TOP 17
Yamaha KV5SC116

od 11 590 Kč
Pečlivá ruční výrobaAby naše housle různých velikostí nabídly mladým muzikantům hned od začátku kvalitní nástroj bez kompromisů, jsou ručně vyráběny i povrchově upravovány. Tyto housle využívají originální návrh, který přináší vynikající poměr ceny a výkonu a zároveň vysokou spolehlivost, která spolu s vysoko kvalitou umožňuje rodičům, aby byli v klidu.Povrch nabízí vynikající zvukovou kvalituVzhledem k tomu, že povrch má velký vliv na celkovou…
Kytary.cz
Neznámá dodací lhůta
11 590 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Yamaha KV5SC116
Výrobce: YAMAHA
Minimální cena: 11 590 Kč
Maximální cena: 11 590 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pečlivá ruční výrobaAby naše housle různých velikostí nabídly mladým muzikantům hned od začátku kvalitní nástroj bez kompromisů, jsou ručně vyráběny i povrchově upravovány. Tyto housle využívají originální návrh, který přináší vynikající poměr ceny a výkonu a zároveň vysokou spolehlivost, která spolu s vysoko kvalitou umožňuje rodičům, aby byli v klidu.Povrch nabízí vynikající zvukovou kvalituVzhledem k tomu, že povrch má velký vliv na celkovou barvu zvuku nástroje, věnovali jsme speciální čas a energii testování různých směsí i kontrole akustických měření. Výsledkem je nově vyvinutý lak, který nám nabízí nejlepší zvukovou barvu. Lak je aplikován ručně, aby byl efekt co možná největší. Lak rozšiřuje zvukovou odezvu nástroje a vylepšuje jeho srozumitelnost. Zároveň je však krásným povrchem.Jednoduché ladění pro začátečníky s dolaďovačiNaladění nástroje může být pro začátečníky frustrující. Abychom proces ladění usnadnili co nejvíce, jsou na všech strunách dolaďovače umožňující přesné, ale zároveň jednoduché naladění.Sada obsahuje lehký futrál, smyčec a kalafunuBalení obsahuje vše, co začátečník potřebuje. Futrály jsou vyrobeny z odlehčených materiálů a obsahují popruh pro snadné přenášení nástroje. - Povrch: Zcela ručně leštěný - Lak: olejový, plochý - Typ: Stradivarius - Velikost: 1/16 - Vrchní deska: Smrk - Záď: Javor - Luby: Javor - krk: Javor - Hmatník: Eben - Kobylka: Yamaha Original - Ladící kolíky: Palisandr - Struník: Wittner "Ultra" (4 jemné dolaďovače) - Podbradek: Palisandr - Struny: Prelude - Jemné dolaďovače: Wittner "Ultra" (4 Fine Tuners) - Smyčec: Ironwood - Pouzdro: Tvarované, tvrdé - Kalfuna: Mini-Rosin (Super-Sensitive)

Akustické housle

Skvělá volba pro začínající houslisty. V5SG jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Každý jeden nástroj je ručně vyráběn stejnou tradiční metodou, jako housle nejvyšší třídy. Housle jsou navržené pro mladé studenty, čemuž odpovídají i různé velikosti a cena. Jedná se o kvalitní nástroje, které budou každému studentovi skvělou volbou pro začátek.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Housle YAMAHA Nejlevnější housle