Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Smartphone » Recenze Apple iPhone 5S

Smartphone

Apple iPhone 5S

Hodnocení: 43x
  • 3.7907

Ztělesněná elegance a telefon, který nebudete chtít dát z ruky. Apple iPhone 5S je pokračovatelem slavné série smartphonů, které dobývají nejen svět, ale i srdce svých uživatelů. iPhone 5S šlape na procesoru A7 o výkonu 1,3 GHz, díky kterému vás při používání kancelářských aplikací nebude rušit nesmyslné načítání dat. Co ale opravdu oceníte, je čtyřpalcový displej s rozlišením, na kterém uvidíte každou drobnost! ...a dál?

Recenze Apple iPhone 5S

Saglik, 11. srpna 2016


PRO:   Velikost, ovládání, displej, výdrž, fotoaparát, hmotnost.
PROTI:   Cena.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alča, 13. ledna 2016


PRO:   Můj první iPhone a zároveň nejlepší smartphone, co jsem kdy měla, za mě pět hvězd!

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Anna, 26. prosince 2015


PRO:   Na iOS jsem byla zvyklá již u iPodu Touch, takže při výběru smartphonu byl pro mě Apple jasnou volbou. iPhone splnil všechna má očekávání, některá i překonal.
PROTI:   Jediné mínus je, že si nemůžu nastavit vlastní písničku na vyzvánění.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

richard, 20. prosince 2015


PRO:   jednoduché ovládání,vzhled,
PROTI:   životnost baterie

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš, 25. září 2015


PRO:   Operační systém mi naprosto vyhovuje (IOS9) , fotoamarát paráda, celkový vzhled perfektní ,dobré umístění reproduktoru i vstupu na sluchátka s produktem jsem velice spokojen a s jistotou říkám že už bych jinou značku nechtěl.
PROTI:   Slabá baterie, složitější komunikace s počítačem.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David Šlechtic, 5. července 2015


PRO:   Plynulost
  Kvalitní zpracování
  Možnosti systemu
  Foťák
PROTI:   Vyšší pořizovací cena.. Která stojí za tento telefon

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Miroslav Štěrba, 17. června 2015


PRO:   zatím,po dvou týdnecj,se vším
PROTI:   malý displej

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek B., 2. prosince 2014


PRO:   Rychlost a kvalitní zpracování to je důvod, proč bych nevolil nikdy jiný telefon. Díky procesoru A7 telefon opravdu "lítá". Perfektně sedí v ruce, je lehký a má skvěle vymyšlené touch ID, tedy odemykání otiskem prstu.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie Filipová, 5. července 2014


PRO:   Design
  Displej
  iOS
PROTI:   Odemykání otiskem prstu

Nejlepší mobil, který jsem kdy měla. Operační systém je skvělý, ovládání je intuitivní. Retina displej je hodně jasný a čistý. Zvuk je dobrý. Baterie vydrží celý den. Zaznamenala jsem pouze jeden zádrhel a to, že odemykání pomocí otisku prstu nefunguje vždy 100%.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Helena, 19. června 2014


PRO:   Aplikace pro iOS
PROTI:   Velikost displeje

Kvalita fotek je velmi dobrá, jsou ostré. Menší velikost displeje je největším negativem 5S, obzvlášť při čtení. Na druhou stranu má k dispozici větší množství aplikací, než mobily s Androidem.
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman, 7. června 2014


PRO:   Kvalita displeje
  Foťák
  Výdrž baterie
PROTI:   Menší displej

Jako dřívější uživatel Androidu mohu velmi dobře srovnat s iOS. Apple vytvořil opravdu skvělý mobil. Kvalita zpracování je vynikající, foťák skvělý, kvalita obrazu (displeje) bezkonkurenční a navíc se neskutečně jednoduše ovládá. Mobil je velmi lehký a i v obalu se bez problému vejde do kapsy. Baterie vydrží celý den a to při velké zátěži. Kvalita Retina displeje je vynikajcící - obraz je živý. Kvalita zvuku je velmi dobrá. Foťák je překvapivě dobrý, fotky jsou ostré, blesk silný.

