Vita Harmony Vápník hořčík zinek 120 tablet

od 147 Kč
VitaHarmony Vápník hořčík zinek 120 tablet Vápník hořčík zinek, 120 tbl.Přípravek obsahuje vápník, hořčík a zinek ve významném množství. Vápník je potřebný pro udržení stavu kostí, zubů a svalů. Obsažený hořčík je pro elektrolytickou rovnováhu, která hraje důležitou roli ve vyváženém příjmu tekutin a roztoků solí a minerálních látek. Dále přispívá k činnosti nervové soustavy a svalů. Zinek je významným antioxidantem pro ochranu buněk, napomáhá…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
159 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Vita Harmony Vápník hořčík zinek 120 tablet
Výrobce: VITA HARMONY
Minimální cena: 147 Kč
Maximální cena: 169 Kč
Ušetříte až: 22 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Určení:
Forma:

Popis produktu

VitaHarmony Vápník hořčík zinek 120 tablet Vápník hořčík zinek, 120 tbl.Přípravek obsahuje vápník, hořčík a zinek ve významném množství. Vápník je potřebný pro udržení stavu kostí, zubů a svalů. Obsažený hořčík je pro elektrolytickou rovnováhu, která hraje důležitou roli ve vyváženém příjmu tekutin a roztoků solí a minerálních látek. Dále přispívá k činnosti nervové soustavy a svalů. Zinek je významným antioxidantem pro ochranu buněk, napomáhá funkci imunitního systému a přispívá k normálnímu metabolismu.Složení:Vápník & hořčík & zinek 120tbl.OBSAH V 1 TABLETĚ Hmot./1 tbl. %DDDVÁPNÍK (uhlič. váp.) 330 m 41HOŘČÍK (oxid hořeč.) 130 mg 35ZINEK (oxid zinečnatý) 8 mg 80SLOŽENÍUHLIČITAN VÁPENATÝ, OXID HOŘEČNATÝ, OXID ZINEČNATÝPrůměrné nutriční informace v 1 tabletě:Hořčík130 mgVápník330 mgZinek8 mgDávkování:1 - 2 tablety denně během jídla. Tabletu zapijte tekutinou. Skladování :Na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění :Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. 1 - 2 tablety denně během jídla. Tabletu zapijte tekutinou. Skladování :Na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění :Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Přípravek obsahuje vápník, hořčík a zinek ve významném množství.

Užívání komplexu vápník, hořčík, zinek je vhodný především v období růstu a dospívání, pro ženy v období klimakteria. Vhodný je rovněž pro osoby s nadměrnou fyzickou zátěží nebo sportovce.

 

Užívejte 1-2 tablety denně během jídla. Tabletu zapijte tekutinou.

 

  1 tableta %DDD  Vápník  330 mg  41  Hořčík  130 mg  35  Zinek  8 mg  80

 

DDD = doporučená denní dávka

 

Obsah tablety: uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, oxid zinečnatý, pojiva: mikrokrystalická celulóza, arabská guma, maltodextrin, látky zvlhčující: kyselina stearová, stearan hořečnatý, rozvolňovadlo: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, obal tablety: hypromelóza, rozpouštědlo: sójový polysacharid, látky protispékavé: křemičitan hořečnatý, oxid křemičitý.

 

Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením.

 

 

 

VitaHarmony Vápník, Hořčík a Zinek tbl.120 od VitaHarmony na www.GigaLeka

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.