TEREZIA COMPANY Terezia Bella LiNIA 60 kapslí

od 179 Kč
BELLA LiNIA je produkt určený pro všechny, kteří si chtějí udržet nebo snížit svou váhu. Pečlivě vybrané složky rostlin, vlákniny a hub mají příznivý vliv na metabolizmus tuků a přispívají ke snížení hmotnosti. Hlavní složky guarana a cesmína paraguayská napomáhají při kontrole hmotnosti a přispívají k odbourávání lipidů. Ostropestřec mariánský podporuje trávení a přispívá k detoxikaci organizmu. Psyllium zvyšuje přísun vlákniny. Rakytník…
Alphega
Skladem
179 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: TEREZIA COMPANY Terezia Bella LiNIA 60 kapslí
Výrobce: TEREZIA COMPANY
Minimální cena: 179 Kč
Maximální cena: 342 Kč
Ušetříte až: 163 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:

Popis produktu

BELLA LiNIA je produkt určený pro všechny, kteří si chtějí udržet nebo snížit svou váhu.

Pečlivě vybrané složky rostlin, vlákniny a hub mají příznivý vliv na metabolizmus tuků a přispívají ke snížení hmotnosti. Hlavní složky guarana a cesmína paraguayská napomáhají při kontrole hmotnosti a přispívají k odbourávání lipidů. Ostropestřec mariánský podporuje trávení a přispívá k detoxikaci organizmu. Psyllium zvyšuje přísun vlákniny. Rakytník řešetlákový je vhodný na podporu obranyschopnosti organizmu, pomáhá snižovat únavu, podporuje činnost srdce a trávícího traktu a pomáhá udržovat zdravou pokožku.

Dávkování:

1 kapsle 2x denně 30 minut před jídlem. Kapsli zapít dostatečným množstvím vody. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.

Složení v 1 kapsli:

1 kapsle obsahuje 550 mg směsi BELLA LINIA: ostropestřec mariánský (Sylibum marianum) 200 mg, prášek jitrocele indického – psyllium (Plantago ovata) 150 mg, prášek guarany (Paullinia cupana) 100 mg, extrakt listu cesmíny paraguayské (Ilex paraguairenses) 50 mg, extrakt rezavce šikmého/čagy (Inonotus obliquus), extrakt rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)

Balení:

60 kapslí - dávka na 1 měsíc

Upozornění:

Není vhodné pro děti a mladistvé do 15 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Vhodné pro celiaky, vegetariány a vegany. Denní přísun tekutin minimálně 2 l. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

 

Pečlivě vybrané složky rostlin, vlákniny a hub mají příznivý vliv na metabolismus tuků a podporují snížení hmotnosti. TEREZIA Bella LiNIA cps.60 Právě jste objevili cestu ke krásné linii. BELLA LINIA v sobě ukrývá 5 rostlinných složek, které vám pomohou dosáhnout vytouženého cíle – ideální postavy.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.