Salvia Paradise s.r.o. Salvia Paradise Guarana mleté semeno 100g

od 149 Kč
Guarana - Paullinia cupana ( Paulinie nápojná) patří mezi nejsilnější legální stimulanty. Je nenávyková a velice šetrná. Účinky guarany poznali již před staletími různé amazonské kmeny idiánů a využívali ji též spolu s jinými bylinami jako vynikající afrodisiakum. Mleté semeno obsahuje přibližni 5% kofeinu, což je téměř 2x tolik než obsahuje káva. Navíc díky obsahu theofylinu a theobrominu působí mnohem déle (až 5 hodin ) a účinek není tak…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
149 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Salvia Paradise s.r.o. Salvia Paradise Guarana mleté semeno 100g
Výrobce: Salvia Paradise s.r.o.
Minimální cena: 149 Kč
Maximální cena: 155,50 Kč
Ušetříte až: 6,50 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Guarana - Paullinia cupana ( Paulinie nápojná) patří mezi nejsilnější legální stimulanty. Je nenávyková a velice šetrná. Účinky guarany poznali již před staletími různé amazonské kmeny idiánů a využívali ji též spolu s jinými bylinami jako vynikající afrodisiakum.

Mleté semeno obsahuje přibližni 5% kofeinu, což je téměř 2x tolik než obsahuje káva. Navíc díky obsahu theofylinu a theobrominu působí mnohem déle (až 5 hodin ) a účinek není tak agresivní - nezvedá tolik krevní tlak jako káva. Díky šetrnému zpracování - nepraží se, si narozdíl od kávy guarana uchovává i vitamíny (C a některé B), nepřekyseluje a nedráždí žaludek.

Guarana stimuluje mozkovou činnost, zvyšuje duševní výkonnost a odstraňuje pocit vyčerpanosti. Je účinná při migréně - celkově snižuje subjektivní pocit vnímání bolesti a únavu svalů.

Guarana zrychluje metabolismus,trávení a spalování tuků. Je velice účinná při redukčních dietách a omezuje pocit hladu.

Použití: podle požadovaného účinku, rozmícháme přibližně čajovou lžičku do jogurtu, džusu či šťávy a vypijeme. Stimulační účinek se dostavuje velmi brzy. Jako skvělý tip na přípravu doporučujeme, přidat lžičku do připraveného kakaa.

Složení: 100% mleté semeno guarany z Brazílie

Obsah balení: 100g

Chcete si udržet hmotnost pod kontrolou? Zároveň doplnit energii a zlepšit koncentraci? Guarana pat

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.