Salvia Paradise Ženšen pravý tinktura 30 ml

od 224 Kč
Ženšen pravý 6letý bezalkoholová tinktura Označení AF znamená Alcohol Free - přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité byliny. AF tinktura je vyrobena z ženšenu bílého 6letého, kdy dosahuje nejvyšší zralosti. Jedná se o vysokohorský ženšen z pohoří Čchang - Paj. Ženšen je bylinou původem z Číny, kde má…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Salvia Paradise Ženšen pravý tinktura 30 ml
Výrobce: Salvia paradise
Minimální cena: 224 Kč
Maximální cena: 224 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ženšen pravý 6letý bezalkoholová tinktura

Označení AF znamená Alcohol Free - přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité byliny.

AF tinktura je vyrobena z ženšenu bílého 6letého, kdy dosahuje nejvyšší zralosti. Jedná se o vysokohorský ženšen z pohoří Čchang - Paj.

Ženšen je bylinou původem z Číny, kde má tisíciletou tradici užívání. Objeven byl prvně v horách Mandžuska, což je v současnosti společně s některými místy Severní Koreje poslední místo kde bychom volně rostoucí ženšen ještě nalezli. Postupně byl s rostoucím věhlasem pro velkou poptávku z volné přírody vytěžen. Ve dvacátém století se začal již komerčně pěstovat, především v Koreji.

Používá se zejména k udržení mentální a fyzické výkonnosti. Má pozitivní vliv na kognitivní funkce, udržení koncentrace. Známý je žen-šen jako antioxidant, který osvěžuje tělo a přispívá k  vytrvalosti, čilosti (ostražitosti) a vitalitě. Doporučuje se užívat při únavě a stresu. Stabilizuje hladinu cukru v krvi. Přisuzovány jsou pozitivní účinky žen-šenu na správnou funkci imunitního systému - přispívající k přirozené obranyschopnosti organismu. Podporuje sexuální zdraví a erekci.

Ženšen - Panax ginseng má významný povzbuzující účinek . Při odbourání únavy a zvýšení fyzické i mentální aktivity, si tělo stále zachovává možnost bez potíží usnout ( několik hodin po užití, samozřejmě neužíváme před spaním). Ženšen nemá vedlejší účinky a nevzniká u něj tolerance (není potřeba zvyšovat dávky pro dosažení stejného účinku). Ženšen pravý v kombinaci s ginko bilobou pozitivně působí na kognitivní funkce a krevní oběh, společně podporují výkon mozku.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.

Tradiční užití: Po protřepání užíváme 22 kapek 3x denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka odpovídá 4 000 mg čerstvé rostlinné hmoty. Složení: Glycerol ; čištěná voda; Panax ginseng Upozornění : Přípravek není určen malým dětem, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu, suchu a pečlivě uzavírejte! Spotřebujte nejlépe do dvou měsíců od otevření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy.Balení: 30ml

Doplněk stravy

Ženšen pravý 6letý bezalkoholová tinktura Označení AF znamená Alcohol Free - přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité ...

NO POO ( no shampoo )

Na vlasy a pleť: Spouští a podporuje růst vlasů. Má vysoké anti-aging účinky a zajišťuje pevnější a pružnější pleť.

POUŽITÍ: Cca 15 kapek smíchejte s 200 ml vody. Rozmíchejte do úplného rozpuštění. Po té nalijte do spreje. Po té apliku

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.