Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Smartphone » Recenze Apple iPhone 5S

Smartphone

Apple iPhone 5S

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Ztělesněná elegance a telefon, který nebudete chtít dát z ruky. Apple iPhone 5S je pokračovatelem slavné série smartphonů, které dobývají nejen svět, ale i srdce svých uživatelů. iPhone 5S šlape na procesoru A7 o výkonu 1,3 GHz, díky kterému vás při používání kancelářských aplikací nebude rušit nesmyslné načítání dat. Co ale opravdu oceníte, je čtyřpalcový displej s rozlišením, na kterém uvidíte každou drobnost! ...a dál?

Za cenu 0 Kč
Dodá:

Recenze Apple iPhone 5S

Saglik, 11. srpna 2016


PRO:   Velikost, ovládání, displej, výdrž, fotoaparát, hmotnost.
PROTI:   Cena.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alča, 13. ledna 2016


PRO:   Můj první iPhone a zároveň nejlepší smartphone, co jsem kdy měla, za mě pět hvězd!

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Anna, 26. prosince 2015


PRO:   Na iOS jsem byla zvyklá již u iPodu Touch, takže při výběru smartphonu byl pro mě Apple jasnou volbou. iPhone splnil všechna má očekávání, některá i překonal.
PROTI:   Jediné mínus je, že si nemůžu nastavit vlastní písničku na vyzvánění.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

richard, 20. prosince 2015


PRO:   jednoduché ovládání,vzhled,
PROTI:   životnost baterie

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš, 25. září 2015


PRO:   Operační systém mi naprosto vyhovuje (IOS9) , fotoamarát paráda, celkový vzhled perfektní ,dobré umístění reproduktoru i vstupu na sluchátka s produktem jsem velice spokojen a s jistotou říkám že už bych jinou značku nechtěl.
PROTI:   Slabá baterie, složitější komunikace s počítačem.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David Šlechtic, 5. července 2015


PRO:   Plynulost
  Kvalitní zpracování
  Možnosti systemu
  Foťák
PROTI:   Vyšší pořizovací cena.. Která stojí za tento telefon

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Miroslav Štěrba, 17. června 2015


PRO:   zatím,po dvou týdnecj,se vším
PROTI:   malý displej

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel P., 24. února 2015


PRO:   Fotoaparát
PROTI:   Trošku předražené, že?

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

myš, 7. ledna 2015


PRO:   Systém úžasný
PROTI:   Baterie moc dlouho nevydrží

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Bohouš, 4. ledna 2015


PRO:   Výrobek je skvělý již jako takový.
PROTI:   v našich podmínkách ta cena

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek B., 2. prosince 2014


PRO:   Rychlost a kvalitní zpracování to je důvod, proč bych nevolil nikdy jiný telefon. Díky procesoru A7 telefon opravdu "lítá". Perfektně sedí v ruce, je lehký a má skvěle vymyšlené touch ID, tedy odemykání otiskem prstu.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra, 4. listopadu 2014


PRO:   Skvělý design, lehký, dobře padne do ruky. Přehledný, ačkoliv nemá žádné menu. Neseká se, šlape neuvěřitelnou rychlostí, dobrá výdrž bateri, rychle se i dobíjí. Sms zdarma mezi majiteli iPhone´s.
PROTI:   Složitější ukládání hudby a obrázků, než se člověk seznámí s iTunes.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kvinar, 25. října 2014


PRO:   iOS a zpracovani
PROTI:   baterie

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie, 19. října 2014


PRO:   Vzhle, systém, ovládání, fotoaparát, prostě úžasný telefon!!! ( přechod ze Samsungu Galaxy S4)
PROTI:   Menší nedopatření při koupi Iphone, týden jsem nechala původní folii a hovory nebyly vůbec slyšet, po sundání folie bez problému!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Fofi, 8. července 2014


PRO:   Skvělá rychlost odezvy systému, všechny aplikace běží jak mají, neseká se, nerestartuje. Výdrž baterie se odvíjí od náročnosti operací s telefonem! Dnes mi na poslední procento vydržel při leteckém modu hrát dobrých 25 minut písničky.
PROTI:   Už je možná až moc veliký, ale je to o zvyku, holt větší oproti iPhone 4. Z hlediska vlastností telefonu se po 14 dnech užívání vytknout nic nedá.

