TOP 21
SIMBA Doktorský kufřík 10 dílů, 30x28x9 cm

od 218 Kč
Herní set pro holky, vhodné od 3 let . Herní sada obsahující lékařský kufřík rozzáří oči každému dítěti, které se vzhlédlo v práci doktorů. V tomto setu najde všechny nástroje, které jsou k vidění v ordinaci opravdového lékaře. Je jako stvořený pro poskytování zdravotní péče hračkám! Sada obsahuje celkem deset dílů vyrobených z kvalitního nezávadného plastu.Specifikace:Počet dílů:10Materiál:PlastDoporučený věk:3+Hračka splňuje směrnice…
Hawaj.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
218 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SIMBA Doktorský kufřík 10 dílů, 30x28x9 cm
Výrobce: SIMBA
Minimální cena: 218 Kč
Maximální cena: 479 Kč
Ušetříte až: 261 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Herní set pro holky, vhodné od 3 let . Herní sada obsahující lékařský kufřík rozzáří oči každému dítěti, které se vzhlédlo v práci doktorů. V tomto setu najde všechny nástroje, které jsou k vidění v ordinaci opravdového lékaře. Je jako stvořený pro poskytování zdravotní péče hračkám! Sada obsahuje celkem deset dílů vyrobených z kvalitního nezávadného plastu.Specifikace:Počet dílů:10Materiál:PlastDoporučený věk:3+Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. Dětský kufřík pro malé doktorky Simba 10 dílůKaždá malá doktorka zajisté ocení tuto sadu zdravotnických potřeb v praktickém plastovém kufříku. Náš lékařský kufřík vždy poskytne ty správné lékařské pomůcky a ošetření každého pacienta bude hračka!Obsah balení: stříkačka, teploměr, pinzeta, stetoskop atd....Rozměry dětského doktorského kufříku: d - 30 x v - 29 x h - 9,5 cmHračka je vhodná pro děti od 3 let.Cena je uvedena za 1 kus hračky.Pokud máte zájem o konkrétní druh, nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce.

Doktorský kufřík

Červený plastový kufřík s praktickým průhledným víkem zaplňují pomůcky pro diagnózu a ošetření nemocných a zraněných. Ty poslouží výborně při hře na doktory.

Kupte malým lékařům a ošetřujícím šikovný kufřík!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 30 x 29 cm

Doktorský kufřík 10 dílů, 30 x 28 x 9 cm Praktický plastový kufřík je vybavený základním lékařským ošetřením. Naleznete v něm injekci, teploměr, stetoskop apod. Hračka je vyrobena z kvalitního a nezávadného plastu. Materiál: plast Počet dílků: 10 Rozměry: 30 x 28 x 9 cm Věk: 3+ Kufřík obsahuje 10 dílů lékařského náčiní. Rozměry 30 x 28 cm.Uvedená cena je za 1 kus hračky. Kufřík obsahuje 10 dílů lékařského náčiní. Rozměry 30 x 28 cm.
  • Věk od: 3 roky
  • Určení: holky
  • Šířka: 30
  • Výška: 29
  • Hloubka: 9

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.