Wolfberry BIO Baobabový olej 100 ml

Baobabový olej Wolfberry BIO 100 ml. Za studena lisovaný olej ze semen baobabu je skvělý zejména pro péči o suché a poškozené vlasy, kterým vrací lesk a vitalitu. Baobab je majestátný strom s mohutným kmenem, typický pro suché oblasti Afriky. Ze semen velkých dřevnatých plodů baobabu pochází tento bio olej, lisovaný za studena. Má žlutou barvu a slouží výhradně pro kosmetické účely. Baobabový olej je známý a používaný hlavně pro hydrataci i…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wolfberry BIO Baobabový olej 100 ml
Výrobce: Wolfberry
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Baobabový olej Wolfberry BIO 100 ml. Za studena lisovaný olej ze semen baobabu je skvělý zejména pro péči o suché a poškozené vlasy, kterým vrací lesk a vitalitu.

Baobab je majestátný strom s mohutným kmenem, typický pro suché oblasti Afriky. Ze semen velkých dřevnatých plodů baobabu pochází tento bio olej, lisovaný za studena. Má žlutou barvu a slouží výhradně pro kosmetické účely.

Baobabový olej je známý a používaný hlavně pro hydrataci i velmi vysušené pokožky. Stejně tak je skvělý na pokožku hlavy a poškozená, vysušená vlasová vlákna.

Použití pro péči o vlasy:

Použijte baobabový olej tak, že jej vetřete do vlasů (a podle potřeby i do vlasové pokožky) a necháte 10 minut působit. Poté si vlasy umyjte svým oblíbeným šamponem. Toto můžete opakovat při každém mytí vlasů. Procedura vyživuje vlasy, vrací jim lesk a pomáhá chránit konečky vlasů proti dalšímu třepení.

Další použití:

Jako kosmetický přípravek k přímé aplikaci na pleť

Balení:

100 ml

Skladování:

Olej skladujte na chladnějším a temném místě (ale nemusí být v chladničce).

Upozornění:

Jde o čistý přírodní olej bez přídavných látek. Podle regulí EU jde o alergen.Případný sediment v oleji není na závadu, naopak poukazuje na kvalitu oleje vyrobeného šetrnou cestou.

Země původu:

Malawi

Další informace o Baobabovém oleji naleznete v článku Plastičtí chirurgové se bojí stromu! Oprávněně!

Wolfberry Baobabový olej BIO. Baobab je majestátný strom s mohutným kmenem, typický pro suché oblasti Afriky. Ze semen velkých dřevnatých plodů baobabu pochází tento bio olej, lisovaný za studena. Má žlutou barvu a slouží výhradně pro kosmetické účely. Je určen k ošetření pokožky obličeje a celého těla. Navrací pokožce pružnost a přispívá k její regeneraci. Po použití oleje budete mít pokožku důkladně hydratovanou, vyživenou a příjemně vláčnou. Vaše pleť bude rozzářená a oživená. Olej je vhodný také na suché a poškozené vlasy s roztřepenými konečky. Obsahuje kyselinu linolovou, vitamin C. Výsledek: Zvyšuje pružnost a plnost pleti. Intenzivní hydratace a regenerace. Vyživená pokožka. Použití: Olej aplikujte na čistou pokožku obličeje a dekoltu. Jemně vetřete a nechte vstřebat. Při ošetření vlasů aplikujte vetřením do vlasů i do vlasové pokožky a nechte 10 minut působit. Poté vlasy umyjte šamponem. Baobabový olej je známý a používaný hlavně pro hydrataci velmi vysušené pokožky. Stejně tak je skvěl&

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.