Zobrazit celou recenzi
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Robin Honig, 27. května 2014


PRO:   Kvalita, rychlost

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alena N., 6. května 2014


PRO:   Rychlý
  Skvěle fotí

Rychlý, lehce se ovládá, má skvělé rozměry - padne do ruky. Baterie stačí na jeden den. Fotí velmi dobře.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

PeTr, 4. května 2014


PRO:   Vyšší standard - Apple výrobek. V Recenzích info o baterii a vydrží maximálně 1 den. Telefon jsem testoval na mých oblíbených aplikacích (SportsTracker, Polar, Nike+, apod) a při plné zátěží GPS + Bluetooth + 3G, tak spotřeba baterie 2-3 % / hodina, což plně pokrylo 2 denní 7 hodinové výlety na MTB kole. Tento telefon je velmi citlivý na kvalitu signálu a v případě slabšího signálu v kombinaci zapnutého 3G, několik kratších hovorů a displej na max, tak mám standard jednodenní telefon.
PROTI:   Vyšší cena oproti zahraničí :-(

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslav, 3. května 2014


PRO:   Rozměry
  Živý obraz
  Baterie
  Foťáky
  Zvuk

Vynikající mobil. Překvapivě dlouhá výdrž baterie. Oproti předchozí verzi 4S je daleko rychlejší. Rozměry a váha jsou perfektní, displej je velmi jasný a skvěle se ovládá. Obě kamery a zvuk byly skvěle vylepšeny.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Aleš Kučera, 18. dubna 2014


PRO:   Čistý zvuk při hovoru
  Rozlišení displeje
PROTI:   Krátká výdrž baterie
  Velikost displeje

Mobil má velmi dobré rozlišení obrazu, dobrý zvuk a lépe chytá signál (ve srovnání s jiným mobilem). Výdrž baterie bych ocenil delší - pohybuje se kolem 18 hodin. Displej je pro některé aplikace příliš malý.
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jiří Kotačka, 17. března 2014


PRO:   Rozměry
  Skvělá výdrž baterie
  iOS
  Rychlo nabíjení
PROTI:   Multitasking

Komfortní ovládání je jednou z největších výhod 5S oproti mobilům s Androidem a to především díky jeho menším rozměrům. Co se týče samotného iOS, funguje skvěle a bez lagů i při vysokém zatížení. Jediným místem, kde by se iOS mohl učit od Adroidu, je multitasking (v jeho jednoduchosti ovládání).

Zobrazit celou recenzi
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lukas, 26. února 2014


PRO:   Telefon je opravdu rychlý, neseká se. Funguje skvěle. Fotoaparát a kamera pravděpodobně nejlepší, co jsem zatím měl. Bezkonkurenční design.
PROTI:   Menší display, horší klávesnice

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Adéla Adamcová, 14. února 2014


PRO:   Nízká váha
  Kvalitní zvuk
  Vynikající fotky

Oceňuji jednoduchost ovládání, nízkou váhu a menší rozměry. Skvělá kvalita zvuku a foťáku (8 Mpx).
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 4. března 2011

mobilenet.cz, 24. dubna 2010

Ať už máte telefony od Apple v oblibě, nebo jimi opovrhujete, jedno se jim přiznat musí. Málokterá novinka výrobce mobilních telefonů dokáže vzbudit tolik různých emocí, jako právě Apple se svými iPhony. Dnes recenzovaný Apple iPhone 5s rozhodně není žádnou výjimkou. Opět se můžete těšit na ukázkové zpracování, odladěné prostředí a perfektní navázání na další Apple zařízení a služby. Oficiální cenovka startující na 17 390 Kč bez úvazku za nejnižší paměťovou verzi už však takovou radost neudělá. Otázka zní jasně: stojí tedy vůbec za to?

Zobrazit celou recenzi

Přidat recenzi pro Apple iPhone 5S

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.