YAMAHA NS-SW 700 PIANO

YAMAHA NS-SW700 černý Subwoofer NS-SW700 dokáže bez problémů reprodukovat pevné tóny rychlých útoků i hluboké tóny s vykreslením prostoru, a to ačkoli jsou uvedené tóny zdánlivě opačné. Tento model si jednoduše poradí s jakoukoli reprodukcí, takže skvěle podá i hudební přednes. Výstup však není vázán pouze na poslech, s oslňující silnou tohoto subwooferu budete moci jednotlivé zvukové vibrace i cítit. Jeho zabudovaný přepínač BASS (Bass Action…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: YAMAHA NS-SW 700 PIANO
Výrobce: YAMAHA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

YAMAHA NS-SW700 černý Subwoofer NS-SW700 dokáže bez problémů reprodukovat pevné tóny rychlých útoků i hluboké tóny s vykreslením prostoru, a to ačkoli jsou uvedené tóny zdánlivě opačné. Tento model si jednoduše poradí s jakoukoli reprodukcí, takže skvěle podá i hudební přednes. Výstup však není vázán pouze na poslech, s oslňující silnou tohoto subwooferu budete moci jednotlivé zvukové vibrace i cítit. Jeho zabudovaný přepínač BASS (Bass Action Selector System) vám umožní zvolit si mezi režimy Hudba a Film a následně řídí subwoofer vybraným způsobem. Nastavit lze samozřejmě i horní ořez, aby výstup subwooferu perfektně ladil s rozsahem zbytku použitých reprosoustav. Spotřeba tohoto subwooferu v pohotovostním režimu dosahuje pouhých 0,5 W. Navíc je magneticky stíněný pro minimalizaci interferencí s domácí elektronikou.

Digitální zesilovač s PWM a dvojitou zpětnou vazbou Zabudovaný zesilovač dodává stabilní výstup síly 300 W, to vše navíc s vysokou efektivitou, s minimální spotřebou elektrické energie a produkcí zbytkového tepla. Tento systém nevyžaduje výstupní filtrační cívku, což přináší extrémně nízký šum i zkreslení. Zdvojená zpětná vazba redukuje zkreslení hned dvakrát a výsledkem je vyšší čistota zvuku.

Advanced YST II pro úžasnou hloubku basů Yamaha Active Servo Technology II kombinuje negativní impedanci a principy konstantního proudu k řízení reproduktoru s ještě přesnější kontrolou než tomu bylo u první verze. S využitím pokročilých obvodů konvertujících negativní impedanci je dynamicky optimalizována efektivní impedance reproduktoru k zajištění excelentní linearity. Díky tomu se můžete těšit na stabilnější a přesnější odezvu v nízkých kmitočtech a celkově vyšší kvalitu zvuku.

QD-Bass Technology Technologie Quatre Dispersion Bass využívá dolu směřující měnič s čtvercovými, pyramidově tvarovanými reflexními deskami k vyzařování zvuku čtyřmi směry horizontálně. Reflexní desky neutralizují veškeré reakce způsobené plochou podlahy a současně redukují rezonance mezi zvukovými vlnami odraženými od podlahy a subwooferu.

Doplňující informace: Měnič: 25 cm (10”), magneticky stíněný Spotřeba: 90 W Spotřeba v pohotovostním režimu: 0,5 W

Yamaha NS-SW700 je subwoofer s dokonalým designem, který krásně zapadne do luxusního vybavení obývacího pokoje a hlavně se postará o dokonalý zvuk při sledování filmů či poslechu hudby a vhodně doplní sestavu domácího kina. Je vybaven Advanced YST II a technologií QD-Bass. Linear port zvyšuje basy a zároveň minimalizuje vnější hluk. Produkt Subwoofer Yamaha NS- SW 700 Piano black zařazený v: HI-FI komponenty > Reproduktory > Subwoofery, Objednací kód: EC-48400, výrobce: Yamaha, min. kmitočet: 20 Hz, max. kmitočet: 160 Hz, barva reproduktoru: černá, výška: 445 mm, šířka: 406 mm, hloubka: 406 mm, hmotnost: 21 kg Advanced YST II, QD-Bass, 300W, rozsah 20 - 160Hz, magneticky stíněný, autostandby (HIGH, LOW, OFF), nastavení fáze, možnost připojení z koncových stupnů, linkový stereo vs

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.