak dlouhé době.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Karin S. , 12.7.2016


PRO:
  • veschno probelo OK
  • u toho co jsem kupovala byla hodne levna cena

doporucuju!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Silva , 8.7.2016


PRO:
  • Velký výběr
  • nízké ceny

Doporučuji!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Petr S. , 21.12.2015


PRO:
  • nízká cena
  • velký výběr
  • milý přístup

doporučuji!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Stela , 14.12.2015


PRO:
  • - V porovnání s konkurencí nejlepší cena u daného produktu.
  • - Skvělá komunikace
  • - Rychlé doručení

Až budu potřebovat zase nějaké sportovní vybavení určitě se sem vrátím.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Martin , 29.6.2013


PRO:
  • Rychlá expedice
  • Komunikace
  • Jednoduchá objednávka
PROTI:
  • Nepřehledné rozřazení zboží

Občas jsem se na stránkách ztratil, ale jinak je tento obchod velice spolehlivý a hodný důvěry!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Honza , 8.6.2013


PRO:
  • Ceny
PROTI:
  • špatné info o stavu zboží
  • Pomalá expedice

I když je na stránkách uvedeno "skladem" a tento fakt si telefonicky ověříte, tak po objednávce vás obchod zklame opakem. Tím pádem se vše o hodně prodlouží a pokud chvátáte jako já, nedostanete zboží včas.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Karel , 7.6.2013


PRO:
  • Ceny
  • Kvalita
  • Rychlá komunikace
  • Obsáhlé popisy zboží
PROTI:
  • často není na výběr celá škála velikostí

Opravdu dobrý obchod, kde však musíte mít štěstí na velikost - mnoho jich totiž v sortimentu chybí. I přesto doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Milan , 31.5.2013


PRO:
  • Cena/kvalita
  • Velký výběr
  • Rychlá komunikace
  • Podrobné popisky zboží
PROTI:
  • Dodací lhůty

Spolehlivý obchod, kde najdete plno zboží v mnoha velikostech a barvách. Problémem jsou ale o něco delší dodací lhůty. I přesto doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

David , 30.5.2013


PRO:
  • Skvělá komunikace se zákazníky
  • Milý přístup
  • Ceny
PROTI:
  • Pomalé vyřízení objednávky

Z obchodu odešel můj balík až po týdnu. Jinak ale vše v naprostém pořádku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jitka , 2.4.2013


PRO:
  • žádné
PROTI:
  • nevyřizují reklamace
  • zboží z Polska
  • plátno trampolíny se mi rozbilo po měsíci užívání reklamaci mi neuznaly

Nikdy už bych si v tomto obchodě nic nekoupila. Strašně špatná zkušenost a nekvalitní zboží. Obchod v žádném případě nedoporučuji a kéž by takových obchodů ubývalo. Zboží reklamované po měsíci neuznaná reklamace. Trampolína nosnost 100kg já 80kg. Prý nadměrně zatěžovaná. Po měsíci zboží na odpis.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.

Přidat recenzi pro Athletic24.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.