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie Filipová, 5. července 2014


PRO:   Design
  Displej
  iOS
PROTI:   Odemykání otiskem prstu

Nejlepší mobil, který jsem kdy měla. Operační systém je skvělý, ovládání je intuitivní. Retina displej je hodně jasný a čistý. Zvuk je dobrý. Baterie vydrží celý den. Zaznamenala jsem pouze jeden zádrhel a to, že odemykání pomocí otisku prstu nefunguje vždy 100%.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Helena, 19. června 2014


PRO:   Aplikace pro iOS
PROTI:   Velikost displeje

Kvalita fotek je velmi dobrá, jsou ostré. Menší velikost displeje je největším negativem 5S, obzvlášť při čtení. Na druhou stranu má k dispozici větší množství aplikací, než mobily s Androidem.
Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman, 7. června 2014


PRO:   Kvalita displeje
  Foťák
  Výdrž baterie
PROTI:   Menší displej

Jako dřívější uživatel Androidu mohu velmi dobře srovnat s iOS. Apple vytvořil opravdu skvělý mobil. Kvalita zpracování je vynikající, foťák skvělý, kvalita obrazu (displeje) bezkonkurenční a navíc se neskutečně jednoduše ovládá. Mobil je velmi lehký a i v obalu se bez problému vejde do kapsy. Baterie vydrží celý den a to při velké zátěži. Kvalita Retina displeje je vynikajcící - obraz je živý. Kvalita zvuku je velmi dobrá. Foťák je překvapivě dobrý, fotky jsou ostré, blesk silný.

Zobrazit celou recenzi
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Robin Honig, 27. května 2014


PRO:   Kvalita, rychlost

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alena N., 6. května 2014


PRO:   Rychlý
  Skvěle fotí

Rychlý, lehce se ovládá, má skvělé rozměry - padne do ruky. Baterie stačí na jeden den. Fotí velmi dobře.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

PeTr, 4. května 2014


PRO:   Vyšší standard - Apple výrobek. V Recenzích info o baterii a vydrží maximálně 1 den. Telefon jsem testoval na mých oblíbených aplikacích (SportsTracker, Polar, Nike+, apod) a při plné zátěží GPS + Bluetooth + 3G, tak spotřeba baterie 2-3 % / hodina, což plně pokrylo 2 denní 7 hodinové výlety na MTB kole. Tento telefon je velmi citlivý na kvalitu signálu a v případě slabšího signálu v kombinaci zapnutého 3G, několik kratších hovorů a displej na max, tak mám standard jednodenní telefon.
PROTI:   Vyšší cena oproti zahraničí :-(

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslav, 3. května 2014


PRO:   Rozměry
  Živý obraz
  Baterie
  Foťáky
  Zvuk

Vynikající mobil. Překvapivě dlouhá výdrž baterie. Oproti předchozí verzi 4S je daleko rychlejší. Rozměry a váha jsou perfektní, displej je velmi jasný a skvěle se ovládá. Obě kamery a zvuk byly skvěle vylepšeny.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Aleš Kučera, 18. dubna 2014


PRO:   Čistý zvuk při hovoru
  Rozlišení displeje
PROTI:   Krátká výdrž baterie
  Velikost displeje

Mobil má velmi dobré rozlišení obrazu, dobrý zvuk a lépe chytá signál (ve srovnání s jiným mobilem). Výdrž baterie bych ocenil delší - pohybuje se kolem 18 hodin. Displej je pro některé aplikace příliš malý.
Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jiří Kotačka, 17. března 2014


PRO:   Rozměry
  Skvělá výdrž baterie
  iOS
  Rychlo nabíjení
PROTI:   Multitasking

Komfortní ovládání je jednou z největších výhod 5S oproti mobilům s Androidem a to především díky jeho menším rozměrům. Co se týče samotného iOS, funguje skvěle a bez lagů i při vysokém zatížení. Jediným místem, kde by se iOS mohl učit od Adroidu, je multitasking (v jeho jednoduchosti ovládání).

Zobrazit celou recenzi
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro Apple iPhone 5S

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.